«سیدعلی مدنی‌زاده» برای تصدی پست وزارت اقتصاد به مجلس معرفی می‌شود+بیوگرافی و سوابق بیانیه مشترک اوکراین و اتحادیه اروپا | آتش‌بس بی‌قیدوشرط با روسیه تظاهرات در تل‌آویو با درخواست توقف جنگ و بازگرداندن فوری اسرا ابراز نگرانی یونیسف: طرح اسرائیل برای امدادرسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است هند، پاکستان را به نقض آتش‌بس متهم کرد لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم عراقچی: بر حق خود برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای به شمول غنی‌سازی اصرار داریم عراقچی وارد قطر شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) آتش‌بس بین هند و پاکستان، شروع‌نشده تمام شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت یک وساطت مشکوک فرمانده نیروی دریایی انگلیس به دلیل رسوایی جنسی استعفا کرد دیدار مقامات چین و آمریکا در ژنو پس از هفته‌ها تنش (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران از اعلام آتش‌بس میان هند و پاکستان استقبال کرد جولانی و پادشاه بحرین در منامه دیدار کردند پایگاه صهیونیستی «رامات دیوید» از سوی جنگنده اسرائیلی بمباران شد! نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه با همتای سعودی خود دیدار کرد + فیلم ویدئو | تشریح آخرین وضعیت قانون عفاف و حجاب از سوی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ترامپ از آتش بس پاکستان و هند خبرداد | اسلام آباد و دهلی برای گفت‌وگو در کشوری بی‌طرف توافق کردند + جزئیات درپی بسته‌شدن حریم هوایی پاکستان، پرواز مشهد به کراچی لغو شد رئیس قوه‌قضائیه: کسانی که در حادثه بندر شهید رجایی مسئولیت خود را انجام نداده‌اند، باید بازخواست شوند کشته شدن ۱۳ نفر در کشمیر پاکستان طی ۱۲ ساعت گذشته (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) عربستان به بعضی از حجاج ایرانی ویزا نداد | هواپیمای حجاج مشهدی با یک سوم ظرفیت خالی به مدینه رفت نبیه بری عادی سازی روابط لبنان با رژیم صهیونیستی را خیانت توصیف کرد زلنسکی هم ایران را تحریم کرد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مظفری: خراسانی ها ۳۰ درصد از میانگین هموطنان خود فقیرتر هستند

  • کد خبر: ۳۱۶۶۰۴
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۴
مظفری: خراسانی ها ۳۰ درصد از میانگین هموطنان خود فقیرتر هستند
استاندار خراسان رضوی گفت: درآمد سرانه هر خراسانی ۷۰ درصد درآمد متوسط کشور است؛ یعنی هر خراسانی، ۳۰ درصد از میانگین هموطنان خود فقیرتر است.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که عصر امروز (شنبه، ۲۷ بهمن ۱۴۰۳) با حضور ۱۷ نفر از مدیران دستگاه‌های اجرایی، اعضای مجمع نمایندگان استان و مدیران شهری برگزار شد، اظهار کرد: خراسان رضوی به لحاظ جمعیت، گستردگی و شبکه مسائل شرایط بسیار ویژه‌ای دارد. شما ببینید جمعیت شهر مشهد به تنهایی از ۲۴ استان کشور بیشتر است یا مثلاً جمعیت برخی شهرستان‌های ما معادل برخی استان‌های کشور است، اما در همین شرایط، در زمان تخصیص اعتبارات ملی هیچ تمایزی برای استان ما وجود ندارد و بسیاری از بودجه‌های کارگشا به‌شکل یکسان میان همه استان‌ها توزیع می‌شود که در نتیجه، مشکلات خراسان رضوی پابرجا می‌مانند و تخصیص اعتبارات همچنان قطره‌چکانی باقی می‌ماند.

وی افزود: پیشنهاد ما که به مجمع نمایندگان استان نیز وصول شده و درحال رایزنی هستیم تا پس از تصویب در صحن علنی، دولت نیز برای اجرای آن پای کار بیاید، طرح رتبه‌بندی استان‌هاست تا براساس شبکه مسائل و ظرفیت‌هایی که در کشور وجود دارد، میزان برخورداری استان‌ها از اعتبارات ملی به تناسب تغییر کند.

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: درآمد سرانه هر خراسانی ۷۰ درصد درآمد متوسط کشور است یعنی هر خراسانی، ۳۰ درصد از میانگین هموطنان خود فقیرتر است. کدام خراسان؟ خراسانی که هرساله میزبان میلیون‌ها زائر است و همین مهمانان می‌توانند چرخش مالی چشمگیر و پررونقی را ایجاد کنند که گره از کار همه باز کند.

وی ادامه داد: در شرایطی که استان ما فقط ۵ درصد از بودجه کل کشور را در اختیار دارد، حدود ۸ درصد از جمعیت ایران اسلامی ساکن خراسان رضوی هستند. همین الان ۱.۵ میلیارد دلار برای برقی‌کردن قطار، ۲۰ میلیارد دلار برای قطار سریع‌السیر و بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان برای هر کیلومتر بزرگراه موردنیاز است و اگرچه ۶۴۰ میلیارد تومان قرارداد آزادراه حرم تا حرم بوده، اما براساس ارزیابی‌ها، هم‌اکنون حتی با تخصیص ۱۵ هزار میلیارد تومان نیز پروژه تکمیل نخواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->