پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند
سرخط خبرها

ایران‌خودرو از تولید دنا عقب‌نشینی کرد؟

  • کد خبر: ۳۱۶۱۹۵
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۳
ایران‌خودرو از تولید دنا عقب‌نشینی کرد؟
صورت‌های مالی تلفیقی ایران خودرو تا پایان آذر ۱۴۰۳ نشان می‌دهد این خودروساز تا حدی از برنامه‌ریزی خود برای تولید دنا عقب‌نشینی کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ایران خودرو تا پایان دی ۱۴۰۳ در مجموع حدود ۷۴ هزار دستگاه انواع دنا را در خطوط تولید خود تکمیل کرد. این تیراژ تولید در مقابل تیراژ تولید دنا در مدت مشابه سال گذشته از رشدی حدود ۳.۵ درصدی حکایت می‌کند؛ ایران‌خودرویی‌ها تا پایان دی ۱۴۰۲ در مجموع حول‌وحوش ۷۱ هزار و ۴۵۰ دستگاه دنا تولید کرده بودند.

چنانچه به برنامه‌ریزی ایران‌خودرویی‌ها در ابتدای سال جاری که در کدال منتشر شده برای تولید مراجعه کنیم متوجه می‌شویم این خودروساز قصد داشت امسال ۹۳ هزار و ۵۰۰ دستگاه انواع دنا را در خطوط تولید خود تکمیل و روانه بازار کند.

اما به نظر می‌رسد این خودروساز تا حدی از برنامه خود عقب‌نشینی کرده است. چنانچه صورت‌های مالی تلفیقی آبی‌های جاده مخصوص مربوط به ۹ ماهه ۱۴۰۳ را بررسی کنیم متوجه می‌شویم که تا پایان آذر امسال ایران‌خودرویی‌ها بیش از ۶۴ هزار و ۷۵۰ دستگاه دنا را در خطوط تولید خود تکمیل کردند. آن طور که مدیران ایران خودرو برآورد کردند این خودروسازی در سه ماهه زمستان سال جاری تولید نزدیک به ۲۸ هزار و ۲۷۵ دستگاهی را هدف‌گذاری کرده است. اگر ایران‌خودرویی‌ها بتوانند پیش بینی خود را برای تولید دنا تا پایان سال جاری نهایی کنند این خودروسازی پرونده تولید دنا را با تیراژی حدود ۹۳ هزار دستگاه در سال ۱۴۰۳ خواهد بست. این تیراژ تولید حول و حوش ۵۰۰ دستگاه از هدف‌گذاری اولیه ایران خودرو برای تولید دنا در سال جاری کمتر است. به عبارت دیگر ایران‌خودرویی‌ها عقب‌نشینی حدود یک درصدی در تولید دنا خواهند داشت.

حال سراغ برنامه ایران خودرو برای تولید دنا در فصل زمستان امسال برویم. ایران‌خودرویی‌ها اعلام کردند قصد دارند طی سه ماهه زمستان ۱۴۰۳ در مجموع حدود ۲۸ هزار و ۲۷۵ دستگاه انواع دنا را در خطوط تولید خود تکمیل کنند؛ بنابراین آبی‌های جاده مخصوص به طور میانگین حول و حوش ۹ هزار و ۴۰۰ دستگاه دنا را در هر ماه از فصل زمستان تولید کنند.

خودروساز ساکن کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص گام اول را خوب برداشته است. ایران‌خودرویی‌ها در یک ماهه دی سال جاری تولید بیش از ۹ هزار و ۲۰۰ دستگاه انواع دنا را در خطوط تولید خود نهایی کردند. این احتمال وجود دارد که این خودروساز بتواند در دو ماهه بهمن و اسفند ۱۴۰۳ الباقی تیراژ پیش بینی شده برای تولید دنا را در خطوط تولید خود تکمیل کنند. ایران خودرو چنانچه بخواهد به هدف‌گذاری خود برای تولید دنا پایبند باشد باید در دو ماهه مانده تا پایان سال به طور میانگین حدود ۹ هزار و ۵۵۰ دستگاه انواع دنا را در خطوط تولید خود تکمیل کند.

با توجه به اینکه ایران‌خودرویی‌ها در آمار تولید ۱۰ ماهه امسال برای دنا رکورد تولید نزدیک به ۱۱ هزار و ۴۰۰ دستگاهی را در مهر ثبت کردند؛ بنابراین تولید حدود ۹ هزار و ۵۵۰ دستگاه چندان دور از دسترس نیست.

عقب‌نشینی ایران خودرو از تولید دنا و همچنین تلاش این خودروساز برای تولید و عرضه ۹۳ هزار دستگاه از این محصول محبوب بازار را می‌توان دو پیام مهم دنا برای بازار خودرو قلمداد کرد.

بازار خودرو به دقت روند تولید دنا را زیر نظر دارد، چنانچه ایران‌خودرویی‌ها بتوانند به رغم کم کردن از تیراژ هدف‌گذاری شده برای تولید دنا به هدف‌گذاری جدید خود پایبند باشد این اتفاق می‌تواند به ثبات قیمت دنا در بازار در فرصت باقی مانده تا پایان سال جاری از ناحیه عرضه کمک کند. البته فراموش نکنیم تیراژ عرضه تنها یکی از آیتم‌های اثرگذار روی قیمت بازاری خودرو‌ها هست و پارامتر‌های دیگری نیز در این ارتباط وجود دارد که می‌تواند قیمت بازاری خودرو‌ها از جمله دنا را افزایشی یا کاهشی کند.

منبع: اکو ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->