انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان سرپرست دفتر ارزیابی اثرات زیست‌محیطی منصوب شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) زمان واریز حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان مشخص شد+ جدول و زمان واریز نقش پررنگ آموزش و پرورش در رفع کم‌تحرکی نسل جدید چطور ریاضی دانش‌آموزان را تقویت کنیم؟ سؤالات امتحان نهایی با رعایت استاندارد طرح شدند | وضعیت قطع برق در حوزه‌های امتحانی چطور خواهد بود؟ مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی: هیچ تغییری در محاسبه مبنای حقوق بازنشستگی صورت نگرفته است خراسان رضوی رتبه نخست اجرای طرح درمان ناباروری را در اختیار دارد فوت ۱۱۷ نفر براثر غرق‌شدگی در کشور | بوشهر در صدر استان‌ها (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)  بیش از  ۶۰ درصد تخت‌های بیمارستانی مشهد فرسوده است قتل فجیع جوان ۳۳ساله وسط خیابانی در مشهد واریز حقوق بازنشستگان از فردا (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نحوه محاسبه افزایش حقوق و اعمال متناسب‌سازی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ + جدول پیش‌بینی هواشناسی کشور | بارش پراکنده و هوای ابری فقط در برخی مناطق (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌ها مراقب فرزندان خود باشند | رواج مصرف قرص ریتالین در دوران امتحانات درسی هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت طلایی ایران برای جوان شدن جمعیت تا سال ۱۴۲۵ علائم هشداردهنده اولیه پیری در ۴۰سالگی چیست؟ «جوانه ماش» بمب ویتامین و پروتئین وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد
سرخط خبرها

تجهیز آمبولانس‌های اورژانس به ذخیره گروه خونی O منفی

  • کد خبر: ۳۱۴۵۳۹
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۵
تجهیز آمبولانس‌های اورژانس به ذخیره گروه خونی O منفی
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران اعلام کرد که این سازمان با همکاری اورژانس کشور در نظر دارد آمبولانس‌ها را به ذخایر گروه خونی O منفی تجهیز کند تا بیمار نیازمند به تزریق خون، در محل حادثه خون دریافت کند و از مرگ وی جلوگیری شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی جمالی؛ مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، در نشست خبری به مناسبت دهه فجر، با اشاره به سند چشم‌انداز ۱۴۰۴ گفت: براساس این سند، کشور باید در بسیاری از حوزه‌ها به عنوان کشوری پیشرو در منطقه شناخته شود. سازمان انتقال خون ایران نیز در سال جاری توانسته است به یکی از سازمان‌های برتر در سطح منطقه و جهان تبدیل شود و همگام با کشور‌های پیشرفته دنیا به پیشرفت‌های چشمگیری دست یابد.

وی با بیان اینکه سالانه به یک میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر پلاسما نیاز داریم، افزود: امسال ظرفیت تولید پلاسما به ۴۰۰ هزار لیتر رسیده و می‌توانیم هر سال ۱۲۰ هزار لیتر نیز اضافه کنیم.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران افزود: پلاسما (بخشی از خون) به عنوان ماده خام به فرآورده‌های دارویی مشتق از پلاسما مانند آلبومین، فاکتور‌های انعقادی ۸ و ۹، داروی IVIG تبدیل می‌شود و نیاز داریم با ایجاد پالایشگاه خون این فرآورده‌ها را در داخل تولید کنیم بنابراین ما باید هرچه سریع‌تر ظرفیت تامین پلاسما و ساخت پالایشگاه را در کشور فراهم کنیم.

اهدای خون در کشور کاملا داوطلبانه است

وی با بیان اینکه اصحاب رسانه همواره در راستای ترویج فرهنگ اهدای خون و در عرصه‌هایی که دچار بحران بودیم بدون هیچ جناح بندی با ما همکاری کرده‌اند، بیان کرد: فرد اهداکننده خون در حقیقت نجات دهنده جان‌های دیگر است، با توجه به آلودگی هوا، ترافیک و کمبود نیروی انسانی مردم، سازمان انتقال خون را بدون هیچ چشمداشتی تنها نگذاشته‌اند و البته این کار کاملاً داوطلبانه است.

جمالی تصریح کرد: متوسط دریافتی افرادی که در انتقال خون کار می‌کنند زیر ۲۵ میلیون تومان است و با توجه به نقشی که ایفا می‌کنند، باید از آنان تکریم شود و همچنین برای تکریم اهداکننده کاری نکردیم، در حالیکه ارزش کار آنها بسیار بالاست و باید معیشت آنها مورد توجه دولت قرار بگیرد.

فعالیت ۲ پالایشگاه خون در کشور

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران با بیان اینکه ۲ پالایشگاه با ظرفیت ۱۵۰ هزار و ۳۵۰ هزار لیتر پلاسما در کشور فعالیت می‌کند، گفت: کشور به پالایشگاه خون نیاز دارد تا بتوانیم دارو‌های مورد نیاز مشتق از پلاسما را در کشور تولید کنیم.

ذخایر خونی کشور از ۴ روز به ۸ روز افزایش یافته است

وی با بیان اینکه ذخایر خونی کشور از ۴ روز به ۸ روز افزایش یافته است، اظهار کرد: در حال حاضر، پاسخگوی ۱۰۰ درصدی نیاز مراکز درمانی برای تامین فرآورده‌های خونی هستیم و هیچ عمل جراحی به واسطه کمبود خون متوقف نشده است.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران ادامه داد: باتوجه به اینکه فرآورده‌های خونی باید در دمای بسیار پایین نگهداری شود، با یک شرکت دانش‌بنیان برای تولید دستگاه‌های نگهداری این فرآورده‌ها همکاری داریم و اقدامات در دست انجام است.

وی با اشاره به مرگ بسیاری از افراد در حوادث ترافیکی ادامه داد: این سازمان با همکاری اورژانس کشور در نظر دارد آمبولانس‌ها را به گروه خونی O منفی تجهیز کند تا بیمار نیازمند به تزریق خون، در محل حادثه خون دریافت کند و از مرگ وی جلوگیری شود.

جمالی از ساخت دستگاه‌های سردخانه سیار توسط یک شرکت داخلی خبر داد و گفت: برخی از کشور‌های همسایه نیز خواهان این سردخانه‌ها هستند و در این راستا سردخانه‌ای با ظرفیت ۱۰۰ هزار لیتر در قزوین و سردخانه دیگر با ظرفیت ۶۰ هزار لیتر در اراک با استفاده از کمک خیّرین ایجاد شده است.

وی به اهمیت استفاده از کیسه‌های فیلتردار اشاره کرد و افزود: عمر گلبول‌های سفید خون حدود ۲۴ ساعت است و تزریق آن به بیماران باعث بروز عارضه و گاهی مرگ بیماران می‌شود.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ادامه داد: مرگ افراد در عمل جراحی قلب بدون استفاده از کیسه‌های خون فیلتردار سه نفر از هر ۱۰۰ نفر است و این میزان بدون استفاده از کیسه‌های خون فیلتردار به ۶ نفر از هر ۱۰۰ نفر می‌رسد، به همین دلیل این سازمان در نظر دارد که استفاده از کیسه‌های خون فیلتردار را به ۱۰۰ درصد برساند.

جمالی تصریح کرد: سازمان انتقال خون توانسته در زمینه خون‌های نادر به موفقیت‌هایی دست یابد و تنها کشور اسلامی عضو انجمن جهانی خون‌های نادر باشد.

وی با بیان اینکه موسسه آموزشی و پژوهشی سازمان خون انتقال یک طرح تحقیقاتی در دست دارد، گفت: این پروژه حدود ۶۰ درصد پیشرفت کرده و امید است که طی دو سال آینده به نتیجه برسد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->