رسانه آمریکایی: «ایران» مهم‌ترین موضوع سفر ترامپ به خاورمیانه است شیخ نعیم قاسم: دشمن نمی‌تواند ما را از معادله خارج کند جولانی به اجلاس بغداد نمی‌رود یک پهپاد ارتش صهیونیستی در نوار غزه سرنگون شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با همتای اماراتی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گروسی: آژانس در ایران حضور دائمی دارد سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران درحال رخ‌دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دوتابعیتی در غزه، وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست واکنش بارزانی به تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین سفیر روسیه به وزارت خارجه لهستان احضار شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقابه، تروریسم و کشمیر؛ سه ضلع محور‌های مذاکره هند و پاکستان شکسته‌شدن محاصره کامل غزه با ورود ۳۵ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهدای فرش نفیس ابریشمی از سوی عراقچی به ویتکاف تکذیب شد واکنش عراقچی به سنگ‌اندازی‌های نتانیاهو رام‌الله: حماس حذف شدنی نیست مهاجرانی: پوتین به تهران سفر می‌کند | مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران نداریم بازگشایی ۳۲ فرودگاه هند در پی آتش‌بس میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش عضو شورای نگهبان به احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری ۱۴۰۷ شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توسط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مقام پاکستانی: طالبان تعهد داده‌اند که ثبات مرزهای غربی خود را حفظ خواهند کرد مذاکرات هند و پاکستان به سطح نظامی محدود شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان

  • کد خبر: ۳۱۷۰۳۲
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۶
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان
منابع خبری از تداوم نقض آتش بس لبنان توسط رژیم صهیونیستی و حمله پهپادی این رژیم به یک خودرو در جنوب لبنان خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، رژیم صهیونیستی در یک حمله پهپادی یک خودرو در ورودی شهر «صیدا» واقع در جنوب لبنان را هدف قرار داد.

گفته می‌شود که در این حمله یک نفر شهید و تعدادی مجروح شدند.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی هم اعلام کرد که در حمله پهپادی به صیدا یک شخصیت بسیار مهم هدف قرار گرفت.

در همین راستا، شبکه الجزیره به نقل از یک منبع امنیتی لبنانی مدعی شد که فرد شهید شده یکی از اعضای جنبش حماس است.

جنبش حماس تا لحظه مخابره این خبر درباره این ادعا اظهارنظر نکرده است.

در ادامه نقض توافق آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی، خبرنگار المیادین گزارش داد که نیرو‌های اشغالگر صهیونیست از ساعات اولیه صبح امروز به منازل شهروندان لبنانی در منطقه مرزی «عدیسه» یورش بردند.

تانک‌ها و بولدوزر‌های رژیم صهیونیستی نیز وارد منطقه «کفرشوبا» شدند. یک پهپاد صهیونیستی نیز بمب صوتی به سمت اهالی منطقه کفرشوبا پرتاب کرد.

نیرو‌های رژیم اشغالگر همچنین باغ‌های زیتون موجود در منطقه کفرشوبا را تخریب کردند.

در منطقه «یارون» در جنوب لبنان نیز یک انفجار توسط رژیم صهیونیستی انجام شد.

منابع خبری از پرواز‌های گسترده پهپاد‌های صهیونیستی در حریم هوایی مناطق جنوبی لبنان خبر دادند.

در این راستا، جوزف عون، رئیس جمهور لبنان تاکید کرد: به تماس‌های خود در تمامی سطوح برای ملزم کردن اسرائیل به توافق آتش بس ادامه می‌دهیم.

وی گفت: ناظران بر توافق آتش بس باید به مسئولیت‌های خود در این خصوص عمل کنند.

دیده بان حقوق بشر هم اعلام کرد که از آغاز آتش بس در لبنان تاکنون رژیم اسرائیل دست کم ۵۷ نفر در این کشور را به شهادت رسانده است.

آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان با میانجیگری بین‌المللی بامداد روز چهارشنبه (هفتم آذر) اجرایی شد.

بر اساس توافق آتش بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، روز یکشنبه هفتم بهمن ماه، مهلت ۶۰ روزه این رژیم برای خروج کامل نظامیانش از خاک لبنان به پایان رسید.

پیش از این رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود با وجود پایان موعد نهایی خروج نظامیانش از جنوب لبنان، در خاک این کشور باقی خواهند ماند. در پی این امر، ارتش لبنان اعلام کرد که تل‌آویو در عقب‌نشینی از جنوب این کشور تعلل می‌کند.

از زمان اجرایی شدن این توافق، ارتش رژیم صهیونیستی چندین بار با حمله به مناطق جنوبی لبنان و شهید و زخمی کردن شهروندان این کشور، آتش بس را نقض و از بازگشت آوارگان لبنانی به برخی شهرک‌ها و روستا‌ها در جنوب این کشور ممانعت کرده است.

هشتم بهمن ماه جاری دفتر نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان از تمدید آتش بس در این کشور تا ۱۸ فوریه (۳۰ بهمن) خبر داد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->