نتیجه و ویدیو کشتی فرخی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| الوعده وفا! نتیجه و ویدیو کشتی میرزازاده در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| پسر طلایی ایران ویدیو| پرتاب بطری به سمت وحید هاشمیان توسط هوادار پرسپولیس! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی پرسپولیس و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| وضعیت قرمز سرخ‌ها نتیجه و ویدیو کشتی احمدی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| شکست تلخ پخش زنده بازی میرزازاده، فرخی و احمدی در فینال کشتی فرنگی قهرمانی جهان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی پرسپولیس و چادرملو اردکان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شکست ۷ گله استقلال | خارجی‌های بی‌مشتری، بلای جان تیم‌های ایرانی عملکرد ضعیف سیدورف در استقلال آماده باش ساپینتو به فرعباسی برای بازی با پیکان حمله نیکبخت واحدی به خسرو حیدری | بدون رزومه در استقلال مربی شد! نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر
سرخط خبرها
سرپرست سازمان لیگ:

پیام تسویه نکند، جایی در لیگ برتر والیبال ندارد

  • کد خبر: ۳۱۷۰۴
  • ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۲
پیام تسویه نکند، جایی در لیگ برتر والیبال ندارد
با وجود معرفی آرمات به عنوان سرمربی فصل بعد پیام، هنوز بدهی این تیم تعیین تکلیف نشده‌است.

به گزارش شهرآرانیوز، روز گذشته (سه‌شنبه) سوم تیر ماه پس از منتشر شدن خبر انتخاب مسعود آرمات به عنوان سرمربی تیم پیام مشهد، بحث حضور دوباره مشهدی‌ها در لیگ برتر نیز مطرح شد که با واکنش‌های متفاوت همراه بود. پیام فصل گذشته بخاطر بالا بودن مبلغ بدهی‌های خود از جدول مسابقات لیگ کنار گذاشته شد تا اکنون پس از مطرح شدن بازگشت دوباره‌اش به لیگ، شائبه‌های لابی کردن مسئولان تیم مشهدی با فدراسیون والیبال مطرح شود!

جبار قوچان‌نژاد سرمربی سابق پیام و رئیس هیات استان خراسان رضوی، در آخرین مصاحبه خود در این مورد گفت: "متاسفانه پیام بدهی‌های خیلی زیادی از سال‌های ۹۷ و ۹۸ دارد، حتی دو درصد قراردادهای سال گذشته را هم به هیات پرداخت نکرده است. همه بازیکنان و اعضای کادر فنی که طی دو سال گذشته با تیم پیام کار کرده‌اند شاکی بوده و شکایت کرده‌اند. طبق گفته فدراسیون هم تیم‌ها برای حضور در لیگ باید بدهی‌های خود را تسویه کنند که با توجه به این موضوع، کار برای پیام سخت است. متاسفانه پیام چیزی حدود ۲ میلیارد تومان بدهی دارد که هیچ اسپانسری قبول نمی‌کند این مبلغ بدهی را که هیچ ارتباطی با آن ندارد پرداخت کند. با همه این صحبت‌ها ما امیدواریم که مشکلات حل شده و این تیم در لیگ باشد چون ما ذی نفع هستیم."

حال با توجه به پافشاری‌های فدراسیون والیبال روی موضوع تسویه حساب باشگاه‌ها، مبنی بر اینکه هر تیمی بخواهد در فصل جدید لیگ برتر حاضر شود باید تمام بدهی‌ فصل‌های قبل را با فدراسیون و بازیکنان سابقش تسویه کند، این سوال مطرح می‌شود که آیا تیم پیام بدهی‌های خود را تسویه کرده است یا خیر؟


موضوع دیگر بحث تعداد تیم‌ها در جدول لیگ است. فصل گذشته پس از کنار گذاشته شدن تیم پیام از لیگ توسط فدراسیون، مسابقات با ۱۲ تیم ادامه یافت و نهایتا بخاطر شیوع ویروس کرونا، فصل گذشته لیگ به صورت نیمه تمام پایان یافت و فدراسیون نیز اعلام کرد که هیچ یک از ۱۲ تیم باقی مانده در جدول به دسته یک سقوط نکرده‌اند.


طی روزهای گذشته نیز سازمان لیگ و دبیر فدراسیون والیبال اعلام کردند که فصل جدید لیگ قرار است با ۱۲ تیم آغاز شود، اما فعلا اسامی تیم‌ها مشخص نیست! اکنون در صورت پیوستن پیام به لیگ باید دید این تعداد به ۱۳ تیم افزایش خواهد یافت یا تیم دیگری از لیگ کنار گذاشته می‌شود تا جدول رقابت‌ها ۱۲ تیمی باشد؟

 

شهرام عظیمی سرپرست سازمان لیگ فدراسیون والیبال، گفت: واقعیت این است که تیم پیام خراسان بدهی‌هایی دارد که باید این مبالغ تسویه شود. شخصا در این مورد با مدیر کل استان خراسان رضوی صحبت‌هایی داشته‌ام و ایشان با آقای داورزنی هم صحبت کرده‌اند. به هر حال شرط فدراسیون برای تیم‌ها تسویه بدهی‌ها است که همه تیم‌ها باید آن را انجام دهند.

 

او ادامه داد: تیم پیام در حال حاضر بدهی دارد و همانطور هم که بنده در مصاحبه با سایت رسمی فدراسیون اعلام کردم، شرط ورود تیم‌ها به لیگ برتر چند فاکتور است. از جمله این شرایط داشتن زیر ساحت لازم برای برگزاری مسابقات در سطح لیگ برتر و تسویه بدهی‌های فصول قبل با کادرفنی، بازیکنان، فدراسیون و هیات‌های استانی است. تیم‌هایی که این شرایط را داشته باشند می‌توانند در فصل پیش رو حاضر شوند. امیدوارم امسال با همکاری همه عوامل لیگ پویایی را داشته باشیم.

 

عظیمی در پاسخ به این سوال که‌ آیا شائبه لابی مسئولان تیم پیام با فدراسیون صحت دارد؟ اظهار کرد: هیچ شرایط جدیدی برای حضور تیم‌ها در لیگ وجود ندارد. تا این لحظه که با شما صحبت می‌کنم تیم پیام تسویه حساب مالی انجام نداده و نمی‌تواند در لیگ باشد.

 

او ادامه داد: فدراسیون باید توان سنجی انجام دهد. وقتی من مدیرعامل قراردادی با جوانان این مملکت چه دختر و چه پسر می‌بندم همه چشمداشت آن‌ها همین قراردادها است، اما وقتی چند هفته از لیگ می‌گذرد می‌بینم که توان پرداخت مبالغ را ندارم و تیم را منحل می‌کنم. در چنین شرایطی دست این جوانان خالی بوده و به جایی بند نیست. این شرایط زیبنده ورزش کشور و خصوصا رشته والیبال نیست. به همین منظور فدراسیون باید تیم‌ها و باشگاه‌ها خصوصا تیم‌های تازه وارد را توان سنجی کند تا ان‌شاءالله لیگ خوبی را داشته باشیم.

 

سرپرست سازمان لیگ فدراسیون والیبال که به تازگی در باشگاه استقلال به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع منصوب شده است، درباره ماندن یا رفتنش از فدراسیون والیبال نیز گفت: فعلا در مورد مسائل والیبال صحبت کردیم و برای مشخص شدن باقی مسائل باید صبر کرد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->