بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

دستگیری عاملان کلاهبرداری چهار هزار میلیارد ریالی پیش فروش مسکن در مشهد (۱۷ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۴۸۶۶
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
دستگیری عاملان کلاهبرداری چهار هزار میلیارد ریالی پیش فروش مسکن در مشهد (۱۷ بهمن ۱۴۰۳)
جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: سه متهم به کلاهبرداری چهار هزار میلیارد ریالی با پیش فروش ۱۰۰ واحد مسکونی در مشهد دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمد نگهبان افزود: در پی دریافت شکایات متعدد از شهروندان به پلیس آگاهی مشهد با موضوع کلاهبرداری با پیش فروش ساختمان، کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی اضافه کرد: طبق تحقیقات انجام شده ۲ مرد و یک زن جوان که در زمینه ساخت و ساز مسکن در غرب مشهد فعالیت داشتند، با راه اندازی یک شرکت ساختمانی و تبلیغات گسترده در فضای مجازی با جلب اعتماد و اقدامات فریبکارانه اقدام به پیش فروش واحد‌های مسکونی می‌کردند.

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی ادامه داد: این افراد بین ۳۰ میلیارد تا ۹۰ میلیارد ریال را از هر مالباخته کلاهبرداری کرده و متواری شده بودند.

وی بیان کرد: ۲ نفر از متهمان به کلاهبرداری در بلوار صادقیه مشهد و سرکرده باند در استان البرز شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر شدند.

نگهبان گفت: متهمان در بازجویی‌های تکمیلی در مواجهه با شاکیان تاکنون به کلاهبرداری از ۱۰۰ شهروند مشهدی به ارزش افزون بر چهار هزار میلیارد ریال با ترفند پیش فروش آپارتمان با تبلیغات گسترده در شبکه‌های مجازی تحت شرکت ساختمانی اعتراف کردند.

وی اضافه کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->