سریال انیمیشن ابرقهرمان‌ها آماده پخش شد اکبر عبدی مهمان برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی + زمان پخش همه‌چیز درباره سریال ذهن زیبا که در ایام ماه رمضان ۱۴۰۳ روی آنتن تلویزیون می‌رود + بازیگران و خلاصه داستان سریال بلیت یک طرفه در راه شبکه نمایش خانگی شنای قیمت‌ها در طول ارز جیسون استاتهام با فیلم اکشن سرکشی در راه سینما متولد ماه شعر | یادی از محمدتقی صبورجنتی، شاعر داستان‌نویس، نقاش و روزنامه‌نگار مشهدی جشنواره فیلم فجر، گیشه را از رونق انداخت فیلم زیبا صدایم کن اثر رسول صدرعاملی، از داوران انجمن منتقدان سینما جایزه گرفت معضلی که می‌تواند زیرپوستی، تنهایی را به تعداد انسان‌ها تکثیر کند زمان پخش فصل دوم سریال آخرین بازمانده اعلام شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۳ استوری غم‌انگیز هوتن شکیبا برای منوچهر والی‌زاده + عکس پخش قسمت آخر سریال قهوه پدری روی پرده سینما برگزیدگان بخش «تجلی اراده ملی» جشنواره فیلم فجر را بشناسید لاله مرزبان و میرسعید مولویان در پشت صحنه سریال آبان + عکس فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۲ و ۳ اسفند ۱۴۰۳) + خلاصه داستان و زمان پخش کتاب سیمای رامبراند به کتاب‌فروشی‌ها آمد اختتامیه جشنواره بین‌المللی رسانه و فضای مجازی «سلمان» در مشهد برگزار شد + فیلم پرویز مسجدی، رمان‌نویس معاصر ایرانی، درگذشت + بیوگرافی
سرخط خبرها

پرویز ایزدپناه، نقاش پیشکسوت، درگذشت

  • کد خبر: ۳۱۷۰۱۷
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۸
پرویز ایزدپناه، نقاش پیشکسوت، درگذشت
پرویز ایزدپناه هنرمند پیشکسوت نقاش در ۸۵ سالگی درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا گلستان گل‌بابازاده فیلمساز، نویسنده و از شاگردان زنده‌یاد پرویز ایزدپناه با تایید درگذشت این هنرمند، بیان کرد: پرویز ایزدپناه روز گذشته ۲۷ بهمن بر اثر کهولت سن در ۸۵ سالگی در تهران دارفانی را وداع گفت. پیکر استاد قرار است در شهر محل تولدش یعنی سلماس به خاک سپرده شود.

پرویز ایزدپناه ۲۲ اسفند ۱۳۱۸ در شهر سلماس متولد شد. کودکی و نوجوانی را در تبریز با اشتیاقی بی وصف به موسیقی و نقاشی گذرانید و پس از اخذ دیپلم از هنرستان میرک تبریز از اواخر دهه سی به تهران آمده و لیسانس نقاشی را از دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران و فوق لیسانس انیمیشن از دانشگاه فارابی تهران دریافت کرد. وی از جمله استادان دانشکده هنر دانشگاه تهران و از پیشگامان و یکی از نام آورترین آبرنگ سازان تاریخ ایران است.

مواجه او با آبرنگ فصل جدیدی در زندگی وی به شمار می‌آید که سبب شد وجه دیگری از هنر نقاشی را خلق کند. پس از بازگشت از اروپا به ایران به خلق آثار ماندگاری از ادوار تاریخی ایران به ویژه دوره قاجار با تکنیک آبرنگ اهتمام می‌ورزد که اکنون گنجینه‌ای بی بدیل برای هنر ایران محسوب می‌شود.

پرویز ایزدپناه با نشان درجه یک هنری کشور، در دهه شصت عضو شورای ارزشیابی هنرمندان ایران بود و در نمایشگاه‌ها و همایش‌های فراوانی به عنوان هئیت داوری و انتخاب حضور فعال داشت و پس از بازنشستگی و از دهه هفتاد، در خلوت خود با رویی گشاده پذیرای دلباخته گان و هنرمندان بوده است. شخصیت مهربان، آرام و باوقار، از ایشان چهره‌ای منحصر‌به‌فرد، مصمم و امیدوار در خاطر شاگردانش ساخته است. استادی که همواره می‌گفت: من اگر صدبار دیگر متولد شوم باز به همین راه خواهم رفت.

شهرآرانیوز درگذشت این هنرمند فقید را به خانواده و جامعه هنری تسلیت می‌گوید.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->