نگرانی آمریکا از فروش اطلاعات امنیتی کشورشان توسط ترامپ به روسیه سردار رادان از هزینه پایین جرایم رانندگی در ایران کرد؛ بازدارنده نیست سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به مجارستان سخنگوی وزارت خارجه: نامه‌ای از ترامپ دریافت نشده است کره‌شمالی چندین موشک بالستیک شلیک کرد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان خواستار لغو محاصره غزه شد هزینه‌های کسب‌شده از مولدسازی استان‌ها، صرف پیشرفت خودشان خواهد شد توافق کابل و اسلام‌آباد بر سر آتش‌بس موقت در گذرگاه تورخم (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) متهمان پرونده چای دبش به چه کسانی رشوه داده‌اند؟ ناو‌های نیروی دریایی چین و روسیه وارد آب‌های سرزمینی ایران شدند احضار سفیر سوئد به وزارت خارجه در واکنش به اظهارات ناشایست مقامات سوئدی علیه ایران سخنگوی وزارت خارجه روسیه: ایران هیچ قصدی برای ساخت سلاح هسته‌ای ندارد رئیس جمهور در نشست فرماندهان راهور: آموزش مراعات در رانندگی داده شود بازدید استاندار خراسان رضوی از نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد | مظفری: مشهد، پیشگام در ترویج معارف قرآنی باشد عراقچی: ما مذاکره با زور را حتی قابل بررسی هم نمی‌دانیم دبیر کل حزب الله لبنان: هرگز مقاومت را کنار نخواهیم گذاشت رئیس پارلمان رژیم صهیونیستی: سوریه باید مانند اردن بدون توان نظامی باشد ترور نافرجام جانشین اطلاعات پلیس شهرستان سیب‌وسوران سیستان و بلوچستان رژیم صهیونیستی به مجروحیت و قطع عضو ۸۷ هزار نظامی اعتراف کرد وزیر دارایی رژیم صهیونیستی: در حال برنامه ریزی برای اخراج روزانه ۵ هزار شهروند فلسطینی غزه هستیم سرلشکر باقری: سال‌هاست که دشمنان سیاست فشار حداکثری را به کار گرفته‌اند اژه‌ای: نباید نگاه سلیقه‌ای و جناحی به قانون داشته باشیم تاکید پزشکیان بر اراده جدی دولت در پیشبرد برنامه توسعه زیرساخت‌های تولید برق خورشیدی سردار تنگسیری: در آینده نزدیک شاهد خلق دستاورد‌های پیشرفته بومی هستیم ترامپ: ترجیح من توافق با ایران است توهمات نتانیاهو بازهم تکرار شد آغاز محاکمه متهمان پشتیبانی از عاملان حملات تروریستی به حرم شاهچراغ (ع)
سرخط خبرها

واکنش قاطع وزارت خارجه به طرح پاکسازی غزه و تملک آن توسط آمریکا

  • کد خبر: ۳۱۵۰۰۵
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۴
واکنش قاطع وزارت خارجه به طرح پاکسازی غزه و تملک آن توسط آمریکا
بقائی تصریح کرد: نقشه پاکسازی غزه و کوچاندن اجباری مردم فلسطین به منزله استمرار طرح هدفمند رژیم صهیونیستی برای محو کامل ملت فلسطین محسوب می‌شود و به دلیل مغایرت آشکار آن با اصول و قواعد مسلم حقوق بین‌الملل و حقوق بشر، کاملا مردود است.

به گزارش خبرگزاری شهرآرانیوز، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به موضع اخیر مقامات آمریکا مبنی بر تملک غزه متعاقب پیشنهاد طرح کوچاندن اجباری مردم غزه به مصر و اردن، بیان چنین فکری را حیرت‌آور و هم‌راستا با طرح رژیم صهیونیستی برای امحای فلسطین دانست و خواستار محکومیت قاطع آن توسط جامعه جهانی و سازمان ملل متحد شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به مسئولیت همه دولت‌ها برای کمک به تحقق حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین و رهایی آنها از یوغ اشغالگری و آپارتاید، ادعای اخیر رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر قصد تملک باریکه غزه را تعرضی بی‌سابقه به اصول و مبانی بنیادین حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل توصیف کرد و تاکید نمود بدون تردید مردمی که طی ۷۶ سال گذشته با تمام وجود در برابر شدیدترین جنایات و تجاوزات رژیم اشغالگر ایستادگی نموده و حاضر به ترک سرزمین اجدادی خود نشده‌اند، اجازه نخواهند داد که آمریکا و رژیم صهیونیستی به روش‌های دیگر هویت ملی و تاریخی آنها را از بین ببرند.

بقائی تصریح کرد: نقشه پاکسازی غزه و کوچاندن احباری مردم فلسطین به کشور‌های مجاور به منزله استمرار طرح هدفمند رژیم صهیونیستی برای محو کامل ملت فلسطین محسوب می‌شود، و به دلیل مغایرت آشکار آن با اصول و قواعد مسلم حقوق بین‌الملل و حقوق بشر، کاملا مردود و محکوم است.

سخنگوی وزارت امور خارجه با حمایت از مواضع اصولی بسیاری از کشور‌ها و مجامع بین‌المللی در مخالفت قاطع با طرح اعلام‌شده از سوی رئیس جمهور آمریکا در مورد غزه، خواستار رد صریح این طرح از سوی شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل و نیز دبیرکل سازمان ملل متحد شد.

بقائی همچنین با اشاره به مخالفت قاطع کشور‌های اسلانی و منطقه با طرح پیشنهادی رئیس‌جمهور آمریکا برای کوچاندن اجباری مردم غزه به مصر و اردن و تملک غزه توسط آمریکا، بر ضرورت موضع‌گیری صریح و منسجم سازمان همکاری اسلامی در این خصوص تاکید کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->