فراکسیون زنان مجلس: ادامه کاهش نرخ باروری در آینده، نیروی کار جوان در کشور را با چالش مواجه می سازد وزیر کشور عمان با لاریجانی در تهران دیدار کرد (۵ آبان ۱۴۰۴) نشست معاونان وزیران کشور عضو اکو در تهران برگزار شد اژه‌ای: بدهی‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل نمی‌شود وزرای خارجه روسیه و کره‌شمالی در مسکو دیدار کردند سخنگوی دولت: ۱۰ هزار پرستار استخدام خواهند شد | مجوز خرید ۲ فروند هواپیمای ایرباس صادر شد پیگیری مجلس از معاونت حقوقی رئیس جمهور، برای کاهش ساعت کاری پرستاران در روزهای تعطیل ویدئو | مستند «لشکر زینبی»؛ تصاویری از دیدار‌های رهبر معظم انقلاب با خانواده شهدای مدافع حرم بقایی: بدون هیچ دلیلی کشور ما مورد تجاوز و حملات قرار گرفت نشست بررسی جزئیات لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت برگزار شد پروژه قطار سریع‌السیر مشهد- تهران؛ شعارها بیشتر از عمل عارف: اولویت و راهبرد اول دولت، اجرایی‌کردن برنامه هفتم پیشرفت است ولایتی و سفیر چین در ایران، با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند حسینی: صنعت نفت و گاز ما ملی شد اما مردمی نشد | نیازمند توسعه نظام تامین مالی هستیم ترامپ برای دیدار با نخست وزیر ژاپن وارد این کشور شد کمیته پرستاری کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: تدوین پیش‌نویس مقابله با خشونت علیه کادر درمان در حال انجام است قالیباف: دو سوم قوانین فعلی را از رده خارج خواهیم کرد نماینده مجلس: روزانه ۱۰ هزار میلیارد تومان پول بدون پشتوانه خلق می‌شود سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: تقاضایی برای خرید «اس ۴۰۰» از روس‌ها نداشتیم فرودگاه ارومیه: تمرین شبیه‌سازی خروج هواپیما از باند باعث نگرانی مردم نشود وزیر کشور از واگذاری برخی اختیارات دولت به استانداران خبرداد مقام روس: غرب هرگز نمی‌تواند روسیه را به زانو درآورد حماس: برای کشف اجساد اسرای اسرائیلی تلاش می‌کنیم | به دنبال ازسرگیری جنگ نیستیم درگیری مرزی بین پاکستان و هند بالا گرفت (۴ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل مدعی ترور یک مسئول حزب‌الله لبنان شد + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴) حزب الله: صبر ما محدود است | غافلگیری‌هایی در پیش است شیخ نعیم قاسم: ما خستگی ناپذیر هستیم | حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود
سرخط خبرها

رئیس جمهور: رسیدن به قله‌های توسعه و پیشرفت با علم و عالمان به دست می‌آید

  • کد خبر: ۳۱۶۹۹۹
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۶
رئیس جمهور: رسیدن به قله‌های توسعه و پیشرفت با علم و عالمان به دست می‌آید
رئیس‌جمهور گفت: اعتقاد و باور من این است که علم و عالم می تواند مشکل کشور را حل کند وگرنه مشکلات قابل حل نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان امروز - دوشنبه ۲۹ بهمن ماه - در سی اُمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی، بیان کرد: خوشحالم که خدمت شما هستم، بسیاری از عزیزان در اینجا استاد من هستند و برای تعدادی هم بنده معلمی کردم.

وی ادامه داد: اعتقاد و باور من این است که علم و عالم می تواند مشکل کشور را حل کند وگرنه مشکلات قابل حل نیست. من با تمام وجود به این معتقد هستم. در گفت وگویی که بین ملائک و خدا در قرآن اتفاق می افتد و خدا می فرماید می خواهم در زمین خلیفه انتخاب کنم. فرشتگان می گویند کسی را می خواهید خلیفه کنید که در زمین می خواهد خلاف کند و کشت و کشتار کند. خدا می گوید من چیزی را می دانم که شما نمی دانید.

رئیس جمهور افزود: به آدم تمام اسم ها و رمز ها را یاد می دهد و بعد به ملائک می گوید اگر بلد هستید بگویید. آنچه که انسان را در مقابل ملائک بالا برد و آنان را به سجده وادار کرد علم و دانایی بود. ارزش علم در این باور از هرچه بالاتر است. آنچه که انسان را در هستی خلیفه و برتر می کند دانایی و علم است. اگر ما بخواهیم به جایی برسیم که کار خدایی کرده و مشکلات را حل کنیم، باید به علم تکیه کنیم.

رئیس جمهور تصریح کرد: تا جایی که می توان باید پیش رفت. هیچ محدودیتی در علم نیست. در هر قسمتی از علم امکان تغییر و اصلاح و دگرگونی است. اگر این باور در ما ایجاد شده و به کسانی که در مسیر شکافتن جهل گام بر می دارند کمک کنیم موفق خواهیم شد. ما منت کش این عزیزان هستیم. این عزیزان نیز باید به فکر حل مشکلات جامعه خود باشند. نه اینکه دانایی و علم را در جای دیگر عرضه کنیم. این دانایی و دانش باید در راستای حل مشکلات جامعه بکار گرفته شود. اینکه عالم بداند و بتواند و بخواهد که مشکلات جامعه خود را حل کند مسئله بزرگ و والاتری است.

وی در ادامه تاکید کرد: دانشمندان بزرگی هستند که از آمریکا به آفریقا رفته تا تحقیق کرده و مشکلات مردم را حل کنند.

پزشکیان بیان کرد: امروز به ما فشار می آورند، ما به دنبال جنگ نیستیم. ما پزشکان حتی جانی ها و قاتل ها را هم مداوا می کنیم. محاکمه آنان به عهده دیگری است. ما به دنبال صلح و آرامش هستیم، اما آن هایی که منطقه را برهم زده و انسان ها را بدون در نظر گرفتن جنس و جایگاه علمی آنان می کشند می گویند دنبال حقوق بشر هستیم.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: بیش از ۱۸ هزار نفر جوان را در غزه قتل عام کردند بعد می گویند دنبال حقوق بشر هستیم. ۲۰ هزار نفر زن بی‌گناه را زیر آوار مدفون کردند. بعد می گویند در فلان کشور حقوق زنان رعایت نمی شود. اینکه مشکل داریم بدیهی است. کسی بدون مشکل نیست، اما اینکه ادعا می‌کنند شما حقوق بشر را رعایت نکرده، اما ما رعایت می کنیم نهایت بی انصافی است. وقتی یک شیرخواره را از زیر آوار در می آورند جگر آدم می سوزد.

وی افزود: ما یک راه حل بیشتر نداریم. راه زیاد است اما به چیزی که باید اتکا کنیم به دانشمندان و نخبگان و عالمان خود است. این آن چیزی است که نیاز داریم. علی رغم همه ناملایمات که بعضا به این عزیزان شده است. عشق در اینجا معنی می شود که علی رغم همه ناملایمات هستیم و تلاش می کنیم تا مشکل حل شود. این برازنده دانشمندان و نخبگان ما است. قطعا تلاش می کنیم تا جای ممکن به این عزیزان کمک کنیم. با همه محدودیت هایی که هست. من خدمت آقای ظفرقندی گفتم ما پتانسیل های زیادی در دانشگاه داریم ما می توانیم ثروت خلق کنیم.

پزشکیان خاطرنشان کرد: زمانی که بنده رئیس دانشگاه بودم خیلی وقت ها به ما پول نمی دادند. سال ۷۴ و ۷۶ پولی وجود نداشت. اما با مشارکت مردم و اعضای هیات علمی هر کاری دلمان خواست در آذربایجان شرقی کردیم. کارهایی از نظر علمی و سخت افزاری بدون پشتوانه کردیم که نمونه نداشت. اعضای هیات علمی، دانشجویان و مردم بودند که دانشگاه ما را تغییر دادند.

وی بیان کرد: دانشگاه می‌تواند سرمایه و ثروت خلق کند. هر کدام از شما می توانید چنین فضایی را ایجاد کنید. فقط ما نباید برای شما مشکل ایجاد کنیم. ما تلاش می کنیم برای شما مشکل ایجاد نکنیم. آنچه که کشور ما را قدرتمند می کند وحدت کلمه و انسجام داخلی است. آنچه که برای دشمنان طمع ایجاد می کند اختلاف ها و جنگ های بیخودی بین ما است. ما تمام تلاش خود را می‌کنیم در مسیر اعتلای کشور پیش برویم. ما می توانیم از بحران ها بیرون بیاییم. ما می توانیم تمام مشکلات را از سر راه برداریم. ما به شما عزیزان افتخار می کنیم.

در این مراسم رئیس‌جمهور از برگزیدگان سی‌امین جشنواره تحقیقات‌وفناوری علوم‌پزشکی رازی تقدیر کرد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->