علت صدای انفجار در رشت چه بود؟ (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) وقوع انفجار در شهر حلب سوریه (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) نامه مشترک وزرای خارجه ایران،چین و روسیه در رد فعال‌سازی اسنپ‌بک عضو حزب‌الله: هرگز وارد تقابل با ارتش لبنان نخواهیم شد بیانیه شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران، جزایر سه‌گانه، میدان گازی آرش و کشورهای منطقه (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان و پوتین بر تاثیر اجرای توافق جامع بلندمدت در گسترش روابط دو کشور تأکید کردند درخواست ۶۰۰ مقام ارشد و دیپلمات اسرائیلی از ترامپ برای توقف جنگ غزه اردوغان: حمایت ما از ایران در زمینه مذاکرات هسته‌ای ادامه دارد کارکنان بندر «جنوا» ایتالیا، اسرائیل را تهدید کردند موضع جدید بن سلمان درباره فلسطین مجلس از تلاش دولت برای عملیاتی شدن کامل توافق راهبردی ایران و چین حمایت کرد آیت‌الله علم‌الهدی: امام یازدهم (ع) با حکمت و تدبیر، راه هدایت جامعه شیعی را هموار ساختند اعضای سازمان همکاری شانگهای به ۲۷ کشور افزایش یافت حمله موشکی و پهپادی گسترده یمن به اسرائیل (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) دیدار پوتین و پزشکیان در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم نامه وزرای خارجه ایران، روسیه و چین به گوترش و رئیس شورای امنیت حماس تونل‌های خود را بازسازی کرده است دیدار پزشکیان و رئیس‌جمهور ترکیه در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم فهرست رسمی اعضای کابینه یمن که به شهادت رسیدند، منتشر شد + عکس دیدار پزشکیان و رئیس‌جمهور تاجیکستان در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای روسیه: ایران همچنان رویکردی مسوولانه در همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نشان می‌دهد دیدار پزشکیان با آنتونیو گوترش در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم معاون اول رئیس جمهور به شهدای کابینه یمن ادای احترام کرد تأکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حل مسائل اراضی رودخانه چهل‌بازه در چارچوب ضوابط قانونی جزئیات تازه از تفویض اختیارات رئیس‌جمهور به استانداران پزشکیان : ایران همواره آماده حل‌وفصل دیپلماتیک و مسالمت‌آمیز برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای خود بوده است + فیلم واکنش عارف به فعال‌شدن مکانیسم ماشه: غربی‌ها آخرین برگشان را هم رو کنند؛ ما هنوز برگ اولمان را هم رو نکرده‌ایم + فیلم
سرخط خبرها

القسام: فردا (۲۷ بهمن ۱۴۰۳) سه اسیر صهیونیست را آزاد می‌کنیم

  • کد خبر: ۳۱۶۳۹۲
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۶
القسام: فردا (۲۷ بهمن ۱۴۰۳) سه اسیر صهیونیست را آزاد می‌کنیم
سخنگوی گردان‌های شهید عزالدین القسام اعلام کرد که این گروه مبارز فلسطینی فردا (شنبه)، سه اسیر صهیونیست را آزاد می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، «ابوعبیده» تاکید کرد: تصمیم گرفتیم فردا سه اسیر صهیونیست به نام‌های «ساشا الکساندر توربانوف»، «ساگی دیکل حن» و «یائیر هورن» را آزاد کنیم.

پیشتر «سرایا القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی اعلام کرده بود توربانوف در چارچوب ششمین مرحله تبادل اسرا بین مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی آزاد خواهد شد.

پایگاه صهیونیستی واللا نیز در این باره اعلام کرد که مقام‌های رژیم اشغالگر به خانواده‌های اسرای مذکور اعلام کرده‌اند اسامی اسرای مذکور را از حماس دریافت کرده‌اند.

رسانه‌های صهیونیست نیز اعلام کردند که دستگاه سانسور نظامی رژیم اشغالگر اجازه انتشار اسامی این اسرا را صادر کرده است.

همزمان دفتر اطلاع رسانی اسرای فلسطین نیز تاکید کرد: فردا در چارچوب تبادل اسرا، ۳۶ اسیر فلسطینی محکوم به حبس ابد و ۳۳۳ اسیر دیگر که پس از آغاز عملیات طوفان الاقصی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ توسط رژیم اشغالگر بازداشت شده بودند، آزاد می‌شوند.

این تحول پس از آن، صورت می‌گیرد که به دنبال تعویق اسرای صهیونیست در غزه به دلیل نقض مکرر آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی، جنبش حماس روز چهارشنبه از سفر یک هیأت عالی رتبه از مسئولانش به ریاست «خلیل الحیه» به قاهره خبر داد.

حماس تاکید کرد این هیات دیدار‌هایی را با مقام‌های مصری آغاز کرده و پیگیر روند اجرای توافق آتش‌بس و تبادل اسرا از طریق کمیته‌های فنی و میانجی‌گران است.

وب سایت «الشرق» در این باره نوشت: میانجی‌ها به‌طور فشرده برای پایان دادن به بحران جاری و الزام «اسرائیل» به اجرای پروتکل انسانی در توافق آتش‌بس غزه کار می‌کنند.

الشرق اشاره کرد میانجی‌های قطری و مصری در ارتباط با طرف آمریکایی هستند و برخی خوش‌بینی‌ها در مورد پایان بحران در ساعات آینده وجود دارد.

«رون بن یشای» تحلیلگر نظامی روزنامه صهیونیستی یدیعوت احرونوت در مورد تحولات سیاسی کنونی رژیم صهیونیستی پیش‌بینی کرد که موضوع آزادسازی اسرای اسرائیلی تا روز شنبه به روش‌های دیپلماتیک حل شود.

«ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های القسام-شاخه نظامی جنبش حماس- روز دوشنبه اعلام کرده بود که به دلیل نقض مکرر آتش بس غزه از سوی رژیم صهیونیستی، تحویل اسرای اسراییلی را تا اطلاع ثانوی به تاخیر می‌اندازد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->