نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرستاده آمریکا تحمیل شروط صلح بر اوکراین را نپذیرفت

  • کد خبر: ۳۱۷۱۴۰
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۵
فرستاده آمریکا تحمیل شروط صلح بر اوکراین را نپذیرفت
کیت کلوگ، نماینده دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در امور روسیه و اوکراین، تحمیل شروط واشنگتن بر اوکراین را به عنوان بخشی از مذاکرات صلح با روسیه را رد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اظهارات فرستاده ترامپ در حالی بیان می‌شود که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین و متحدان اروپایی‌اش نسبت به کناره گذاشته شدن از مذاکرات ابراز نگرانی کرده‌اند. مقامات آمریکا و روسیه قرار است روز سه شنبه با یکدیگر دیدار کنند.

زلنسکی اعلام کرده است که هیچ توافقی را که اوکراین در آن نقش نداشته باشد، به رسمیت نمی‌شناسد. کلوگ که قرار است این هفته از اوکراین بازدید کند، گفت که هرگونه توافق هم خواست زلنسکی و هم خواست مردم اوکراین را منعکس خواهد کرد.

با این حال، فرستاده ترامپ در مورد نقش متحدان اروپایی اوکراین چندان شفاف صحبت نکرده و به خبرنگاران گفته است که معقول نیست که همه در میز مذاکره حضور باشند.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد مقامات ارشد آمریکایی ۳۰ بهمن ماه با هیات روسی در ریاض عربستان دیدار و گفت‌و‌گو خواهند کرد و فرستاده دونالد ترامپ در امور روسیه و اوکراین روز پنجشنبه دوم اسفند ماه به کی یف سفر می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، تامی بروس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی تایید کرد که مارکو روبیو وزیر امور خارجه، مایک والتز مشاور امنیت ملی و استیو ویتکاف فرستاده ویژه آمریکا در امور روسیه، روز سه‌شنبه با هیات روسیه در ریاض دیدار خواهند کرد.

مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا به شبکه خبری سی بی اس گفته است که اوکراین و اروپا بخشی از هر "مذاکره واقعی" برای پایان دادن به جنگ خواهند بود. به زعم وی، مذاکرات آمریکا و روسیه که از ۳۰ بهمن در ریاض آغاز می‌شود، فرصتی است تا میزان جدیت رئیس جمهور روسیه برای دستیابی به صلح محک زده شود.

به گزارش ایرنا، جنگ اوکراین در پی بی‌توجهی غرب نسبت به نگرانی‌های امنیتی مسکو و گسترش نیرو‌های سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) تا نزدیکی مرز‌های روسیه کلید خورد.

مسکو در پی نادیده گرفتن دغدغه‌های امنیتی خود از سوی غرب و به ویژه آمریکا در پنجم اسفند ۱۴۰۰ در اوکراین «عملیات ویژه نظامی» را آغاز کرد.

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه بار‌ها شروط خود برای پایان جنگ اوکراین را از جمله نپیوستن کی یف به پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، لغو تمام تحریم‌های غرب علیه روسیه و خروج کامل نظامیان اوکراینی از منطقه «دونباس» و «نووروسیا» تکرار کرده است.

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->