ماجرای عجیب و ادامه دار بیرانوند، پرسپولیس و تراکتور ویدیوی عزاداری یاسین سلمانی در شب عاشورا بازگشت لک به اهواز راکیتیچ کفش هایش را آویخت حیدری دستیار ساپینتو شد سرگیجه فرعباسی بین فولاد و استقلال دوناروما سکوتش درباره برخورد با موسیالا را شکست تاریخ و ساعت بازی تیم‌های چلسی و فلومیننزه در نیمه نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | حمله به فینال رئال مادرید خواستار تعویق هفته اول لالیگا (فصل ۲۶-۲۰۲۵) محمد ربیعی از خیبر جدا شد پرسپولیس، چهارشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۴) به ترکیه سفر می‌کند روز جهانی والیبال معرفی شد ترکش‌های حمله اسرائیل به ایران به اردوی تراکتور | وضعیت بلاتکلیف بازیکنان خارجی محرومیت تراکتور قطعی شد زمان برگزاری بازی‌های فوتبال کافا با حضور تیم ملی اعلام شد + جزئیات الاهلی ول کن مسی نیست گم شدن ۲ دوچرخه‌سوار ایرانی در کوه سبلان صداقت: وقتی تیم نداریم، نوجوانانمان زیر چرخ‌های نامرادی فوتبال له می‌شوند درباره وضعیت نامطلوب هیئت‌های ورزشی | فهرست بلاتکلیف‌ها!
سرخط خبرها

سازمان محیط زیست به کنت اجازه نگهداری سوسمار نمی‌دهد

  • کد خبر: ۳۱۴۷۰۹
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۴
سازمان محیط زیست به کنت اجازه نگهداری سوسمار نمی‌دهد
سازمان محیط زیست اعلام کرد که کنت، بازیکن سابق لیورپول، فنرباغچه و گلاسکورنجرز، که موردتوجه باشگاه پرسپولیس قرار گرفته نمی‌تواند در ایران به نگهداری سوسمار ادامه دهد؛ موضوعی که باعث منتفی‌شدن حضور این بازیکن در پرسپولیس خواهد شد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، پرسپولیس چند روزی است با بازیکنی به نام کنت که سابقه بازی در تیم‌های چ لیورپول، فنرباغچه و گلاسکورنجرز را در کارنامه دارد، وارد مذاکره شده است. یکی از شروطی که از سوی این بازیکن اعلام شد اینکه بتواند سوسمار خانگی خود را به ایران بیاورد.

ظاهراً این بازیکن در خانه از یک کروکودیل نگهداری می‌کند، اما این موضوع با واکنش سازمان محیط زیست ایران مواجه شده است.

برای بررسی وضعیت قانونی نگهداری از تمساح‌ها در ایران، سراغ مسئولین سازمان حفاظت از محیط زیست رفتیم. پیمان عاشوری، رئیس گروه خزندگان و دوزیستان این سازمان، گفت: «تاکنون به هیچ‌کس اجازه نگهداری از کروکودیل به‌عنوان حیوان خانگی، داده نشده و این نوع نگهداری در ایران ممنوع است.»

به این ترتیب، باید موضوع حضور این بازیکن در ایران با کروکودیل خانگی منتفی شود؛ مگر اینکه کنت از آوردن سوسمار خانگی به ایران خودداری کند.

جالب است که رسانه‌های انگلیسی نیز این موضوع را بازتاب داده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->