در حال ساخت واکسن سالک هستیم شیوع کمبود ویتامین در مبتلایان به دیابت نوع ۲ اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد، به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) سنگ‌نگاره کمرمقبولا در طرقبه‌شاندیز، در معرض تخریب انسانی آرمان امیدی برای ادامه درمان به تهران منتقل شد تولید کفش ضدیخ با الهام از کف پای مارمولک رانندگانی که فاصله طولی را رعایت نکنند، جریمه می‌شوند ایران، قطب گردشگری سلامت در منطقه راهکارهای ساده برای حفظ سرمایه‌های شهری | بی تفاوت‌نبودن، مسئله این است! انجام ۷۳ مورد عمل کاشت حلزون شنوایی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد وضعیت نگران‌کننده نرخ بازماندگی از تحصیل دانش‌آموزان | ترک تحصیل حدود یک میلیون دانش‌آموز آغاز اصلاح مدل بازرسی مشاغل خاص برای عدم قطع بیمه پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش تدریجی دما از فردا تا روز‌های پایانی هفته چرا از کودکی هیچ خاطره‌ای به یاد نمی‌آوریم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر تجهیز مدارس به فناوری‌های نوین دستیابی ایران به فناوری کشت سلولی گیاهی برای تولید ترکیبات ضد سرطان آغاز عرضه بدون محدودیت شیرخشک در داروخانه‌های سراسر کشور (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) دستاورد‌های کمیته امداد در ۴۶ سال خدمت باقی‌مانده پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی در روزهای پیش‌ رو واریز می‌شود سرگذشت پسری معتاد که به‌همراه برادرانش، تمام شهرت و اعتبار پدر را نابود کرد دستگیری چند سارق و مال‌خر توسط پلیس مشهد | زندگی لاکچری زالو‌های شهری خودروی شوتی با ۴۴ میلیون تومان خلافی، در بوشهر توقیف شد ایران، برترین کشور منطقه در اهدای داوطلبانه خون ۱۸ مرگ ناشی از هاری از ابتدای سال تاکنون (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) | آمار قابل تأمل حیوان گزیدگی در ایران کاهش دردهای عضلانی با «زردچوبه» پدیده‌ای جدید بنام «بازنشستگان جوان» در مشاغل سخت و زیان‌آور | ۱۵ سال اختلاف بین بازنشسته عادی و بازنشسته پیش از موعد مهم‌ترین علامت ابتلا به آلزایمر چیست؟ خطرات پنهان هوای آلوده برای مادران باردار و نوزادان بدون مشورت پزشک حجامت انجام ندهید مبلغ عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات
سرخط خبرها

مهم‌ترین علامت ابتلا به آلزایمر چیست؟

  • کد خبر: ۳۱۴۳۵۵
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۱
مهم‌ترین علامت ابتلا به آلزایمر چیست؟
دانشمندان نشانه اصلی ابتلا به بیماری آلزایمر را کشف کرده‌اند. آنها این بیماری را به چگونگی ثبت خاطرات در ذهن ارتباط می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، اخیرا محققان دانشگاه کالیفرنیا در سانفرانسیسکو (آمریکا)، پس از بررسی‌های متعدد بین خواب و علایم بیماری آلزایمر ارتباطی پیدا کردند. آنها می‌گویند با تشخیص این ارتباط، افراد در سنین پایین‌تر می‌توانند احتمال ابتلا به آلزایمر را تشخیص دهند.

خواب و بیماری آلزایمر

به‌گفته این محققان، افرادی که هنگام خواب، خیلی دیر وارد مرحله خواب با حرکت سریع چشم (REM) می‌شوند، احتمال دارد شاهد علایم زودهنگام آلزایمر باشند. در خواب مرحله (REM)، فعالیت مغزی، نرخ تنفس و ضربان قلب و همچنین فشار خون فرد افزایش می‌یابد. فعالیت مغز در این زمان خیلی شبیه فعالیت مغز هنگام بیداری است و فرد معمولا رویا‌های بسیار واضح می‌بیند.

افراد مسن‌تر دیرتر از جوان‌ها وارد مرحله خواب (REM) می‌شوند و اگر فردی که جوان‌تر است و خیلی دیر وارد خواب (REM) می‌شود، احتمال اینکه در مسیر ابتلا به آلزایمر قرار گرفته باشد، بسیار بالاست.

مغز هنگام خواب (REM)، خاطرات روزمره را پردازش کرده و آنها، به‌ویژه آن دسته خاطراتی را که بار عاطفی دارند، وارد حافظه بلندمدت می‌کند.

سلامت مغز در گرو خواب (REM)

مرحله خواب (REM) برای سلامت مغز بسیار مهم است و تاخیر در آن، موجب کاهش توانایی مغز در تثبیت خاطرات می‌شود و درنهایت فرد توانایی خود در یادگیری و حفظ اطلاعات را از دست می‌دهد.

تاخیر در خواب (REM)، هورمون استرس (کورتیزول) را افزایش می‌دهد و این هورمون، به‌نوبه خود، هیپوکامپ مغز را که ساختاری حیاتی برای تثبیت حافظه و خاطرات فرد است مختل می‌کند.

روش‌های کنترل مرحله خواب (REM)

با روش‌های مختلف می‌توان مرحله خواب (REM) را کنترل کرد و عملکرد مغز خود را بهبود بخشید:

* هورمون ملاتونین برای تقویت این مرحله از خواب مهم است؛ بنابراین با مصرف مکمل ملاتونین می‌توان کیفیت خواب را بالا برد.

* با بهبود عادات سالم خواب می‌توان کیفیت خواب شبانه را بالا برد و خیلی سریع وارد مرحله خواب (REM) شد.

* افرادی که به بیماری‌هایی مانند آپنه در خواب مبتلا هستند باید با کمک متخصص این مشکل را برطرف کرده تا در خواب‌شان وقفه‌ای ایجاد نشود.

* افرادی که نگران ابتلا به آلزایمر هستند، باید زمان خواب‌شان را تنظیم کنند و خواب و بیداری‌شان در یک زمان مشخص باشد.

* در نهایت افراد باید پیش از خواب از مصرف نوشیدنی‌های کافئین‌دار یا الکل پرهیز کنند و در اتاقی نسبتا خنک، تاریک و آرام بخوابند. ورزش منظم و پرهیز از دخانیات هم توصیه می‌شود.

به‌گفته محققان، می‌توان با روش‌های فوق کیفیت خواب را بالا افزایش داده و از ابتلا به آلزایمر تا حد امکان دور ماند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->