برگزاری نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟
سرخط خبرها

فیلم‌های روز دوم جشنواره فیلم فجر + اسامی و زمان اکران

  • کد خبر: ۳۱۳۹۵۸
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
فیلم‌های روز دوم جشنواره فیلم فجر + اسامی و زمان اکران
امروز (شنبه) در دومین روز از چهل و سومین جشنواره فیلم فجر و به یاد جلیل شعبانی، سه فیلم سینمایی و یک پویانمایی (انیمیشن) در کاخ جشنواره به نمایش درمی آید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جلیل شعبانی (۲۷ خرداد ۱۳۴۶ – ۱۲ مهر ۱۴۰۳) تهیه‌کننده، مجری طرح و مدیر تولید، فعالیت هنری خود را در سال ۱۳۷۰ با فیلم «زندگی و دیگر هیچ» به کارگردانی عباس کیارستمی در گروه فنی شروع کرد و پس از آن به فعالیت در زمینه مدیریت تولید پرداخت. دومین روز جشنواره به او تقدیم شده است.

کاخ جشنواره فیلم فجر در دومین روز این رویداد هنری اکران سه فیلم سینمایی و یک انیمیشن را در کنار نشست خبری و فتوکال میزبانی می‌کند.

در سانس نخست؛ فیلم سینمایی «ترک عمیق» اکران خواهد شد. این فیلم به کارگردانی آرمان زرین کوب و تهیه کنندگی محسن چگینی درونمایه اجتماعی دارد.

داستان فیلم درباره مردی به نام محمود است که از بیمارستان اعصاب و روان مرخص می‌شود. فخری- همسرش- پیش از رسیدن او به در و پنجره قفل می‌زند. با آمدن محمود به خانه، با ورود نفر سوم راز‌های تاریک فاش می‌شود…

نام زرین‌کوب پیش از این به عنوان تهیه‌کننده مطرح بود، اما او در چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر با اولین فیلمش در مقام کارگردان حضور پیدا کرده است. محسن چگینی نیز که تهیه‌کنندگی سریال‌های طنز را در کارنامه خود دارد، پس از هشت سال با درامی اجتماعی به فجر بازگشته است.

رضا بابک، بابک انصاری، حمید رشید و گلچهره سجادیه از بازیگرانی هستند که در این فیلم مقابل دوربین زرین‌کوب رفته‌اند.

انیمیشن «افسانه سپهر» سانس دوم اکران در کاخ جشنواره را به خود اختصاص می‌دهد. این انیمیشن دومین اثر بلند تیم مهواست که سال گذشته با پویانمایی «شمشیر و اندوه» در فجر چهل و دوم حضور داشتند. افسانه سپهر، در روز دوم جشنواره سفر قهرمانی سپهر و بابو را روایت می‌کند.

سرپرست جان بخشی صدا‌های این افسانه را سپهر ترابی برعهده داشته است و کاظم سیاحی، اکبر منانی، شایان شامبیاتی، سعید مقدم منش، اعظم دلبری، محمد لقمانیان، پارسا کجوری و هستی صلاح او را همراهی کرده‌اند.

نوبت اکران سوم دومین روز از چهل و سومین جشنواره فیلم فجر برای فیلم «زمانی در ابدیت» در نظر گرفته شده بود که با حذف آن، فیلم سینمایی «صنم» جایگزین شد.

این فیلم به کارگردانی شهره رحیم‌زاده و تهیه‌کنندگی مرتضی شایسته یکی از آثار خارج از مسابقه جشنواره فیلم فجر است.

«صنم» براساس داستانی واقعی و روایتی از زندگی زنی از عشایر فیروزآباد است که در حادثه آتش‌سوزی جنگل اعضای خانواده خود را از دست می‌دهد.

فیلم سینمایی «آنتیک» آخرین اکران امروز در سینمای رسانه جشنواره فیلم فجر است.

این فیلم به کارگردانی هادی نائیجی و تهیه‌کنندگی محمود بابایی، سومین فیلم بلند نائیجی در مقام کارگردان است.

پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه‌خواه به‌عنوان زوج اصلی این فیلم معرفی شده‌اند و ستاره پسیانی و آناهیتا افشار بازیگران اصلی زن این فیلم هستند.

در خلاصه این اثر آمده است: انقلاب شده و کاسبی اِبی (پژمان جمشیدی) و وَلی (بیژن بنفشه‌خواه)، آنتیک‌باز‌های قبل انقلاب کساد است، اما درِ بازِ ضریح پر از پول یک امامزاده، مسیر زندگی‌شان را تغییر می‌دهد.

غلامرضا نیکخواه، امیر نوروزی، فرزین محدث علی باقری، مجتبی شفیعی، هادی افتخارزاده، آرش نوذری، لادن ژافه‌وند، یدالله شادمانی، رحمان باقریان، و مهدی قربانی دیگر بازیگران این اثر هستند.

چهل و سومین جشنواره فیلم فجر تا ۲۲ بهمن ادامه دارد. این دوره از جشنواره با رقابت ۳۳ فیلم سینمایی و چهار پویانمایی یکی از شلوغ‌ترین دوره‌ها در تاریخ این رویداد به شمار می‌رود.

کمال تبریزی (کارگردان)، رضا درستکار (منتقد)، بهرام رادان (بازیگر و تهیه‌کننده)، علیرضا رئیسیان (کارگردان)، علیرضا زرین‌دست (فیلمبردار)، عزت‌الله ضرغامی (مدیر فرهنگی) و مستانه مهاجر (تدوینگر و تهیه‌کننده) اعضای هیات داوران بخش مسابقه سینمای ایران این دوره از جشنواره فیلم فجر هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->