۲ نفر از مفقودان حادثه بندر شهید رجایی شناسایی شدند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) پوشش بیمه‌ای ۳ خدمت پرتکرار طب ایرانی ۸۰۰ هزار واحد واکسن پنتاوالان در مراکز بهداشتی کشور توزیع شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون هماهنگ‌کننده فرماندهی انتظامی خراسان رضوی: سکونتگاه‌های غیررسمی را مجرم‌پرور می‌شناسیم، نه جرم‌خیز فعالیت غیرمجاز آرایشگر‌ها در حوزه زیبایی ثبت حدود ۷۸۲ هزار نفرشب اقامت در خراسان رضوی در دهه کرامت ۱۴۰۴  رقم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ چگونه محاسبه می‌شود؟ | جزئیات افزایش ۷۰ درصدی حقوق بازنشستگان نابودی صدها هکتار جنگل در روز، نتیجه بحران آب در کشور مشارکت‌های محلی برای نجات اکوسیستم زاگرس اهمیت دارد زیرساخت‌های فرسوده موجب وقوع سیل، تنها با ۶ میلی‌متر باران شده است! اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) باید در آموزش و پرورش نظام مددکاری ایجاد شود زمان ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها اعلام شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها فقط به شرط سنجش سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان وقف ارزشمند معلمان نمونه | اهدای هدایای روز معلم برای ساخت مدرسه بازنشستگان، گرفتار امروز و  فردا شدن واریز حقوق! برای حفاظت از یوزپلنگ، اول باید زیستگاه‌های طبیعی حفظ شوند درباره صدرنشین تخلفات رانندگی در مشهد | توقف بدون تقدم! ۳۵ درصد حوادث کارگاهی خراسان رضوی مربوط به حوزه ساختمانی است تمام غذای کپک‌زده دورریز است ابلاغ دستورالعمل تشدید نظارت بر تبلیغات پزشکی در فضای مجازی گروه‌بندی دانش‌آموزان به قوی و ضعیف از نظر تربیتی غیرقابل قبول است شکارچی سابقه‌دار پارک ملی تندوره خراسان رضوی به یک سال حبس محکوم شد سازمان حفاظت محیط زیست حامی آموزش‌های زیست‌محیطی افزایش سهمیه انسولین برای مشهد گزارش سرزده صدای مردم شهرآرا از شلوغ‌ترین اورژانس مشهد | «عدالتیان» زیر فشار بیمه‌ای برای بلای خودساخته
سرخط خبرها

نقش ۷۰ درصدی تغذیه در بروز سرطان‌ها

  • کد خبر: ۳۱۵۸۲۴
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۸
نقش ۷۰ درصدی تغذیه در بروز سرطان‌ها
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه تغذیه نقش ۱۰ تا ۷۰ درصدی در بروز سرطان‌ها دارد، توضیح داد: وزارت بهداشت، اصلاح عادات غذایی از طریق فرهنگسازی غذا و تغذیه را در دستور کار قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر احمد اسماعیل‌زاده، اظهار کرد: مطالعه‌ای در ارتباط با این موضوع که چند درصد از سرطان‌های کشور ریشه در تغذیه دارد، انجام نشده است. این در حالی است که مطالعات بسیاری درباره سهم تغذیه در بروز سرطان‌ها گوناگون انجام شده و نتایج این طرح‌های مطالعاتی بیانگر این است که تغذیه نقش ۱۰ تا ۷۰ درصدی در بروز سرطان‌ها دارد.

وی درباره نقش تغذیه در بروز سرطان‌های گوارشی توضیح داد: در بروز سرطان‌های روده بزرگ و معده که جزو سرطان‌های دستگاه گوارش محسوب می‌شوند، تغذیه نقش بسیار موثری دارد. به طور قطع، تغذیه در بروز سرطان‌های دیگر نیز کم‌وبیش نقش دارد.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه سرطان پستان از سرطان‌های شایع کشور است، اظهار کرد: نقش تغذیه در بروز سرطان پستان اثبات شده و ارتباط تنگاتنگی با عوامل تغذیه‌ای دارد.

ارتباط ۱۳ سرطان با چاقی و عوامل تغذیه‌ای

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه ۱۳ سرطان با چاقی و عوامل تغذیه‌ای مرتبط هستند، توضیح داد: میزان غذای مصرفی که از عوامل تغذیه‌ای به حساب می‌آید و پدیده چاقی از عوامل بروز سرطان‌ها هستند. متاسفانه، پدیده چاقی در کشور بسیار شایع است و این موضوع می‌بایست در کانون توجه قرار گیرد.

اسماعیل‌زاده درباره برنامه‌های وزارت بهداشت برای کنترل عوامل تغذیه‌ای گفت: وزارت بهداشت، اصلاح عادات غذایی از طریق فرهنگسازی غذا و تغذیه را در دستور کار قرار داده است.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه مصرف بالای نمک از عوامل بروز سرطان معده در کشور به حساب می‌آید، افزود: سیاست‌هایی در راستای کاهش مصرف نمک در صنایع غذایی و مصرف خانگی در دستور کار قرار داده‌ایم. برنامه‌های کاهش مصرف نمک در مراکز جامع بهداشتی در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

وی درباره برنامه نان کامل که دارای فیبر بالایی است، گفت: افزایش مصرف فیبر در جامعه از اهداف برنامه نان کامل است. افزایش مصرف فیبر می‌تواند به کاهش بروز بسیاری از سرطان‌های مانند سرطان روده بزرگ کمک کند.

اسماعیل‌زاده با بیان اینکه برنامه «تدوین رهنمود‌های غذایی در کودکان و بزرگسالان» را در دستور کار قرار داده‌ایم، گفت: این برنامه می‌تواند مبنا و ابزاری برای آموزش‌های تغذیه‌ای باشد. همچنین دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در نظر دارد که در زمینه کاهش مصرف قند، چربی و نمک موجود در غذا‌های صنعتی به سازمان غذا و دارو کمک کند. کاهش مصرف قند، چربی و نمک موجود در غذا‌های صنعتی می‌تواند نقش موثری در کاهش بروز سرطان‌ها داشته باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->