حمله سایبری به داده‌های سامانه آهنین رژیم صهیونیستی (۵ آبان ۱۴۰۴) محدودیت‌های ماده ۴۱ قانون انتخابات شورا‌ها اعلام شد | مسئولان اجرایی برای نامزدی باید استعفا دهند سفیر چین در تهران: اقدام سه کشور اروپایی برای اجرای اسنپ‌بک غیرسازنده است | پکن تمایل دارد توافقات انجام‌شده با تهران را اجرایی کند وزیر ارتباطات: اتصال مدارس به فیبر نوری گامی کلیدی برای عدالت آموزشی و هوشمندسازی مدارس است تأکید معاون‌اول رئیس‌جمهور بر پرهیز از وابستگی داخلی به فناوری‌های خارجی محسن رضایی: از دعواهای جناحی پرهیز کنیم عراقچی: اولویت اساسی دستگاه سیاست خارجی، دفاع همه‌جانبه و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها است قالیباف: به دنبال لاپوشانی اشتباهاتمان نباشیم بهروزآذر: لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت، در مجلس در حال بررسی است دفاع وزیر خارجه آمریکا از جنایت رژیم صهیونیستی در غزه پزشکیان از مقاومت‌‎ها در برابر اصلاح نظام اداری در کشور انتقاد کرد پزشکیان در دیدار وزیر کشور عمان: ایران و عمان در فرازونشیب‌های منطقه‌ای، همواره یاور یکدیگر بوده‌اند معاون وزیر امور خارجه روسیه: به آمریکا درباره رزمایش‌های راهبردی روسیه اطلاع داده‌ایم پزشکیان: به‌کارگیری فیبر نوری به‌جای کابل‌های مسی در تمام کشور انجام شود آیت‌الله علم‌الهدی: پرستاری شغل نیست بلکه حرفه‌ای مقدس است | وظیفه مسئولان حفظ احترام و حمایت مستمر از جامعه پرستاری است سفیر پاکستان از نهایی شدن چارچوب قانونی برای مکانیسم تهاتر با ایران خبرداد سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: تفویض اختیارات به استانداران هزینه‌های مردم را کاهش می‌دهد فراکسیون زنان مجلس: ادامه کاهش نرخ باروری در آینده، نیروی کار جوان در کشور را با چالش مواجه می سازد وزیر کشور عمان با لاریجانی در تهران دیدار کرد (۵ آبان ۱۴۰۴) نشست معاونان وزیران کشور عضو اکو در تهران برگزار شد اژه‌ای: بدهی‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل نمی‌شود + فیلم وزرای خارجه روسیه و کره‌شمالی در مسکو دیدار کردند سخنگوی دولت: ۱۰ هزار پرستار استخدام خواهند شد | مجوز خرید ۲ فروند هواپیمای ایرباس صادر شد پیگیری مجلس از معاونت حقوقی رئیس جمهور، برای کاهش ساعت کاری پرستاران در روزهای تعطیل ویدئو | مستند «لشکر زینبی»؛ تصاویری از دیدار‌های رهبر معظم انقلاب با خانواده شهدای مدافع حرم بقایی: بدون هیچ دلیلی کشور ما مورد تجاوز و حملات قرار گرفت نشست بررسی جزئیات لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت برگزار شد
سرخط خبرها

رئیس جمهور: رسیدن به قله‌های توسعه و پیشرفت با علم و عالمان به دست می‌آید

  • کد خبر: ۳۱۶۹۹۹
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۶
رئیس جمهور: رسیدن به قله‌های توسعه و پیشرفت با علم و عالمان به دست می‌آید
رئیس‌جمهور گفت: اعتقاد و باور من این است که علم و عالم می تواند مشکل کشور را حل کند وگرنه مشکلات قابل حل نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان امروز - دوشنبه ۲۹ بهمن ماه - در سی اُمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی، بیان کرد: خوشحالم که خدمت شما هستم، بسیاری از عزیزان در اینجا استاد من هستند و برای تعدادی هم بنده معلمی کردم.

وی ادامه داد: اعتقاد و باور من این است که علم و عالم می تواند مشکل کشور را حل کند وگرنه مشکلات قابل حل نیست. من با تمام وجود به این معتقد هستم. در گفت وگویی که بین ملائک و خدا در قرآن اتفاق می افتد و خدا می فرماید می خواهم در زمین خلیفه انتخاب کنم. فرشتگان می گویند کسی را می خواهید خلیفه کنید که در زمین می خواهد خلاف کند و کشت و کشتار کند. خدا می گوید من چیزی را می دانم که شما نمی دانید.

رئیس جمهور افزود: به آدم تمام اسم ها و رمز ها را یاد می دهد و بعد به ملائک می گوید اگر بلد هستید بگویید. آنچه که انسان را در مقابل ملائک بالا برد و آنان را به سجده وادار کرد علم و دانایی بود. ارزش علم در این باور از هرچه بالاتر است. آنچه که انسان را در هستی خلیفه و برتر می کند دانایی و علم است. اگر ما بخواهیم به جایی برسیم که کار خدایی کرده و مشکلات را حل کنیم، باید به علم تکیه کنیم.

رئیس جمهور تصریح کرد: تا جایی که می توان باید پیش رفت. هیچ محدودیتی در علم نیست. در هر قسمتی از علم امکان تغییر و اصلاح و دگرگونی است. اگر این باور در ما ایجاد شده و به کسانی که در مسیر شکافتن جهل گام بر می دارند کمک کنیم موفق خواهیم شد. ما منت کش این عزیزان هستیم. این عزیزان نیز باید به فکر حل مشکلات جامعه خود باشند. نه اینکه دانایی و علم را در جای دیگر عرضه کنیم. این دانایی و دانش باید در راستای حل مشکلات جامعه بکار گرفته شود. اینکه عالم بداند و بتواند و بخواهد که مشکلات جامعه خود را حل کند مسئله بزرگ و والاتری است.

وی در ادامه تاکید کرد: دانشمندان بزرگی هستند که از آمریکا به آفریقا رفته تا تحقیق کرده و مشکلات مردم را حل کنند.

پزشکیان بیان کرد: امروز به ما فشار می آورند، ما به دنبال جنگ نیستیم. ما پزشکان حتی جانی ها و قاتل ها را هم مداوا می کنیم. محاکمه آنان به عهده دیگری است. ما به دنبال صلح و آرامش هستیم، اما آن هایی که منطقه را برهم زده و انسان ها را بدون در نظر گرفتن جنس و جایگاه علمی آنان می کشند می گویند دنبال حقوق بشر هستیم.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: بیش از ۱۸ هزار نفر جوان را در غزه قتل عام کردند بعد می گویند دنبال حقوق بشر هستیم. ۲۰ هزار نفر زن بی‌گناه را زیر آوار مدفون کردند. بعد می گویند در فلان کشور حقوق زنان رعایت نمی شود. اینکه مشکل داریم بدیهی است. کسی بدون مشکل نیست، اما اینکه ادعا می‌کنند شما حقوق بشر را رعایت نکرده، اما ما رعایت می کنیم نهایت بی انصافی است. وقتی یک شیرخواره را از زیر آوار در می آورند جگر آدم می سوزد.

وی افزود: ما یک راه حل بیشتر نداریم. راه زیاد است اما به چیزی که باید اتکا کنیم به دانشمندان و نخبگان و عالمان خود است. این آن چیزی است که نیاز داریم. علی رغم همه ناملایمات که بعضا به این عزیزان شده است. عشق در اینجا معنی می شود که علی رغم همه ناملایمات هستیم و تلاش می کنیم تا مشکل حل شود. این برازنده دانشمندان و نخبگان ما است. قطعا تلاش می کنیم تا جای ممکن به این عزیزان کمک کنیم. با همه محدودیت هایی که هست. من خدمت آقای ظفرقندی گفتم ما پتانسیل های زیادی در دانشگاه داریم ما می توانیم ثروت خلق کنیم.

پزشکیان خاطرنشان کرد: زمانی که بنده رئیس دانشگاه بودم خیلی وقت ها به ما پول نمی دادند. سال ۷۴ و ۷۶ پولی وجود نداشت. اما با مشارکت مردم و اعضای هیات علمی هر کاری دلمان خواست در آذربایجان شرقی کردیم. کارهایی از نظر علمی و سخت افزاری بدون پشتوانه کردیم که نمونه نداشت. اعضای هیات علمی، دانشجویان و مردم بودند که دانشگاه ما را تغییر دادند.

وی بیان کرد: دانشگاه می‌تواند سرمایه و ثروت خلق کند. هر کدام از شما می توانید چنین فضایی را ایجاد کنید. فقط ما نباید برای شما مشکل ایجاد کنیم. ما تلاش می کنیم برای شما مشکل ایجاد نکنیم. آنچه که کشور ما را قدرتمند می کند وحدت کلمه و انسجام داخلی است. آنچه که برای دشمنان طمع ایجاد می کند اختلاف ها و جنگ های بیخودی بین ما است. ما تمام تلاش خود را می‌کنیم در مسیر اعتلای کشور پیش برویم. ما می توانیم از بحران ها بیرون بیاییم. ما می توانیم تمام مشکلات را از سر راه برداریم. ما به شما عزیزان افتخار می کنیم.

در این مراسم رئیس‌جمهور از برگزیدگان سی‌امین جشنواره تحقیقات‌وفناوری علوم‌پزشکی رازی تقدیر کرد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->