مروری بر بهترین بازیگران سینما در ۱۴۰۳ فصل دوم برنامه سپنج به مناسبت ماه مبارک رمضان، در شبکه نمایش خانگی نقش‌آفرینی عمر سای، آفریقایی‌تبار سینمای فرانسه، در سریال استخراج صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ صحبت‌های فریبا نادری درباره بازی در فیلم شوهر ستاره انتقاد از نحوه نقد سریال تاسیان آیا پخش سریال «تاسیان» متوقف شد؟ رایزنی فرهنگی ایران و ترکیه برای تقویت همکاری‌های کتابخانه‌ای «گفت‌وگویی درباره حقیقت در علم، هنر و دین» در کنفرانس مسکو نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد
سرخط خبرها

علی کریمی دعوت مهران مدیری برای حضور در دورهمی را نپذیرفت

  • کد خبر: ۳۱۶۴۹
  • ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۶
علی کریمی دعوت مهران مدیری برای حضور در دورهمی را نپذیرفت
علی کریمی در حالی دعوت برنامه دورهمی برای گفتگو با مهران مدیری را نپذیرفت که پیش از این دعوت رامبد جوان برای حضور در خندوانه را نیز رد کرده بود.
به گزارش شهرآرانیوز، مهران مدیری گرچه خیلی فوتبالی نیست، اما تلاش زیادی انجام داد که بتواند علی کریمی را به برنامه «دورهمی» دعوت کند. تهیه کننده «دورهمی» هم از این موضوع استقبال کرد و تماس‌هایی برای راضی کردن جادوگر برای حضور در شبکه نسیم برقرار شد. اما علی کریمی بلافاصله این پیشنهاد را رد کرده و محترمانه پاسخ داد: «نه! فعلاً به تلویزیون نمی‌آیم.»

آخرین باری که علی کریمی به تلویزیون رفت بهمن ۱۳۹۶ بود. علی کریمی که منتقد سفت و سخت و دو آتشه آن روز‌های فدراسیون فوتبال بود، پس از سال‌ها بالاخره به دعوت عادل فردوسی پور و برنامه ۹۰ پاسخ مثبت داد و با محمدرضا ساکت روبه رو شد و با حرف و حدیث و جنجال بسیار رودرروی فدراسیون فوتبال قرار گرفت.

علی کریمی که عاشق فوتبال است با حالت همیشگی خود در قالب یک خط حمله جسور با تمام قدرت به سمت ساکت حمله‌های همه جانبه را شروع کرد و با اطلاعات نابی که علیه فدراسیون ارائه داد بر محبوبیت خود افزود. آن مناظره در حالی به پایان رسید که به نظر اکثر مردم محمد رضا ساکت، مهدی تاج و فدراسیون مغلوب شده بودند و گذشت زمان هم به خوبی حقانیت علی کریمی را به اثبات رساند. بعد از آن مناظره جادوگر محبوب فوتبال ایران تصمیم گرفت دیگر در تلویزیون حاضر نشود و حتی دعوت مهران مدیری هم علی کریمی را وسوسه نکرد. پیش از این نیز رامبد جوان و تهیه کننده برنامه «خندوانه» خیلی تلاش کرده بودند علی کریمی را راضی به حضور در این برنامه کنند، اما موفق نشدند!
 
منبع: خبرورزشی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->