آغاز فاز چهارم مجتمع تربیتی حضرت مهدی (عج) مشهد | توسعه مدارس دخترانه و حوزه‌های علمیه شمقدری: بوروکراسی پیچیده نباید مانعی برای خدمات‌رسانی به مردم باشد پیش‌بینی وضعیت جوی برای بیش از ۴۴۰ شهر در ایام نوروز ۱۴۰۴ تقویم سال ۱۴۰۴ + فهرست کامل تعطیلی‌ها و مناسبت‌ها مواد غذایی که برای کاهش نفخ مفید هستند نحوه صحیح امحای دارو‌های تاریخ‌گذشته چگونه است؟ شمار جان‌باختگان پیشواز چهارشنبه‌سوری به ۵ نفر رسید | ۲۸۶ نفر مصدوم شدند (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) برنامه‌ریزی جامع ستاد خدمات سفر برای نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی معضل مطالبات داروخانه‌ها از بیمه ها و درنظرنگرفتن بیمه برای ارائه دارو | بیمه دارو نیازمند نوش‌دارو مراکز غیردولتی دیالیز، همچنان در تنگنای مالی پذیرفته‌شدگان جدید آزمون سردفتری اسناد رسمی سوگند یاد کردند | ۶۰ درصد پرونده‌های قضایی در حوزه املاک و اراضی است نیکوکارانی که  برای ساختن بهاری متفاوت تلاش می کنند | مهربانی به همین آسانی! سفر نوروزی با  گرای کلاهبرداران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳) | افزایش دمای مشهد تا ۲۳ درجه وزیر آموزش و پرورش: ۵۷۰۰ نفر از داوطلبان آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی مجدداً قبول شدند ترمیم آسیب‌های زانو با غضروف بینی آیا «نمک دریا» کمبود یُد را از بین می‌برد؟ ۲۰ شهر آلوده جهان در سال ۲۰۲۴ کدام است؟ مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی در ایام نوروز ۱۴۰۴ در آماده‌باش کامل هستند سفر‌های مرموز دختر دانشجو به تهران و مشهد پیش‌بینی جوی پایدار در اکثر نقاط کشور از جمعه (۲۴ اسفند ۱۴۰۳) تا اواسط هفته آینده چه غذا‌هایی برای صبحانه کودک مفید است؟ ۲ دشمن خطرناک کلیه‌ها را بشناسید ۲ ویتامین جادویی برای بهبود حافظه تمدید بیمه ۹۵ هزار تبعه خارجی تا اسفند ۱۴۰۴ کمبود دارو‌های حیاتی و خاص همچنان پابرجاست مصدومیت شدید دو نوجوان مشهدی در انفجار چهارشنبه سوری (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) جمعیت ایران از مرز ۸۶ میلیون نفر گذشت اجرای حکم قصاص قاتل متخصص قلب در ملأعام کشف ۲ تن مواد مخدر در خراسان‌شمالی یارانه ۳ دهک اول واریز شد (۲۲ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نقش ۷۰ درصدی تغذیه در بروز سرطان‌ها

  • کد خبر: ۳۱۵۸۲۴
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۸
نقش ۷۰ درصدی تغذیه در بروز سرطان‌ها
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه تغذیه نقش ۱۰ تا ۷۰ درصدی در بروز سرطان‌ها دارد، توضیح داد: وزارت بهداشت، اصلاح عادات غذایی از طریق فرهنگسازی غذا و تغذیه را در دستور کار قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر احمد اسماعیل‌زاده، اظهار کرد: مطالعه‌ای در ارتباط با این موضوع که چند درصد از سرطان‌های کشور ریشه در تغذیه دارد، انجام نشده است. این در حالی است که مطالعات بسیاری درباره سهم تغذیه در بروز سرطان‌ها گوناگون انجام شده و نتایج این طرح‌های مطالعاتی بیانگر این است که تغذیه نقش ۱۰ تا ۷۰ درصدی در بروز سرطان‌ها دارد.

وی درباره نقش تغذیه در بروز سرطان‌های گوارشی توضیح داد: در بروز سرطان‌های روده بزرگ و معده که جزو سرطان‌های دستگاه گوارش محسوب می‌شوند، تغذیه نقش بسیار موثری دارد. به طور قطع، تغذیه در بروز سرطان‌های دیگر نیز کم‌وبیش نقش دارد.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه سرطان پستان از سرطان‌های شایع کشور است، اظهار کرد: نقش تغذیه در بروز سرطان پستان اثبات شده و ارتباط تنگاتنگی با عوامل تغذیه‌ای دارد.

ارتباط ۱۳ سرطان با چاقی و عوامل تغذیه‌ای

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه ۱۳ سرطان با چاقی و عوامل تغذیه‌ای مرتبط هستند، توضیح داد: میزان غذای مصرفی که از عوامل تغذیه‌ای به حساب می‌آید و پدیده چاقی از عوامل بروز سرطان‌ها هستند. متاسفانه، پدیده چاقی در کشور بسیار شایع است و این موضوع می‌بایست در کانون توجه قرار گیرد.

اسماعیل‌زاده درباره برنامه‌های وزارت بهداشت برای کنترل عوامل تغذیه‌ای گفت: وزارت بهداشت، اصلاح عادات غذایی از طریق فرهنگسازی غذا و تغذیه را در دستور کار قرار داده است.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه مصرف بالای نمک از عوامل بروز سرطان معده در کشور به حساب می‌آید، افزود: سیاست‌هایی در راستای کاهش مصرف نمک در صنایع غذایی و مصرف خانگی در دستور کار قرار داده‌ایم. برنامه‌های کاهش مصرف نمک در مراکز جامع بهداشتی در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

وی درباره برنامه نان کامل که دارای فیبر بالایی است، گفت: افزایش مصرف فیبر در جامعه از اهداف برنامه نان کامل است. افزایش مصرف فیبر می‌تواند به کاهش بروز بسیاری از سرطان‌های مانند سرطان روده بزرگ کمک کند.

اسماعیل‌زاده با بیان اینکه برنامه «تدوین رهنمود‌های غذایی در کودکان و بزرگسالان» را در دستور کار قرار داده‌ایم، گفت: این برنامه می‌تواند مبنا و ابزاری برای آموزش‌های تغذیه‌ای باشد. همچنین دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در نظر دارد که در زمینه کاهش مصرف قند، چربی و نمک موجود در غذا‌های صنعتی به سازمان غذا و دارو کمک کند. کاهش مصرف قند، چربی و نمک موجود در غذا‌های صنعتی می‌تواند نقش موثری در کاهش بروز سرطان‌ها داشته باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->