برخورد تنگ‌نظرانه با مشاغل سخت و زیان‌آور | درخواست‌های بازنشستگی و حذف عناوین شغلی مشکلاتی برای برخی بیمه‌شدگان ایجاد کرده است استرس چطور سیستم ایمنی را از کار می‌اندازد؟ دیپلماسی منطقه‌ای باید مشکلات و موانع پیش‌روی گردشگری در مشهد را برطرف کند پوکی استخوان بیماری خاموشی که بی‌صدا استخوان‌ها را می‌شکند وزیر آموزش و پرورش خبر داد: احداث ۳۲ مدرسه با مشارکت اولیا در راستای ارتقای کیفیت آموزش ۱۱۸ زلزله در کشور طی هفته گذشته ثبت شد | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی هنوز واریز نشده است (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) حل پرونده سرقت با کمک بساط یک دست فروش | پتوی پلنگی، «مارشال» و شرکایش را لو داد توضیحات پلیس درباره بازداشت یک بازیگر به اتهام تجاوز زلزله نسبتا شدید در سپیدان فارس در حوالی شیراز (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سد فریمان خراسان رضوی در خطر حیاتی ناشی از خشکسالی افزایش ۲۰ درصدی صادرات کالا به کشور‌های آسیایی از مرز سرخس، طی نیمه نخست ۱۴۰۴ مشمولان غیرغایب پذیرفته‌شده در کنکور‌های ۱۴۰۴، تا پایان مهرماه فرصت دارند خود را معرفی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | بارش پراکنده باران، شاید در ارتفاعات شمالی استان  تدوین دستورالعمل جلوگیری از خشونت علیه زنان تا پایان پاییز ۱۴۰۴ مراقبت از کودکان در برابر حوادث سوختگی در فصل پاییز ضروری است زنگ خطر کاهش ید در سبد مصرف ایرانیان کولیوند مجدداً رئیس جمعیت هلال‌احمر شد معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی: هدف اصلی از اصلاح معابر شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است آیا خام‌گیاه‌خواری جایگزین درمان دارویی دیابت است؟ ادعای سکته مغزی تتلو تکذیب شد + جزئیات بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: پول بیمه تکمیلی بازنشستگان را چه‌زمانی تسویه می‌کنید؟ اعطای ۳ روز مرخصی به مددجویان بازداشتگاه جوین به دستور رئیس کل دادگستری خراسان رضوی نظارت پاییزی بر شهربازی‌های خراسان رضوی آغاز شد | پلمب ۹۸ وسیله بازی فاقد استاندارد در استان مسواک فرسوده این بلا را سر دهانتان می‌آورد! آتش هورالعظیم از بهار ۱۴۰۴ خاموش نشده و احتمالاً تا پایان آبان‌ماه ادامه دارد | دود آتش‌سوزی تالاب در چشم خوزستان ۱۳۴ هزار غربالگری رایگان سرطان در مراکز بهداشتی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد دریافتی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی ۹.۵برابر پرداختی آن‌هاست + فیلم
سرخط خبرها

دستگیری قاتل فراری پشت چراغ قرمز

  • کد خبر: ۳۱۵۰۸۹
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹
دستگیری قاتل فراری پشت چراغ قرمز
​​​​​​​تحقیقات کارآگاهان پلیس آگاهی درباره راز قتل مرد ۶۰ ساله مشهدی با دستگیری «تینیو» متهم فراری این پرونده جنایی در حالی آغاز شد که عاملان جنایت رودرروی یکدیگر قرارگرفتند.

به گزارش شهرآرانیوز، سپیده دم هجدهم شهریور گذشته، دو جوان پرایدسوار مقابل منزلی در خیابان پورسینای ۵۰در منطقه شهرک شهید رجایی مشهد توقف کردند. آن‌ها به دنبال جوانی به نام «سجاد» می‌گشتند که با وی از قبل دچار اختلاف شده بودند؛ اما وقتی نتوانستند «سجاد» را پیدا کنند به منزل پدرش رفتند و زنگ خانه او را به صدا درآوردند.

هنگامی که مرد ۶۰ساله در حیاط را گشود، ناگهان درگیری بین آن‌ها شروع شد و در این میان مرد۶۰ساله با ضرباتی که به سرش وارد آمده بود، نقش بر زمین شد و مهاجمان ناشناس نیز از صحنه حادثه گریختند.

طولی نکشید که خودرو‌های امدادی با تماس تلفنی شهروندان آژیرکشان وارد صحنه درگیری شدند و پیکر نیمه جان مرد مجروح را به بیمارستان شهیدهاشمی نژاد انتقال دادند؛ اما تلاش کادر درمانی برای نجات این مرد از مرگ به نتیجه نرسید و او ۴ روز بعد بر اثر عوارض ناشی از ضربه مغزی جان سپرد.

این گونه بود که پرونده‌ای جنایی شکل گرفت و تحقیقات گسترده کارآگاهان با دستور‌های محرمانه قاضی وحید خاکشور (قاضی ویژه قتل عمد مشهد) آغاز شد. بررسی‌های مقدماتی کارآگاهان دایره قتل عمد آگاهی که زیرنظر مستقیم سرهنگ محمدرضا فدائیان (رئیس پلیس آگاهی) ادامه داشت به سرنخ‌هایی از دو جوان به نام‌های «ناصر-خ» معروف به «محمد تینیو» و «هادی-ح» رسید که با یکدیگر پسرخاله هستند. کنکاش‌های تخصصی پلیس نشان داد:آن‌ها به دلیل کینه و اختلافی که با «سجاد» (فرزندمقتول) داشتند، این جنایت هولناک را رقم زده‌اند.

با شناسایی هویت مهاجمان ناشناس، گروهی تخصصی از افسران ورزیده پلیس آگاهی به سرپرستی سروان آرمین منفرد (افسرپرونده) عملیات دستگیری آنان را با دستور‌های ویژه قاضی شعبه ۲۵۸ (۲۱۱ سابق) دادسرای عمومی و انقلاب مشهد آغاز کردند تا این که حدود ۲ماه قبل «هادی-ح»، در یک عملیات پیچیده اطلاعاتی در منطقه زبرخان از توابع نیشابور به دام افتاد و به مشهد انتقال یافت؛ اما او در بازجویی‌های پلیس، تلاش کرد تا خود را بی گناه جلوه دهد. او گفت: «محمدتینیو» با «سجاد» مشکل داشت و به همین خاطر برای پیدا کردن «سجاد» سوار پراید نقره‌ای «تینیو» شدیم و به طرف منزل پدرش رفتیم؛ ولی زمانی که پدر سجاد در حیاط را باز کرد، «تینیو» از پشت فرمان پایین آمد و با او درگیر شد. وقتی آن مرد به زمین افتاد، ما هم از محل فرار کردیم.

در پی اعترافات مبهم وی، تلاش کارآگاهان برای دستگیری «تینیو» ادامه یافت و «هادی-ح» نیز با دستور مقام قضایی روانه زندان شد تا زوایای پنهان این جنایت وحشتناک مورد واکاوی دقیق قرارگیرد. از سوی دیگر بررسی‌های تخصصی کارآگاهان با به کارگیری منابع و مخبران و همچنین رصد‌های اطلاعاتی بیانگر آن بود که «ناصر-خ» معروف به «محمدتینیو» در بیابان‌های اطراف منطقه کنویست مشهد مخفی شده است. به همین خاطر دامنه ردزنی‌های پلیسی به مناطق حاشیه‌ای شهر کشید تا این که سه شنبه گذشته، کارآگاهان به اطلاعاتی محرمانه دست یافتند که نشان می‌داد «تینیو» به همراه یکی از دوستانش سوار بر خودرو وارد منطقه شهرک شهید رجایی شده است و به سوی بولوار حر در حرکت است.

 به همین خاطر گروه عملیاتی با هدایت سرهنگ ولی نجفی (رئیس دایره قتل عمد آگاهی) وارد عمل شدند و خودروی متهم فراری را در حال حرکت شناسایی کردند. با توجه به این که احتمال فرار متهم و یا تیراندازی وجود داشت، کارآگاهان چگونگی عملیات دستگیری را به گونه‌ای طراحی کردند که خودروی مذکور را از چند سو به محاصره درآورند تا هنگام عملیات به شهروندان و خودرو‌های عبوری آسیب نرسد؛ بنابراین آنها در پوشش خودرو‌های عبوری در اطراف پراید مستقر شدند و به محض این که خودروی متهم در پشت چراغ قرمز متوقف شد، در یک لحظه گروه‌های عملیاتی از چند طرف آن را محاصره کردند و قبل از آن که دو سرنشین پراید فرصت فرار بیابند، دستبند‌های قانون را بر دستان آن‌ها حلقه زدند.

با انتقال «محمد تینیو» به مقرپلیس، تحقیقات از این جوان ۳۵ساله با دستور قاضی ویژه قتل عمد، در حالی با رویارویی دو متهم آغاز شد که راز این جنایت هولناک در آستانه افشا قرار دارد.

منبع: روزنامه خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->