فروش دارو‌های سرطانی کمیاب و فاسد با بسته بندی جدید در بازار آزاد ۵ ماده غذایی مفید برای افزایش قد امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های بهداشت و فرهنگ‌وارشاداسلامی درراستای کاهش تصادفات جاده‌ای برای پیشگیری از زوال عقل، از بطری، آب ننوشید رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ کشف کارگاه تولید دارو‌های تقلبی در جنوب تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)  خطر زایمان زودرس مادران باردار با بیماری‌های دهان و دندان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش باران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعتراف به قتل زن صاحبخانه با وسوسه سرقت طلا بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۵ استان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد اجرای پروژه نوسازی روشنایی شهر مشهد نویدبخش صرفه‌جویی انرژی است امضای قرارداد نوسازی روشنایی شهرستان مشهد با سرمایه‌گذاری ۶۶۰ میلیارد تومانی صرفه‌جویی ۷۵درصدی مصرف برق مشهد با استفاده از تکنولوژی نوین ال‌ای‌دی + ویدئو قبل از جراحی بینی از اصالت دستگاه‌های پزشکی مطمئن شوید! جنایت خونین پسر ۱۸ ساله مست در تهرانسر(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط دلبر، ماده یوز توران پایدار است کشف ۲۹۰ کیلوگرم مواد مخدر در گمرک دوغارون تایباد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) تنبیه بدنی دانش‌آموزان با شیلنگ | فرد خاطی به تخلفات اداری معرفی شد+ویدئو
سرخط خبرها

واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس

  • کد خبر: ۳۱۴۳۴۲
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۳
واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس
سخنگوی سازمان اورژانس کشور درباره ادعای فردی مبنی بر تجاوز به یک خانم در آمبولانس توضیح داد و گفت: این ماجرا مربوط به ۷ سال پیش بوده و همان زمان با فرد خاطی برخورد شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اخیراً ویدئویی در فضای مجازی منتشر شده که در آن فردی مدعی است خانمی مورد تجاوز تکنسین اورژانس در آمبولانس قرار گرفته است.

در همین راستا، بابک یکتاپرست در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: این موضوع در قالب ویدئویی منتشر شده که پیگیری‌های صورت گرفته از فرد مدعی، نشان داد خبر مربوط به ۷ سال گذشته بوده است و ما در سال‌های اخیر مسئولیت خود، هیچ گزارشی این از اقدام نداشتیم و به همین دلیل موضوع را از فردی که مدعی شده بود پیگیر شدیم و ظاهرا این خطا از سوی یک تکنسین اورژانس در سال ۹۶ سر زده که پیگیری قضایی صورت گرفته و فرد خاطی محکوم و همان زمان از اورژانس اخراج شده است.

وی افزود: هر موضوعی که به هر شکلی حریم شخصی بیمار و امنیت روانی بیمار را به خطر بیندازد جزو خط قرمز‌های اورژانس است و ما برای این موارد حتی منتظر پیگیری قضایی نمی‌شویم و با بررسی موضوع، با افراد خاطی برخورد می‌کنیم و کوچکترین اغماضی وجود ندارد و حتی خدشه‌دار کردن حریم شخصی و افشای اطلاعات شخصی بیماران نیز جزو خطوط قرمز سازمان اورژانس به شمار می‌رود.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: با هر نوع اقدامی که حیثیت حرفه‌ای کارکنان اورژانس را لکه‌دار کند برخورد می‌کنیم. در عین حال باید توجه داشت که کارکنان سازمان اورژانس کشور نیرو‌های زحمتکشی هستند که با سخت‌ترین شرایط و کمترین دستمزد کار می‌کنند و جان افراد را نجات می‌دهند و نباید اقدام و خطای یک نفر حیثیث حرفه‌ای کل کارکنان اورژانس را خدشه‌دار کند.

وی در پاسخ به این سوال که سازمان اورژانس چگونه بر تخلفات احتمالی در آمبولانس‌ها و ماموریت‌های اورژانس نظارت می‌کند؟ بیان کرد: اخیراً سامانه مانیتورینگ در سازمان اورژانس راه‌اندازی شده که در این سامانه، ما تمام آمبولانس‌ها را در هر لحظه رصد می‌کنیم و تمام اطلاعات ماموریت‌ها در آن ثبت و مشخص می‌شود که موقعیت آمبولانس کجاست و تکنسین‌های آن چه کسانی هستند و هر آمبولانس در هر پایگاه یا منزل بیماران چقدر توقف داشته است که به نظارت دقیق‌تر روی سیستم اورژانس کمک خواهد کرد. این سامانه در روز‌های آتی به طور رسمی رونمایی خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->