پزشکیان: در دفاع از ایران و حمایت از حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین استواریم پاسخ قاطع سفارت ایران در دانمارک به اتهامات بی‌اساس غرب سانسور نام ترامپ از اسناد قاچاق جنسی کودکان توسط اف‌بی‌آی رئیس ستاد ارتش اسرائیل تهدید به استعفا کرد عملیات نیرو‌های مسلح یمن علیه فرودگاه بن گوریون اسرائیل (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) تقویت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و امارات تغییر ساختاری در شورای عالی امنیت ملی| «شورای دفاع» تشکیل می‌شود؟ پیش‌بینی بازار بورس برای فردا (شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ما خواهان کمک به مردم در نوار غزه برای زندگی هستیم وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: نتانیاهو برای منافع سیاسی شخصی خود، امنیت منطقه را به خطر می‌اندازد آیا ترامپ جام‌جهانی را به زمین نبرد دیپلماتیک بدل می‌کند؟ پاسخ وزیر نفت به ادعا‌ها درباره سرگردانی ۴۰ میلیون بشکه نفت ایران مهاجرانی: تعطیلی سراسری مردادماه منتفی شد | تقسیم‌کار برای تسهیل سفر اربعین انجام شده است آیت‌الله علم‌الهدی: تسامح در دین خواست دشمن است | دانش، استقلال کشور را تضمین می‌کند استاندار خراسان رضوی: مدیریت اتباع و تعامل اقتصادی با افغانستان اولویت استان است ترامپ دستور افزایش تعرفه‌ها برای ده‌ها کشور را صادر کرد پزشکیان فردا (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) به پاکستان سفر می‌کند عراقچی بر هماهنگی حداکثری وزارت خارجه برای تسهیل سفر اربعین تاکید کرد پسر علی عبدالله صالح به اعدام محکوم شد آمریکا: به ایران غرامت نمی‌دهیم، اما آماده مذاکره هستیم اظهارات ضد ایرانی ترامپ تکرار شد حملات تازه رژیم صهیونیستی به غزه| ده‌ها تن شهید و مجروح شدند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) رد اتهام‌های بی‌اساس آمریکا و چند کشور دیگر غربی علیه ایران اعلام آمادگی حماس برای مذاکره درباره آتش بس مشروط به پایان قحطی در غزه پزشکیان زنجان را به مقصد تهران ترک کرد خودکشی ۱۵ نظامی صهیونیست از ابتدای سال تاکنون بدرالدین الحوثی: پرتاب هوایی کمک‌ها یک فریب است | دلخوش بودن به مواضع اروپایی‌ها ساده‌لوحی است
سرخط خبرها

پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران روی میز کمیسیون آموزش مجلس

  • کد خبر: ۳۱۶۴۴۶
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۶
پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران روی میز کمیسیون آموزش مجلس
نایب رییس کمیسیون آموزش،تحقیقات‌وفناوری مجلس از بررسی ابعاد مختلف قتل دانشجوی دانشگاه تهران توسط زورگیران در کمیسیون آموزش مجلس خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرشاد ابراهیم‌پور نورآبادی در گفت‌وگویی با تسلیت به خانواده دانشجوی مقتول دانشگاه تهران و قدردانی از سرعت عمل نیروی انتظامی در پیگیری این حادثه اظهار کرد: موضوع امنیت دانشجویان یکی از اولویت‌های بسیار مهمی است که باید ابعاد مختلف آن بررسی شود. در این خصوص باید پوشش دوربین‌های نظارتی و حضور نیرو‌های امنیتی در مناطق پر تردد در کنار روشنایی معابر و آموزش روش‌های پیشگیرانه از سرقت به شهروندان مخصوصا دانشجویان اجرا شود و فناوری‌های نوین مانند سامانه‌های هوشمند شناسایی مجرمان برای پلیس فعال شود.

وی افزود: ما در کشور برای سرقت‌های همراه با خشونت، احکام سختگیرانه‌ای داریم، اما مسئله‌ای که وجود دارد، نحوه اجرای قانون و سرعت رسیدگی به جرائم این چنینی است. در بسیاری از کشور‌ها برای مقابله با سرقت‌های همراه با خشونت، علاوه بر برخورد قانونی، مجرمان سابقه دار را تحت نظارت الکترونیکی قرار می‌دهند تا احتمال وقوع مجدد جرم را کاهش دهند. در حال حاضر مهمترین اقدامی که باید برای امنیت دانشجویان انجام شود، ایجاد سامانه هوشمند نظارتی در اطراف دانشگاه‌ها وخوابگاه‌ها است تا هرگونه تهدید امنیتی را سریعا شناسایی کند. انتظار داریم گشت‌های پلیس در ساعات حساس شبانه، بهبود روشنایی معابر، ایجاد مسیر‌های امن برای تردد دانشجویان اجرا شود. لازم است وزارت علوم ضوابط ودستورالعمل‌ها را برای خوابگاه‌های دانشجویی مجددا مورد بازبینی قرار دهند تا آگاهی بخشی به دانشجویان برای مقابله با سرقت و خود مراقبتی در محیط‌های شهری ایجاد شود.

وی خاطرنشان کرد: موضوع قتل بطور جد در کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس دنبال خواهد شد و از مسئولان نیروی انتظامی و وزارت علوم دعوت خواهد شد تا گزارشی از حادثه رخ داده برای دانشجوی عزیزمان و اقدامات پیشگیرانه ارائه دهند. اگر در جمع بندی به این نتیجه رسیدیم که باید اصلاحی در قوانین صورت بگیرد تا امنیت دانشجویان ارتقا پیدا کند، حتما انجام خواهیم داد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->