تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است
سرخط خبرها

واکنش وزارت کشور به تجمعات غیرقانونی تهران، مشهد و قم

  • کد خبر: ۳۱۴۵۴۰
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۸
واکنش وزارت کشور به تجمعات غیرقانونی تهران، مشهد و قم
مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه موضع اصولی وزارت کشور در برگزاری تجمعات رویه‌های قانونی است گفت: در تجمعاتی که در تهران برگزار شد، صراحتا مجموعه شورای تامین استان با آن مخالفت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوذر کوثری روز دوشنبه در نشست کمیسیون ماده ۱۰ احزاب درباره برگزاری چند تجمع در چند نقطه کشور و در تهران، گفت: اخیراً تجمعاتی در تهران، مشهد و یک مورد هم در قم برگزار شد. موضع اصولی ما در برگزاری تجمعات و گردهمایی‌ها، قانونی است.

وی در خصوص تجمعاتی که در تهران در میدان پاستور و مقابل مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اعلام کرد: در تجمعاتی که در تهران برگزار شد، صراحتا مجموعه شورای تامین استان با آن مخالفت کرد و به مجموعه انتظامی ابلاغ کرده بود. برای این تجمعات اخیر اصلا درخواست مجوز نشده بود، اما حسب اطلاعی که حاصل شده بود ابلاغ شده بود که این تجمعات غیرقانونی است.

مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه تجمعات باید بر اساس رویه‌های قانونی برگزار شود، تصریح کرد: این تجمعاتی هم که تشکیل شد به لحاظ تعداد، خیلی قابل توجه نبود، اما در فضای رسانه‌ای خیلی بازتاب زیادی پیدا کرد. تجمعاتی که در خارج از مقررات و قوانین برگزار می‌شود، فقط آسیب به دولت نمی‌زند، بلکه آسیب به مجموعه ساختار قانونی نظام جمهوری اسلامی ایران است.

کوثری با بیان اینکه درباره برگزاری تجمعات، تصمیماتی را اتخاذ کرده‌ایم، گفت: در شأن جمهوری اسلامی و دولت نیست که این گونه تجمعات به این سبک و سیاق برگزار شود.

وی افزود: اهتمام ما بر این است، با طرحی که با عنوان طرح «ساماندهی تجمعات و راهپیمایی‌ها» در مجلس و با همکاری وزارت کشور و دولت در حال بررسی و رسیدگی است، فعالیت تجمعات برای برگزاری در مسیر قانونی قرار گیرد.

مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور اظهار کرد: طرح اکنون در مجلس در حال کار کارشناسی است و براساس وعده‌ای که دوستان مجلسی داده‌اند و اهتمامی که مجموعه وزارت کشور روی آن دارد، تلاش بر این است تا تصویب شود. اگر این طرح مصوب شود، شاهد صدور مجوز تجمعات قانونی در کشور خواهیم بود.

کوثری در ادامه به تشریح مصوبات کمیسیون ماده ۱۰ احزاب پرداخت و گفت: با درخواست تاسیس حزب تمدن نوین اسلامی که گستره فعالیت ملی دارد، موافقت شد. همچنین تمدید فعالیت ۴ مورد تشکل انجمن اقلیت دینی از جمله انجمن آشوریان تهران، شورای خلیفه‌گری تهران ارامنه تهران شمال، انجمن زرتشتیان شیراز و انجمن زرتشتیان تفت و توابع یزد صورت گرفت.

وی با بیان اینکه با درخواست تاسیس ۵ شعبه استانی احزاب موافقت شد، اظهار کرد: اولین مورد مجمع نیرو‌های خط امام (ره) در استان زنجان، جامعه اسلامی کارگران در استان فارس، حزب دفاع از ایثارگران و قانون اساسی در استان گلستان، جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی در استان گلستان و جمعیت اسلامی فرهنگیان در استان گیلان بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->