اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ارجاع استیضاح همتی به کمیسیون اقتصادی مجلس | مجلس تاکنون فرصت زیادی به تیم اقتصادی دولت داده است

  • کد خبر: ۳۱۵۸۸۸
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴
ارجاع استیضاح همتی به کمیسیون اقتصادی مجلس | مجلس تاکنون فرصت زیادی به تیم اقتصادی دولت داده است
عضو هیئت‌رئیسه مجلس گفت: استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی، امروز با ۸۹ امضا به کمیسیون اقتصادی مجلس ارجاع شد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد نادری از ارجاع استیضاح وزیر اقتصاد به کمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد و گفت: استیضاح عبدالناصر همتی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، امروز با ۸۹ امضا به کمیسیون اقتصادی مجلس ارجاع شد.

وی تصریح کرد: درواقع بحثی که اینجا وجود دارد این است که نمایندگان مردم از حکمرانی اقتصادی دولت ناراضی هستند و علی‌رغم فرصت‌های چندباره‌ای که برای اصلاح رویه‌ها به تیم اقتصادی دولت داده شد، اقدام خاصی برای تغییر سیاست‌ها و بهبود اوضاع معیشتی و قدرت خرید مردم انجام نشده است.

نماینده مردم تهران در مجلس دوازدهم با بیان اینکه این استیضاح موارد زیادی را در برمی‌گیرد و تنوع بالایی دارد، اضافه کرد: طرح این استیضاح در واقع نشان می‌دهد در مقطع کنونی نارضایتی مجلس از شکل اداره اقتصادی دولت بسیار بالا است. در این موارد هم طبق قانون استیضاح حق نمایندگان مردم و مجلس و یک ابزار برای اصلاح رویکرد‌ها و رویه‌های اشتباه است که مجلس در این برهه به اقتضای نیاز از آن استفاده کرد.

نادری با اشاره به اینکه مجلس تا الان هم فرصت زیادی به تیم اقتصادی دولت داده، تصریح کرد: شاید بیش از یک ماه است که این استیضاح و ثبت شده است، هیات رئیسه مجلس اقدامی درخصوص آن انجام نداد و این فرصت داده شد تا یک‌سری رویه‌ها اصلاح شود که ظاهراً اصلاح نشده و ادامه‌دار است.

عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به درخواست‌ها و پیشنهادات مردمی در خصوص انجام این استیضاح برای اصلاح امور، افزود: مردم هم از ما به عنوان نمایندگان خود مطالبه دارند که حق هم دارند؛ زیرا ما نمایندگان مردم هستیم.

نادری با اشاره به همراهی و حضور مردم در صحنه در مقابل تهدید‌های خارجی، ادامه داد: باید دست تک تک مردم بزرگوار ایران را بوسید که علی‌رغم تمام ناکارآمدی‌های اقتصادی و ناملایمتی‌ها پای کار نظام هستند و این بار مسئولیت ما را دو چندان می‌کند. همه دیروز شاهد بودیم که راهپیمایی ۲۲ بهمن از هر سال باشکوه‌تر برگزار شد و مردم بیشتری به میدان آمده بودند که این حضور و همراهی مسئولیت بیشتری برعهده ما می‌گذارد که به عنوان نماینده مردم، به دنبال پیش‌برد خواسته‌های مردم باشیم و از خواسته‌های ایشان اطاعت کنیم.

عضو هیات رئیسه مجلس ضمن تأکید مجدد بر اینکه استیضاح حق قانونی مجلس است، در توضیح پروسه استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی؛ بیان کرد: از امروز که استیضاح وزیر به کمیسیون اقتصادی ارجاع شد، این کمیسیون یک هفته وقت خواهد داشت که جلسه خود با وزیر مذکور را ترتیب دهند و در کمیسیون تخصصی آن به بحث گذاشته شود. بعد از آن نتیجه کمیسیون هرچه که بود- مثبت یا منفی- به صحن علنی مجلس ارجاع می‌شود. بعد از آن ابتدا باید در صحن اعلام وصول شود و از زمان اعلام وصول در صحن وزیر امور اقتصادی و دارایی ۱۰ روز وقت دارد تا در صحن علنی مجلس حاضر شوند و از برنامه‌های خود دفاع کنند.

نادری با بیان اینکه استیضاح وزیر در صحن علنی مجلس حدود ۵ ساعت به طول می‌انجامد، تصریح کرد: در نهایت هر آنچه که نمایندگان مردم در خانه ملت تصمیم گرفتند نتیجه کار خواهد بود. یعنی تصمیم اینکه آیا به آقای همتی رأی اعتماد بدهند یا ندهند، با صحن مجلس و نمایندگان مردم است و برآیند رأی نمایندگان است که تصمیم می‌گیرد آقای همتی در وزارتخانه امور اقتصادی و دارایی بماند یا در این سمت نباشد. 

وی در پایان یادآوری کرد: از آنجا که مجلس در هفته آتی وارد بررسی بخش دوم لایحه بودجه می‌شود، احتمال دارد استیضاح وزیر امور اقتصاد و دارایی تا به اعلام وصول و طرح در صحن علنی مجلس برسد، یک مقدار به طول بینجامد.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->