یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

علت تشکیل صف‌های طولانی مقابل جایگاه‌های سوخت مشهد چیست؟

  • کد خبر: ۳۱۶۹۸۴
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳
علت تشکیل صف‌های طولانی مقابل جایگاه‌های سوخت مشهد چیست؟
رئیس انجمن جایگاه‌داران سوخت خراسان رضوی گفت: مدتی است که صف‌های طولانی مقابل پمپ‌بنزین‌ها شکل می‌گیرد که به دلیل عدم استفاده رانندگان از کارت‌سوخت خودشان است.

رضا بهاری در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز اظهار کرد: کارت‌سوخت جایگاه‌ها تعداد محدودی دارد و هر کارت‌سوخت نیز در طول شبانه‌روز تنها امکان ۲۵۰ تراکنش را دارد. انتظار برای استفاده از کارت‌های سوخت جایگاه‌های بنزین باعث به‌وجودآمدن صف‌های طولانی در مقابل جایگاه‌ها شده است.

رئیس انجمن جایگاه‌داران سوخت خراسان رضوی افزود: این موضوع باعث شده که اگر در گذشته ۶ تا ۷ دقیقه زمان سوخت‌گیری یک خودرو بوده، اکنون این زمان به ۱۰ تا ۱۲ دقیقه رسیده است.

وی با اشاره به اینکه از دو سال گذشته، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در زمینه استفاده از کارت‌سوخت شخصی دارندگان خودرو اطلاع‌رسانی کرده است، گفت: از مردم درخواست داریم برای احترام به وقت خود و دیگران از کارت‌سوخت شخصی خود استفاده کنند.

بهاری با اشاره به اینکه صف‌های طولانی در مقابل پمپ‌بنزین‌ها باعث مصرف بنزین بیشتر می‌شود، بیان کرد: اکنون که در فصل زمستان هستیم و بخاری خودرو‌ها نیز روشن است، توقف و روشن‌بودن خودرو، مصرف سوخت را چندبرابر می‌کند.

رئیس انجمن جایگاه‌داران سوخت خراسان رضوی خاطرنشان کرد: تمهیداتی با پلیس+۱۰ و پست در نظر گرفته شده که کارت‌های سوخت به‌سرعت به مردم تحویل داده شود.

دردسر‌های سامانه هوشمند سوخت

وی با اشاره به برخی ایرادات سامانه هوشمند سوخت گفت: سامانه هوشمند سوخت با هدف کاهش مصرف سوخت در کشور ایجاد شد، اما در زمان سوخت‌گیری، زمان نسبتاً زیادی صرف اتصال به این سامانه می‌شود.

بهاری ادامه داد: خرابی سامانه هوشمند سوخت از دیگر مشکلاتی است که برای جایگاه‌داران به وجود آمده، چراکه مالک جایگاه امکان تعمیر ندارد و تعمیر و سرویس آن فقط با پیمانکار شرکت نفت است و باید پیمانکار در محل حاضر شود و اگر قطعه مدنظر را داشته باشد، اقدام به تعمیر می‌کند؛ وگرنه باید منتظر تهیه قطعه نیز شد. مستهلک‌بودن قطعات باعث شده که قطعات مربوط به این دستگاه به‌موقع به جایگاه‌ها نرسد. این قطعات اغلب تعمیری هستند؛ یعنی قطعه را می‌برند و تعمیر می‌کنند و دوباره نصب می‌شود. این قطعات تعمیری نیز دفعات خراب‌شدنشان بیشتر است.

رئیس انجمن جایگاه‌داران سوخت خراسان رضوی افزود: استهلاک قطعات جایگاه‌های سوخت‌گیری نیز عاملی دیگر بر تشکیل صف‌های طولانی مقابل جایگاه‌های سوخت شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->