لیائو غایب بزرگ میلان در هفته اول سری آ علی کریمی چند میلیارد برای استقلال آب خورد؟| بازگشت هنگفت! طارمی در رادار نیس نصف پرسپولیس بدون مجوز و کارت بازی| سرمربی و کادر هم آی دی نداشتند! پخش زنده بازی النصر و الاتحاد در سوپرکاپ + تماشای آنلاین پرسپولیس هاشمیان ضعیف در ساختن موقعیت گل|هشدار به وحید و شاگردان VAR به تبریز رسید بازگشت علی کریمی به استقلال + عکس پیام احساسی پسر نیمار برای پدرش آل کثیر از استقلال غرامت می‌خواهد خبر خوش برای پرسپولیسی‌ها | اوریه به سپاهان رسید گزینه پرسپولیس در لالیگا پایان اولین اردوی ملی فوتسال نوجوانان با سرمربی مشهدی جایزه بهترین گلزن آسیا در دستان سردار آزمون واکنش باکیچ به تساوی پرسپولیس + عکس حمایت سرمربی سابق استقلال از وحید هاشمیان تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و اوساسونا | شروع ماموریت سخت آلونسو ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و فجرشهیدسپاسی در هفته اول لیگ برتر(۲۷ مرداد ۱۴۰۴) نتیجه بازی پرسپولیس و فجرشهیدسپاسی در هفته اول لیگ برتر(۲۷ مرداد ۱۴۰۴) + ویدئو گل‌ها| درویش حیا کن در شهر قدس! تصمیم آخر درویش: فسخ قرارداد با سه بازیکن پرسپولیس
سرخط خبرها

استرس شدید پپ برای مصاف با آنچلوتی و رئال: شاید اخراج شوم

  • کد خبر: ۳۱۵۸۱۰
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۳
استرس شدید پپ برای مصاف با آنچلوتی و رئال: شاید اخراج شوم
سرمربی منچسترسیتی با توجه به نتایج ضعیف تیمش، از تقابل با رئال نگران است.
کوروش راوی
خبرنگار کوروش راوی

به گزارش شهرآرانیوز، گواردیولا در نشست خبری قبل از بازی گفت: رویارویی با رئال مادرید همیشه سخت است، چه در مرحله گروهی و چه در مراحل حذفی. از نظر تاریخی نمی‌توانیم خود را با آن‌ها مقایسه کنیم، اما می‌خواهیم دو بازی بزرگ ارائه دهیم تا به مرحله بعدی صعود کنیم.

گواردیولا درباره توپ طلای ۲۰۲۳ که رودری برنده آن شد، گفت: رودری شایسته این جایزه بود و توانست به آن دست پیدا کند. وینیسیوس جونیور بازیکن فوق‌العاده‌ای است و او هم می‌توانست این جایزه را به دست آورد.

او درباره وضعیت تیمش گفت: می‌توانیم به‌خوبی بازی کنیم، اما ثبات گذشته را نداریم. با این حال، به بازیکنانی که در سال‌های گذشته عملکرد شگفت‌انگیزی داشته‌اند، اعتماد دارم. بازی برابر رئال مادرید همیشه سخت است. در خط حمله رئال مادرید بازیکنانی استثنایی با توانایی‌های بسیار بالا بازی می‌کنند. باید از همان ابتدا سبک بازی خود را اعمال کنیم تا خطر آن‌ها را کاهش دهیم. رئال در خط حمله مثلث رودریگو،‌ ام‌باپه و وینیسیوس را دارد که مهارکردن آن‌ها در دو بازی رفت و برگشت غیرممکن است.

گواردیولا درباره نمایش ناامیدکننده سیتی در فصل جاری لیگ قهرمانان اروپا گفت: وقتی مرحله گروهی را در رتبه ۲۲ از ۲۴ به پایان می‌رسانید، این سطح ما را نشان می‌دهد. امتیازات کافی نگرفتیم و حالا باید جبران کنیم. پیروزی برابر رئال مادرید یک انگیزه قوی برای بقیه فصل خواهد بود. می‌دانیم باید چه کنیم و همه برای این بازی هیجان‌زده هستند.

گواردیولا درباره آینده‌اش با منچسترسیتی گفت: آیا کسی از یک دکتر درباره آینده شغلی‌اش سؤال می‌کند؟ من به دلیل قهرمانی‌هایی که به دست آورده‌ام، اینجا هستم. فکر نمی‌کنم فقط به دلیل نتایج ضعیف این فصل برکنار شوم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->