روزنامه عربستانی: روابط ایران و مصر فرصتی مناسب برای جلوگیری از تشدید بحران است توافق آلمان و آمریکا برای تحت فشار گذاشتن روسیه جهت صلح با اوکراین پنهان‌کاری کاخ سفید درباره خطرات نشت مواد سرطان‌زا در اوهایو خسارت ۷ میلیارد دلاری روسیه در پی حمله پهپادی اوکراین تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران به روایت رسانه عبری هشدار سازمان ملل: اسرائیل مانع رساندن آب به غزه شده است حمله موشکی یمن به تل آویو فرودگاه این شهر را زمین‌گیر کرد + ویدئو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) رؤسای مجالس ایران و ونزوئلا دیدار کردند دستگیری ۱۰۸ زائر غیرمجاز در مخزن خودروهای سنگین عربستان کشته‌شدن ۳ نظامی صهیونیست در نوار غزه (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: ایران به ادامه گفت‌و‌گو‌ها با اروپا تمایل دارد گروسی: رسیدن به توافق بین ایران و آمریکا دشوار، اما امکان‌پذیر است ابراز امیدواری اردوغان برای گردهم آوردن پوتین، زلنسکی و ترامپ عراقچی از ادعا‌های بی‌اساس مندرج در گزارش آژانس اتمی انتقاد کرد زلنسکی: تار عنکبوت باعث تضعیف ارتش روسیه شد جزئیات برنامه مدنی‌زاده، وزیر پیشنهادی اقتصاد دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول پایان یافت (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) غیرنظامیان فلسطینی تنها در ۱۸ درصد غزه جای دارند وزیر امور خارجه مصر در کنفرانس مشترک با عراقچی: از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت می‌کنیم عراقچی در کنفرانس خبری قاهره: مانعی برای توسعه روابط با مصر نداریم امیر حیدری: موشک‌های هوانیروز بُرد ۷ برابری پیدا کردند القسام نیرو‌های اشغالگر صهیونیست را در خان یونس هدف قرار داد وزرای کشور ایران، پاکستان و عراق نشست مشترک برگزار خواهند کرد آیت الله علم الهدی: تأکید بر مسئله حجاب برای حفظ سلامت خانواده‌هاست| بهبود ارتباط زوجین با آموزش و مشاوره صحیح خانوادگی استقرار تک‌تیراندازان صهیونیست در اطراف منطقه کمک‌های انسانی در «نتساریم» آغازبه‌کار یکصدوسیزدهمین نشست کنفرانس بین‌المللی کار با حضور نمایندگان ایران، در ژنو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) روسیه پیش‌نویس یادداشت‌ تفاهم صلح را از کی‌یف دریافت کرد تقسیم خراسان رضوی به ۷ پهنه جغرافیایی مدیریتی
سرخط خبرها

افشاگری وزارت نیرو درباره قطعی برق: برخی نیروگاه‌ها سوخت ندارند (۲۴ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۶۱۵۲
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۵
افشاگری وزارت نیرو درباره قطعی برق: برخی نیروگاه‌ها سوخت ندارند (۲۴ بهمن ۱۴۰۳)
وزارت نیرو در واکنش به انتشار مطالبی از سوی وزارت نفت درخصوص خاموشی‌های اخیر، توضیحاتی را منتشر و اعلام کرد که روز گذشته (۲۳ بهمن ماه)، به میزان ۶۷ میلیون مترمکعب گاز تحویل نیروگاه‌ها شد که در مقایسه با روز مشابه سال گذشته ۶۴درصد کاهش داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پس از انتشار توضیحات وزارت نفت خطاب به وزارت نیرو در خصوص خاموشی‌های اخیر، وزارت نیرو در توضیحاتی خطاب به وزارت نفت، ضمن انتقاد از بیان غیرمسئولانه برخی مطالب، اعلام کرد که برخی نیروگاه‌ها سوخت ندارند.

متن کامل توضیحات وزارت نیرو بدین شرح است:

« از سالیان گذشته با افزایش برودت هوا و بالا رفتن مصرف گاز در فصل زمستان، محدودیت‌هایی برای تامین برق و گاز در بخش‌های خانگی و تجاری به وجود می‌آمد و امسال نیز با شروع فصل سرما و افزایش بی‌سابقه مصرف گاز خانگی که طی گزارش شانا در دی ماه و بهمن ماه سال جاری در برخی از روز‌ها به رکورد ۶۸۱ میلیون مترمکعب در روز رسید، ناچارا جهت تامین گاز کافی و بدون وقفه برای مشترکان خانگی و حفظ پایداری شبکه گاز کشور، گاز کمتری به نیروگاه‌ها به خصوص در نیمه شمالی کشور تحویل شد.

به عنوان مثال و فقط در جهت پاسخگویی به مورد اشاره شده در خبرگزاری شانا، در روز گذشته (۲۳ بهمن ماه)، به میزان ۶۷ میلیون مترمکعب گاز تحویل نیروگاه‌ها شد که در مقایسه با روز مشابه سال گذشته که ۱۸۷ میلیون متر‌مکعب در روز بود ۶۴ درصد کاهش داشته است. گرچه زحمات و تلاش‌های همکاران شرکت گاز در تامین گاز مصارف مختلف کشور شایسته قدردانی و سپاس است، اما بدیهی است که تامین برق پایدار به تامین به موقع و به اندازه گاز برای نیروگاه‌ها وابسته است.

در ادامه با عنایت به اینکه در گزارش فوق الذکر وزارت نیرو و همکاران تلاشگر این وزارتخانه متهم به سوء مدیریت در سبد سوخت شده بودند به اطلاع می‌رساند در دوماهه دی و بهمن امسال ۸۳۲ میلیون مترمکعب نسبت به سال گذشته گاز کمتری به نیروگاه‌ها تحویل شده است، این در حالی است که تامین سبد سوخت نیروگاه‌ها توسط وزارت نفت انجام می‌گیرد و لذا برای جبران کمبود گاز مورد نیاز، ناچارا مازوت و گازوئیل بیشتری در نیروگاه‌ها نسبت به سال گذشته مصرف شده است که با توجه به ناکافی بودن آن و کاهش ذخیره مخازن سوخت مایع، تعدادی از نیروگاه‌های کشور علی‌رغم آمادگی کامل به علت نداشتن سوخت از مدار خارج شده‌اند.

بر این اساس انتظار می‌رود در شرایطی که همکاران خط مقدم وزارت نفت و وزارت نیرو در تامین برق، گاز و سوخت مایع با تلاش می‌کنند تا انرژی لازم را برای مصارف خانگی و نیروگاه‌ها و صنایع کشور تامین کنند، روابط عمومی‌ها نیز وظیفه دارند با انتشار مطالب و بیاینه‌های امید آفرین از بروز اختلافات پرهیز نماید.

امید است که با همدلی و دلسوزی که در بین هر دو وزارتخانه وجود دارد، همچون گذشته بتوانیم از مسیر سخت چند روز آینده نیز گذر کرده و خادمین خوب و متحدی برای مردم ایران اسلامی باشیم.»

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->