احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاکید ظریف بر استمرار و تقویت همکاری ایران با یونامی

  • کد خبر: ۳۱۵۰۹۹
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷
تاکید ظریف بر استمرار و تقویت همکاری ایران با یونامی
معاون راهبردی رئیس جمهور در جریان سفر به عراق با نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور عراق دیدار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدجوادظریف معاون راهبردی رئیس جمهور که به عراق سفر کرده است، امروز با محمدالحسان، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور عراق و رییس یونامی در بغداد دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور عراق در این دیدار گزارشی از وضعیت عراق و اهم فعالیت‌های سازمان ملل متحد در عراق ارائه داد.

در این دیدار همچنین وضعیت عراق و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله موضوع فلسطین و تاثیرات آن بر شرایط منطقه به لحاظ راهبردی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

ظریف نیز در این ملاقات بر اهمیت ثبات، پیشرفت و امنیت عراق تصریح و نقش ابتکارات منطقه‌ای و کمک سازمان ملل متحد در این زمینه را حائز اهمیت دانست.

معاون راهبردی رئیس جمهور همچنین بر استمرار و تقویت همکاری جمهوری اسلامی ایران با یونامی تاکید کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->