توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روسیه هشدار داد: شناسایی یک نقص امنیتی جدی در واتس‌اپ

  • کد خبر: ۳۱۶۴۷۰
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۵
روسیه هشدار داد: شناسایی یک نقص امنیتی جدی در واتس‌اپ
وزارت کشور روسیه هشدار داد که یک نقص امنیتی جدی در نرم‌افزار «واتس‌اپ» شناسایی شده است که به جاسوس‌افزار‌ها اجازه می‌دهد تا به طور خودکار به دستگاه‌های کاربران نفوذ کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، بخش مبارزه با جرائم سایبری وزارت کشور روسیه اعلام کرد: این مشکل به نرم‌افزار‌های مخرب اجازه می‌دهد تا بدون هیچ اقدامی از سوی کاربران، وارد دستگاه‌های آن‌ها شوند.

مقامات دریافتند که جاسوس افزار موسوم به «گرافایت» از طریق فایل‌های «پی دی اف» آلوده که در گروه‌های واتس آپی ارسال می‌شوند، به گوشی‌های همراه کاربران نفوذ می‌کنند.

به گفته مقامات روس، این بدافزار می‌تواند به طور خودکار نصب شود، حتی اگر کاربران فایل را باز نکرده یا روی پیوند‌ها کلیک نکنند.

وزارت کشور روسیه از کاربران واتس آپ خواست تا اقدامات احتیاطی را انجام دهند و در برابر تهدیدات احتمالی سایبری هوشیار باشند.

واتس آپ (WhatsApp) که به آن «واتساپ» نیز می‌گویند، یک نرم افزار پیام‌رسان عموماً برای گوشی‌های هوشمند است که برای سایر محیط‌ها از جمله ویندوز و مک‌بوک نیز توسعه یافته است.

این برنامه توسط شرکت سهامی «واتس آپ» ساخته شده و مؤسس شرکت و سازنده این برنامه «یان کوم» است و اکنون شرکت «متا» (فیس‌بوک سابق) مالک آن است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->