پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان؛ از بی انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می‌شود
سرخط خبرها

معاون رئیس‌جمهور: باوجود بحران‌های زیست‌محیطی، نباید دچار یأس شویم

  • کد خبر: ۳۱۳۷۴۹
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۲
معاون رئیس‌جمهور: باوجود بحران‌های زیست‌محیطی، نباید دچار یأس شویم
معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست گفت: در بخش‌های مختلف حوزه محیط زیست دچار چالش و بحران‌های هستیم اما واقعیت این است که نباید دچار «فرونشست امید» شویم و اجازه دهیم یأس و ناامیدی بر ما مستولی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، شینا انصاری در آیین اختتامیه نخستین دوره جایزه ملی استاد فرشچیان در سالن اجتماعات مجموعه سیتی سنتر اصفهان افزود: حضور پررنگ سمن‌ها در کشور و فعالان محیط زیست ظرفیت‌های خوبی است و برغم اینکه ما با مشکلاتی مواجهیم که به ابَرچالش دروازه محیط زیست تبدیل شده‌اند ولی باید دست به دست هم بدیم و در کنار هم تلاش و از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

وی نخستین دوره جایزه ملی استاد فرشچیان را در حوزه محیط زیست بعنوان یک رویداد بزرگ فرهنگی هنری و در عین حال محیط زیستی خواند و گفت: در این پیوند تنگاتنگ بین هنر و محیط زیست امید داریم تا مشکلات موجود در حوزه محیط زیست را با زبان هنر به تصویر بکشیم و این بسیار اثرگذار است.

معاون رییس جمهور با تشکر از دست‌اندرکاران این برنامه بخصوص در اداره محیط زیست استان تاکید کرد: باید از همه ظرفیت‌ها برای بهبود حال محیط زیست سرزمینمان بهره بگیریم و من امیدوارم به یُمن نام استاد فرشچیان، هنرمند صاحب سبک، پرآوازه و بین‌المللی، این رویداد بتواند یک رویداد محوری در حوزه هنری محیط زیست ایجاد کند و با تشکیل دبیرخانه دائمی استمرار یابد.

رویداد «جایزه ملی استاد فرشچیان» امروز پنجشنبه با حضور معاون رییس جمهور و رییس سازمان محیط زیست با هدف برقراری ارتباط بین بخش فرهنگ و هنر با محیط زیست در اصفهان در حال برگزاری است، گرافیک (پوستر)، عکاسی (با گوشی یا دوربین)، پویانمایی، نقاشی و مجسمه سازی از محور‌های نخستین دوره این رویداد است.

آلودگی آب، فرهنگ مصرف آب، کمبود آب، زیست بوم‌های آبی (تالاب‌ها، رودخانه‌ها، دریا‌ها و اقیانوس‌ها)، فرونشست زمین، صنعت و هوای پاک، سلامت و آلودگی هوا، حمل و نقل پاک، بنا‌های تاریخی و آلودگی هوا، اهمیت خاک، آلاینده‌های خاک، پسماند و خاک، زیست‌بوم‌های خشکی، اثرات انسان بر طبیعت، انقراض جانوران وحشی، ارتباط متقابل انسان و میراث طبیعی، زیستگاه‌های جنگلی و مخاطرات آن، زباله‌های خطرناک، پسماند و آلودگی آب و حیات جانوری و انسان، سلامت، پسماند، گردشگری مسوولانه، کویرگردی و محیط زیست، سُنت و محیط زیست، آیات الهی و محیط زیست، اخلاق و محیط زیست و تجربیات بومی حفاظت از اجزای محیط زیست از موضوعات محوری نخستین دوره «جایزه ملی استاد فرشچیان در حوزه محیط زیست» است.

۲۲۷ نفر مشارکت‌کننده بیش از ۵۰۰ اثر هنری به دبیرخانه این جایزه ملی ارسال کرده بودند که در پایان ۴۷ هنرمند بعنوان برگزیده رویداد جایزه ملی معرفی شدند و با اعطای تندیس ویژه از آنها تقدیر شد.

شینا انصاری معاون رییس جمهور و رییس سازمان محیط زیست، امروز وارد اصفهان شد.

حضور در رویداد «جایزه ملی استاد فرشچیان»، بازدید از نیروگاه خورشیدی «آفتاب شرق» مجتمع فولاد مبارکه و سخنرانی در مراسم گرامیداشت «روز جهانی تالاب‌ها» و نشست با مسوولان استان به‌منظور بررسی مسائل محیط زیستی از برنامه‌های سفر وی به این خطه اعلام شده است.

اصفهان از آلودگی هوا، خشکسالی، بحران آب و فرونشست رنجور است؛ در این میان خشکی زاینده‌رود، این کهن رود تاریخی ایران نیز مشکلات آن را پررنگتر کرده بطوری که این کلانشهر اکنون با وضعیت قرمز زیست محیطی روبه‌روست.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->