دانلود قسمت هشتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم خبرنگار ایسنا درگذشت قائم‌مقام سیما: مردم در سال ۱۴۰۴ منتظر سریال‌های خوبی در تلویزیون باشند تهیه‌کننده صاحب‌نام رادیو درگذشت جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت هفتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم دانلود قسمت ششم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم کدام فیلم‌های سینما در هفته اول نوروز ۱۴۰۴ پرفروش شدند؟ جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۹ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رویداد نورنما، تلفیقی شگفت انگیز از نور، نمایش و نوا در شب عید فطر شورِ سرود در پاتوق‌های مشهد؛ هنرمندان شهر را نوروزی می‌کنند هنرمندان مشهدی در ایام نوروز شهر را به صحنه نمایش تبدیل می‌کنند ماجرای کلیپ جنجالی سهراب پاکزاد که منجر به بازداشت و توقیف صفحاتش شد + فیلم حواشی «پایتخت ۷» | صداوسیما تبلیغات تلویزیونی خرید و فروش طلا را ممنوع کرد برنامه امروز فیلم‌های سینمایی تلویزیون (۸ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت چهارم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم بیانیه خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی به مناسبت «روز جهانی قدس» نگاهی به تاریخچه تئاتر در ایران | از آغاز تا افق‌های نو در عرصه هنر استوری احسان علیخانی درباره فوت حامد صفایی کارگردان عصر جدید حامد صفایی، بازیگر تئاتر و سینما درگذشت
سرخط خبرها

کنایه تیلدا سوینتون به ترامپ در جشنواره فیلم برلین

  • کد خبر: ۳۱۶۴۳۹
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۲
کنایه تیلدا سوینتون به ترامپ در جشنواره فیلم برلین
تیلدا سوینتون در جشنواره فیلم برلین سخنرانی شاعرانه‌ای داشت که در آن از سینما به عنوان «قلمرویی بدون مرز و بدون سیاست محروم‌سازی» صحبت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تیلدا سوینتون، بازیگر سرشناس و برنده اسکار، در سخنرانی خود در جشنواره فیلم برلین، سینما را «قلمرویی بدون مرز و بدون سیاست محروم‌سازی، شکنجه یا اخراج» توصیف کرد و اگرچه به طور مستقیم نامی از سیاستمداران نبرد، اما به نظر می‌رسید که به «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا کنایه می‌زند. او خود را شهروند «ایالت مستقل سینما» خواند که در آن هیچ‌گونه تلاش برای اشغال، استعمار یا توسعه املاک ریویرا قابل‌پذیرش نیست. این سخنان به وضوح در واکنش به اظهارات اخیر ترامپ بود که قصد داشت «نوار غزه» را تصرف کرده و آن را به «ریویرای خاورمیانه» تبدیل کند.

سوئینتون سپس از «قتل عامی» صحبت کرد که به صورت بین‌المللی مجوز دارد و دنیای امروز را به وحشت انداخته است. او تصریح کرد که باید با این «حقایق اثبات‌شده» روبرو شد و افزود: در برابر چشمان ما، رفتارهای غیرانسانی در حال وقوع است و باید درباره آن صحبت کنیم. من اینجا آمده‌ام تا با همه کسانی که این رفتارها را نادیده نمی‌گیرند اعلام همبستگی کنم.

بازیگر «اتاق مجاور» (The Room Next Door) و «من عشق هستم» (I Am Love) در ادامه به ایمان خود به «فرهنگ و مقاومت» پرداخت و گفت که این را از طریق «سینمایی روشن‌گر» که می‌تواند الهام‌بخش جهانی متمدن باشد، بیان می‌کند.

سوئینتون همچنین به انتقاد از پلتفرم‌های استریم پرداخت و از تماشاگران خواست که «از پرده‌های بزرگ سینما حمایت کنند» و این پلتفرم‌ها را به چالش بکشند تا به ادعای خود مبنی بر حمایت از سینما پایبند بمانند و بخش قابل‌توجهی از درآمدهای خود را صرف ساخت و بازسازی سالن‌های سینما کنند.

تاد هینز، کارگردان آمریکایی، سخنان سوئینتون را «پیشگامانه» خواند و گفت که این سخنرانی او را به شدت تحت تأثیر قرار داده است. او افزود: حرف‌های تیلدا ما را به گریه انداخت. تو یک قهرمانی.

جشنواره فیلم برلین تا تاریخ ۲۳ فوریه ۲۰۲۵ (۵ اسفند ۱۴۰۳) ادامه خواهد داشت و در این رویداد از حق فیلمسازان برای بیان آزادانه آثارشان حمایت می‌شود، حتی اگر این باعث ایجاد تنش و بحث شود.

منبع: سلام سینما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->