رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر علوم: مدیر خوابگاه دانشگاه تهران امروز استعفا کرد| هیچ دانشجویی بازداشت نشده است

  • کد خبر: ۳۱۶۵۰۸
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵
وزیر علوم: مدیر خوابگاه دانشگاه تهران امروز استعفا کرد| هیچ دانشجویی بازداشت نشده است
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در جریان اعتراضات شب گذشته در کوی دانشگاه، دانشجویی بازداشت شده است یا خیر، اظهار کرد: تنها یک دانشجو به‌طور موقت بازداشت شد، اما ساعتی بعد آزاد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین سیمایی صراف در نشست خبری امروز پس از جلسه با مسؤلان و دست اندرکاران، پیرامون حواشی قتل دانشجوی دانشگاه تهران که در سازمان مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به حادثه قتل دانشجوی این دانشگاه بر اثر حمله زورگیران اظهار کرد: ما عزادار یک حادثه تلخ هستیم. این دانشجو مانند یکی از فرزندان من بود و بسیار تأسف‌بار است که خبر قتل عزیزی را بشنویم. از این بابت به‌شدت متأسفم.

وزیر علوم ادامه داد: در روز‌های گذشته به دلیل میزبانی سازمان همکاری کشور‌های اسلامی در عربستان حضور داشتم؛ اما دیشب ساعت یک و نیم بامداد پس از بازگشت به کشور، مستقیم به محل حادثه رفتم و عمیقاً تحت تأثیر قرار گرفتم. به خانواده این دانشجو تسلیت عرض می‌کنم.

وی در ادامه با بیان اینکه از ملت شریف ایران، دانشجویان و بطور کلی جامعه علمی و دانشگاهی کشور عذرخواهی می‌کنم و موضوع را به‌طور جدی پیگیری خواهم کرد، گفت: بر اساس ابلاغ رئیس‌جمهور، وزیر علوم، مسئول پیگیری این موضوع شده است.

وزیر علوم معتقد است مسائل دانشگاه نباید به خارج از محیط دانشگاه کشیده شود. کسانی که خودسرانه ورود کنند و به بهانه احساس مسئولیت، نقشی ایفا کنند، قطعاً با برخورد قاطع مواجه خواهند شد و هیچ مماشاتی در این زمینه صورت نخواهد گرفت.

سیمایی صراف با اشاره به برگزاری جلساتی با نهاد‌های امنیتی در روز جاری تاکید کرد: وزیر علوم باید پناهگاه همه دانشجویان باشد و امیدواریم پیگیری این موضوع نیز به سرانجام برسد.

وی همچنین تصریح کرد: در پلیس آگاهی، تیم ویژه‌ای برای پیگیری و دستگیری قاتلان تشکیل شده و بازپرس ویژه نیز به این پرونده رسیدگی می‌کند. مدیریت خوابگاه دانشگاه تهران نیز امروز استعفا داده است.

وزیر علوم افزود: اقدامات فوری برای ارتقای امنیت انجام شده است. امروز دو کیوسک در نقاط آسیب‌پذیر دانشگاه نصب خواهد شد و دوربین‌هایی برای تأمین امنیت معابر دانشگاه تعبیه می‌شود. همچنین در روند رسیدگی قضایی به این پرونده ورود خواهم کرد. مجدداً تسلیت عرض می‌کنم و امیدوارم دیگر شاهد چنین حوادثی نباشیم.

سیمایی صراف تأکید کرد: به رؤسای دانشگاه‌ها ابلاغ شده است که مطابق مصوبات جلسه امروز، برای تأمین امنیت خوابگاه‌ها و محیط دانشگاه اقدامات لازم را انجام دهند. مسئولیت تأمین امنیت بیرون از دانشگاه بر عهده نیروی انتظامی است و تأمین روشنایی نیز به شهرداری و شرکت توانیر محول شده است.

وزیر علوم در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا در جریان اعتراضات شب گذشته در کوی دانشگاه، دانشجویی بازداشت شده است، اظهار کرد: یک دانشجو به‌طور موقت بازداشت شد، اما ساعتی بعد آزاد شد. جز این مورد، هیچ بازداشتی دیگری در میان دانشجویان نداشتیم.

وی با اشاره به شرح حادثه درگیری دانشجوی مقتول دانشگاه تهران با زورگیر‌ها بیان کرد: پس از درگیری با زورگیر‌ها و مصدومیت این دانشجو، وی به بیمارستان منتقل شد و به‌محض اعزام به بیمارستان، دو استاد از پزشکان حاذق دانشگاه تهران در اتاق عمل حاضر بودند؛ اما با وجود تلاش‌های گسترده، این دانشجوی عزیز ساعت ۷ صبح روز پنجشنبه از میان ما رفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->