فارین‌پالسی: ایران جان تازه‌ای گرفته است توصیه یک جنایتکار جنگی برای اعطای جایزه صلح نوبل به «ترامپ»! سفیر چین در مانیل احضار شد مجتبی پورمحسن، خبرنگار اینترنشنال کیست؟ + مدارک لو رفته توسط گروه هکری حنظله بررسی طرح توسعه پایدار محدوده شرق شهر مشهد در استانداری خراسان رضوی جزئیات تازه از حمله دوباره به یک کشتی در مجاورت آب‌های یمن (۱۷ تیر ۱۴۰۴) مصر یورش شهرک‌نشینان اسرائیلی به مسجدالاقصی را محکوم کرد رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: نیرو‌های مسلح ایران با تمام توان در برابر زورگویی ایستادگی کرد تقدیر سخنگوی دولت از نقش «ایکوم» در حفاظت از اشیای تاریخی در جنگ تحمیلی ۱۲روزه گروه هکری حنظله: شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد لیبرمن: نتانیاهو خطر واقعی برای اسرائیل است واکنش گولان به تارومار شدن نظامیان اسرائیلی: مجبوریم جنگ غزه را تمام کنیم طحان نظیف: طرح تشدید مجازات همکاری با اسرائیل، به دلیل ابهامات به مجلس ارجاع شد هشدار قسام: نظامیان اسرائیلی بیشتری را در غزه اسیر می‌کنیم ایوبی: انسجام جهانی فارسی زبانان، رسالت ایران و تاجیکستان است هلاکت ۵ نظامی صهیونیست در شمال باریکه غزه (۱۷ تیر ۱۴۰۴) کمیسیون امنیت ملی مجلس: مجموعاً ۶۰ هزار پهپاد وارداتی و داخلی داریم سفیر ایران در ارمنستان: همواره خواهان روابط پایدار با کشور‌های منطقه هستیم تحلیلگر سابق سیا: اوکراین به سمت فروپاشی حرکت می‌کند برافراشته شدن پرچم ایران در دسته عزاداری ایالت سند پاکستان رئیس مجلس قانون انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) سازمان ملل زنگ خطر را به صدا درآورد: غزه در حال احتضار است جالوت سایبری مدیرکل اتباع وزارت کشور: تلاش برخی رسانه‌های خارجی برای ایجاد جوسازی علیه سیاست‌های مهاجرتی ایران است نماینده مردم مشهد در مجلس: در پروسه خروج اتباع باید حریم‌ها و حرمت‌ها حفظ شود یک نماینده مجلس: دولت باید اهتمام جدی در خصوص پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری داشته باشد منابع آگاه از احتمال ازسرگیری ارسال کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین خبردادند
سرخط خبرها

واکنش قاطع وزارت خارجه به طرح پاکسازی غزه و تملک آن توسط آمریکا

  • کد خبر: ۳۱۵۰۰۵
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۴
واکنش قاطع وزارت خارجه به طرح پاکسازی غزه و تملک آن توسط آمریکا
بقائی تصریح کرد: نقشه پاکسازی غزه و کوچاندن اجباری مردم فلسطین به منزله استمرار طرح هدفمند رژیم صهیونیستی برای محو کامل ملت فلسطین محسوب می‌شود و به دلیل مغایرت آشکار آن با اصول و قواعد مسلم حقوق بین‌الملل و حقوق بشر، کاملا مردود است.

به گزارش خبرگزاری شهرآرانیوز، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به موضع اخیر مقامات آمریکا مبنی بر تملک غزه متعاقب پیشنهاد طرح کوچاندن اجباری مردم غزه به مصر و اردن، بیان چنین فکری را حیرت‌آور و هم‌راستا با طرح رژیم صهیونیستی برای امحای فلسطین دانست و خواستار محکومیت قاطع آن توسط جامعه جهانی و سازمان ملل متحد شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به مسئولیت همه دولت‌ها برای کمک به تحقق حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین و رهایی آنها از یوغ اشغالگری و آپارتاید، ادعای اخیر رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر قصد تملک باریکه غزه را تعرضی بی‌سابقه به اصول و مبانی بنیادین حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل توصیف کرد و تاکید نمود بدون تردید مردمی که طی ۷۶ سال گذشته با تمام وجود در برابر شدیدترین جنایات و تجاوزات رژیم اشغالگر ایستادگی نموده و حاضر به ترک سرزمین اجدادی خود نشده‌اند، اجازه نخواهند داد که آمریکا و رژیم صهیونیستی به روش‌های دیگر هویت ملی و تاریخی آنها را از بین ببرند.

بقائی تصریح کرد: نقشه پاکسازی غزه و کوچاندن احباری مردم فلسطین به کشور‌های مجاور به منزله استمرار طرح هدفمند رژیم صهیونیستی برای محو کامل ملت فلسطین محسوب می‌شود، و به دلیل مغایرت آشکار آن با اصول و قواعد مسلم حقوق بین‌الملل و حقوق بشر، کاملا مردود و محکوم است.

سخنگوی وزارت امور خارجه با حمایت از مواضع اصولی بسیاری از کشور‌ها و مجامع بین‌المللی در مخالفت قاطع با طرح اعلام‌شده از سوی رئیس جمهور آمریکا در مورد غزه، خواستار رد صریح این طرح از سوی شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل و نیز دبیرکل سازمان ملل متحد شد.

بقائی همچنین با اشاره به مخالفت قاطع کشور‌های اسلانی و منطقه با طرح پیشنهادی رئیس‌جمهور آمریکا برای کوچاندن اجباری مردم غزه به مصر و اردن و تملک غزه توسط آمریکا، بر ضرورت موضع‌گیری صریح و منسجم سازمان همکاری اسلامی در این خصوص تاکید کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->