سردار سلامی: دشمنی که دم از مذاکره زیر سایه تهدید می‌زند، ملت ایران را نشناخته است شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند (۲۵ اسفند ۱۴۰۳) انفجار شدید در لاذقیه ۳ کشته و ۱۲ زخمی برجای گذاشت (۲۵ اسفند ۱۴۰۳) پزشکیان: مردم می‌توانند مشکلات را حل کنند گروسی: وضعیت برنامه هسته‌ای ایران ثبات نسبی دارد ترامپ از ادعای پایان سریع جنگ اوکراین عقب‌نشینی کرد ۱۵۰۰ غیرنظامی در ساحل سوریه کشته شدند (۲۵ اسفند ۱۴۰۳) عراقچی در گفت‌و‌گو با همتای هلندی: گفت‌و‌گو با اروپا بر اساس احترام متقابل و منافع مشترک باشد خشم مردم عراق از سفر وزیر خارجه جولانی به بغداد ضیافت افطاری سفارت امارات برای مقام‌های ارشد رژیم صهیونیستی فاجعه انسانی هولناک در رفح برخورد میکروفون به صورت ترامپ + ویدئو مانور قدرت به سبک روسی: پوتین فرستاده ترامپ را ۱۲ ساعت معطل کرد درخواست پاریس از مسکو برای پذیرش آتش بس موقت تبادل نظر مقامات دمشق و بغداد درباره تحولات منطقه انتصاب ۱۹۰ مدیر زن در خراسان رضوی | مشکلات اجرایی انتخابات شورا‌ها برطرف می‌شود فرایند جذب سرمایه‌گذار در خراسان رضوی تسریع می‌شود مخالفت شدید سومالی با کوچ اجباری مردم غزه به این کشور روزانه ۳۵۰ نفر اتباع غیرمجاز از خراسان رضوی طرد می‌شوند | فرمانداران جدید شهرستان‌ها، جوان‌تر و با تحصیلات بالاتر درخواست لندن از متحدان برای افزایش فشارها بر مسکو تروریست‌های بلوچ در پاکستان: تمام ۲۱۴ گروگان را کشتیم بلاروس: زلنسکی مانند یک حرام‌زاده رفتار کرد خسارت ۱۴ میلیارد دلاری جنگ به لبنان چین تردد در دریای زرد شمالی را ممنوع کرد علی العهد یاقدس، شعار روز قدس ۱۴۰۴ درخواست پاکستان برای انتصاب فوری نماینده ویژه سازمان ملل جهت مقابله با اسلام‌هراسی روایت ترامپ از مذاکرات آتش‌بس در غزه: تنفری وصف‌ناشدنی بین طرفین وجود دارد اخراج دومین دانشجوی حامی فلسطین از آمریکا
سرخط خبرها

تأکید یک نماینده مجلس بر حذف یارانه پردرآمد‌ها

  • کد خبر: ۳۱۶۱۸۵
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰
تأکید یک نماینده مجلس بر حذف یارانه پردرآمد‌ها
عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اجرای کالابرگ برای دهک‌های پایین جامعه ضروری است، گفت: کالابرگ یکی از روش‌های مدیریت یارانه‌ها برای ارائه به اقشار کم‌درآمد جامعه است.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس پاپی‌زاده با بیان اینکه اجرای کالابرگ برای دهک‌های پایین جامعه ضروری است، اظهار کرد: کالابرگ یکی از روش‌های مدیریت یارانه‌ها برای ارائه به اقشار کم‌درآمد جامعه است. متأسفانه هرگاه ما به دنبال آن بودیم که یارانه‌ها را مدیریت کنیم تا به اقشار کم‌درآمد جامعه برسد، نتوانستیم به هدفمان برسیم. الان جمعیت کشورمان حدود ۹۰ میلیون نفر است که از این جمعیت، ۸۵ میلیون نفر یارانه می‌گیرند که این ظلم در حق اقشار کم درآمد جامعه است و باید یارانه پردرآمد‌ها حذف شود.

وی افزود: حدود ۵۰ درصد از جمعیت کشور نیازمند دریافت یارانه هستند و مابقی افراد نیازی به یارانه ندارند. عجیب است که به افرادی هم که حقوق‌های بالای ۵۰ میلیون تومان در ماه دارند، یارانه داده می‌شود.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: قطعاً در زندگی فردی که در ماه حقوق ۵۰ میلیون تومانی دریافت می‌کند، گرفتن یا نگرفتن یارانه ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزار تومانی خیلی تفاوتی ایجاد نمی‌کند و تأثیر چندانی هم در رفاه آن فرد ندارد، اما اگر اعطای یارانه‌ها را مدیریت کنیم تا به جامعه هدف برسد، قطعاً می‌تواند روی رفاه و اقتصاد اقشار کم درآمد جامعه تأثیرگذار باشد.

پاپی‌زاده با بیان اینکه بسیاری از اوقات کالا‌های اساسی با قیمت مناسب به دست مقصد نهایی نمی‌رسد، اظهار کرد: برای مثال، دولت به برخی از کالا‌ها ارز دولتی می‌دهد که همه به خوبی می‌دانیم تفاوت ارز دولتی با ارز آزاد زیاد است. عملاً زمانی که دولت ارز دولتی به برخی از کالا‌های اساسی مانند گوشت و روغن می‌دهد، باید این اقلام با قیمت کمتر به دست مصرف‌کنندگان نهایی برسد، اما در عمل می‌بینیم این محصولات از چند واسطه می‌گذرد و با قیمت بازار آزاد به دست مردم می‌رسد.

نماینده مردم دزفول در مجلس تصریح کرد: معنای این حرف آن است که ما نتوانستیم کالا‌هایی را که با هدف حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و با ارز دولتی وارد کردیم، با قیمت کم به دست مصرف‌کننده برسانیم؛ بنابراین کالابرگ یکی از روش‌هایی است که می‌تواند کمک کند تا یارانه به ذی‌نفع نهایی برسد و جامعه هدف از آن منتفع شوند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->