گروسی: هیچ مدرکی از تلاش ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای نداریم + ویدئو به نام نامی حیدر | پوستر جدید پایگاه اطلاع رسانی رهبر انقلاب سپاه پاسداران: موشک‌های فتاح پیام اقتدار ایران را به هم پیمانِ جنگ افروزِ تل‌آویو ارسال کردند تعطیلی سفارت و کنسولگری‌های آمریکا در اسرائیل تا روز جمعه انزجار مردم تهران در اعتراض به یاوه گویی‌های ترامپ آتش سوزی عمدی در محوطه برج میلاد تهران (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) + تصویر اختلاف در تیم مشاوران ترامپ در سایه گفت و گوی تلفنی رئیس جمهور آمریکا با نتانیاهو لغو پرواز‌های ایران تا ساعت ۱۴ امروز (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به ایران (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم ترکیه به حمله رژیم صهیونیستی به صدا و سیما واکنش نشان داد عملیات وعده صادق ۳ | موج جدید موشک‌های ایرانی در راه شهر‌های اسرائیل (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم توانایی دفاع موشکی اسرائیل تنها ۱۰ تا ۱۲ روز دیگر دوام خواهد آورد عیادت محمد مخبر، رئیس دفتر رئیس جمهور و جمعی از نمایندگان مجلس تهران از مصدومان حمله دشمن صهیونیستی آتشی که نتانیاهو روشن کرد دامان اسرائیل را گرفت | خسارت‌های فراوان جنگ به صهیونیست‌ها دستگیری جاسوسان موساد در شهرستان بهارستان (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) انصارالله یمن: از ایران همانند غزه حمایت می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواستار توقف جنگ ایران و اسرائیل از طریق دیپلماسی است ابراز نگرانی شدید دبیرکل سازمان جهانی بهداشت درباره حملات ددمنشانه اسرائیل به مردم ایران اطلاعیه شماره ۹ سپاه پاسداران: پایگاه‌های هوایی مبدا تعرض گستاخانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران هدف قرار گرفتند هشدار وزارت خارجه روسیه درباره جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران: حملات اسرائیل جهان را به سمت فاجعه هسته‌ای سوق می‌دهد وزیر خارجه روسیه: حمله اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران غیرقانونی است ‌‌دستگیری عوامل اسرائیل در زنجان | کشف پهپاد از خانه تیمی مزدوران بازدید شبانه وزیر راه و شهرسازی از ترمینال مسافربری جنوب پایتخت گزارش رسانه آمریکایی درباره تقلای اسرائیل برای ورود آمریکا به جنگ ویدئو| جاسوسی یک تبعه خارجی از نیروگاه اتمی بوشهر درخواست مصر برای از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا
سرخط خبرها

پزشکیان بر اتخاذ تدابیر پیشگیرانه از تصادفات جاده‌ای در آستانه نوروز تاکید کرد

  • کد خبر: ۳۱۶۸۶۳
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۹
پزشکیان بر اتخاذ تدابیر پیشگیرانه از تصادفات جاده‌ای در آستانه نوروز تاکید کرد
رئیس‌جمهور بر ایجاد سیستم تشویق و تنبیه مناسب در زمینه رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی تأکید کرد و گفت: لازم است پویشی برای تشویق رانندگانی که درست رانندگی می‌کنند، ایجاد شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز یکشنبه در پنجاه و ششمین جلسه هیئت دولت درباره پویش «نه به تصادف» که گزارش آن از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارائه شد، بر ضرورت اتخاذ مجموعه‌ای از تدابیر و اجرای اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با تصادفات جاده‌ای، با توجه به نزدیکی تعطیلات نوروز تأکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره به مشکلات هندسی جاده‌های بین شهری اظهار داشت: یکی از اقدامات برای کاهش تصادفات، اصلاح هندسی جاده‌ها و نصب دوربین‌های کنترل سرعت و ثبت تخلفات در جاده‌هاست که با توجه به نزدیکی ایام نوروز و افزایش سفر‌ها لازم است توسط دستگاه‌ها مورد توجه ویژه قرار گیرد.

پزشکیان بهبود کیفیت و ارتقای‌ایمنی خودرو‌های تولیدی داخل و بهبود سیستم‌های ایربگ و ترمز خودرو‌ها را یک ضرورت دانست و تصریح کرد: وزارت صمت باید در این باره اقدامات لازم را انجام دهد تا استحکام خودرو‌ها و سیستم‌های ترمز و ایربگ آنها به خوبی ارتقا یابد تا در این زمینه با کمترین نقص خودرو‌ها مواجه باشیم.

رئیس جمهور بر ایجاد سیستم تشویق و تنبیه مناسب در زمینه رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی تأکید و خاطرنشان کرد: لازم است پویشی برای تشویق رانندگانی که درست رانندگی می‌کنند ایجاد شود و در مقابل رانندگانی که اقدامات پرخطری مانند تردد با سرعت غیرمجاز دارند، با تشدید جرائم نقره داغ شوند. راننده‌ای که پرخطر رانندگی می‌کند، اقداماتش نه تنها خودش را به خطر می‌اندازد بلکه دیگران را هم با خطر مواجه می‌کند و عملکردش به نوعی قتل غیرعمد محسوب می‌شود، لذا باید جریمه‌های سنگینی بپردازد.

پزشکیان در پایان بر لزوم برگزاری جلسه‌ای مجزا برای بسیج نیرو و امکانات در جهت کنترل رانندگی‌ها در نوروز امسال و برگزاری مناسب پویش «نه به تصادف» تأکید کرد.

همچنین در جلسه امروز هیئت دولت، آیین‌نامه اجرایی بند پ ماده ۹۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران تصویب شد که بر اساس آن، معاونت علمی و فناوری مکلف است با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ظرف یک سال از لازم الاجرا شدن این قانون، امکان اشتغال، اقامت و دریافت تسهیلات کنسولی دانش‌آموختگان بین‌المللی نخبه‌ای را که تقاضای لازم برای آنها در کشور وجود دارد، فراهم نماید.

همچنین در این جلسه وزیر کشور گزارشی در مورد حادثه تلخ پیش آمده در کوی دانشگاه ارائه داد و ضمن اظهار تاسف و تاثر از این حادثه از اقدامات مناسب و به موقع وزیر علوم تحقیقات و فناوری در این زمینه تقدیر به عمل آورد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->