پزشکیان: اگر عزتمندانه بیایند، مذاکره می‌کنیم، ولی زیر بار زور نمی‌رویم بهره برداری از ۷ کیلومتر دیگر از باند دوم جاده کاشمر به شادمهر تا خرداد ۱۴۰۳ تاکید کرزی و بیکدلی بر توسعه و تحکیم روابط میان کابل و تهران ویدئو| پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند؛ این ما هستیم که تصمیم می‌گیریم محور ۵۵ کیلومتری تایباد-تربت جام نیازمند بازسازی و اصلاح است سرلشکر سلامی در دیدار با دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین: آمریکا هم در مسیر زوال است سازمان انرژی اتمی ایران به اظهارات گروسی واکنش نشان داد پزشکیان: می‌گویند مراکز هسته‌ای را می‌زنند، مراکز هسته‌ای در ذهن بچه‌های ماست اژه ای: باید نظام‌سازی، جامعه‌سازی و تمدن‌سازی کنیم رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور: نیشابور مرکز علمی مباحث مرتبط با ایمنی حمل و نقل مواد شیمیایی خواهد بود وزیر علوم در مشهد: قانون حمایت از دانش‌بنیان‌ها اصلاح می‌شود | فعالیت ۱۴۰ هزار جوان نخبه در واحد‌های فناور کشور+ فیلم قالیباف از باکو وارد تهران شد فرماندار جدید شهرستان تایباد منصوب شد (۲ اسفند ۱۴۰۳) ایران رئیس مجمع مجالس آسیایی در سال ۲۰۲۷ شد رئیس جمهور: اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور مورد حمایت دولت است آیت‌اللهی‌موسوی: دستگاه قضا به وظایف خود در پیگیری سانحه دانش‌آموزان کرمان عمل کند پزشکیان در مراسم رونمایی از بسته حمل‌ونقل برقی تهران شرکت کرد وزیر کشور: انتخاب استانداران متناسب با رویکرد مردم در انتخابات به وقوع پیوست دریادار سیاری از پایگاه دریایی پسابندر دیدار کرد بازدید وزیر علوم از پارک علم و فناوری خراسان (۲ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم توسعه روابط پارلمانی، محور گفت‌وگوی ویژه رؤسای مجالس ایران و آذربایجان در باکو برخورد ۲ هواپیما در ایالت آریزونا آمریکا وزیر آموزش‌وپرورش در مشهد: رقم یک میلیون د‌انش‌آموز بازمانده از تحصیل صحیح نیست قالیباف و علی‌اُف در باکو دیدار و گفت‌وگو کردند آیت‌الله علم‌الهدی: خطابه صحیح، کلید جذب مخاطب است | از تجربه‌های شخصی تا ضرورت به‌روزبودن محتوای منبر وزیر علوم در مشهد: کمبود جدی در کمک هزینه تحصیلی احساس می‌شود حماس خلع سلاح را نمی‌پذیرد نیروهای روسیه در منطقه کورسک از مرز اوکراین عبور کرده‌اند
سرخط خبرها

سفیر ایران در سازمان ملل: رژیم صهیونیستی مسئول نسل‌کشی در غزه است

  • کد خبر: ۳۱۷۳۴۵
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۹
سفیر ایران در سازمان ملل: رژیم صهیونیستی مسئول نسل‌کشی در غزه است
معاون نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل متحد با استقبال از درخواست آفریقای جنوبی به دیوان بین‌المللی دادگستری (ICJ) برای تشکیل پرونده علیه رژیم صهیونیستی به دلیل نقض کنوانسیون منع نسل‌کشی، بر لزوم اجرای دستورات موقت صادره از سوی این دیوان تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا ارشادی، سفیر و معاون نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک، به نمایندگی از جنبش عدم تعهد در نشست کمیته ویژه منشور ملل متحد و تقویت نقش سازمان سخنرانی کرد. وی در این نشست بر تعهد جنبش عدم تعهد به اصول حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد، به‌ویژه در قبال مسئله فلسطین، تأکید کرد.

ارشادی در سخنان خود، حملات نظامی وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع فلسطین، به‌ویژه در نوار غزه، را به‌شدت محکوم کرد و خواستار آتش‌بس فوری بشردوستانه و حفاظت از مردم فلسطین شد. وی همچنین هشدارهای گزارشگران ویژه سازمان ملل درباره وقوع نسل‌کشی در غزه را مورد اشاره قرار داده و بر تعهد جامعه بین‌المللی برای جلوگیری از این فاجعه تأکید کرد.

سفیر و معاون نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل متحد با استقبال از درخواست آفریقای جنوبی به دیوان بین‌المللی دادگستری (ICJ) برای تشکیل پرونده علیه رژیم صهیونیستی به دلیل نقض کنوانسیون منع نسل‌کشی، بر لزوم اجرای دستورات موقت صادره از سوی این دیوان تأکید کرد. وی همچنین رأی مشورتی دیوان در 19 ژوئیه 2024 را که غیرقانونی بودن حضور رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین را تأیید می‌کند، گامی مهم در جهت تحقق حقوق مشروع مردم فلسطین دانست.

در بخش دیگری از این سخنرانی، ارشادی سیاست‌های رژیم صهیونیستی را نقض فاحش حقوق بین‌الملل و قطعنامه‌های سازمان ملل دانست و از کشورهای جهان خواست که از هرگونه حمایت، تسهیل یا همکاری با این سیاست‌های غیرقانونی خودداری کنند. وی همچنین بر لزوم حمایت از آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی (UNRWA) تأکید کرد و تصویب قوانین اسرائیلی برای محدود کردن فعالیت‌های این نهاد در سرزمین‌های اشغالی را محکوم نمود.

سفیر ایران همچنین به مسئله لبنان پرداخت و تجاوزات رژیم صهیونیستی به این کشور را نقض آشکار منشور ملل متحد و قوانین بین‌المللی، از جمله حقوق بین‌الملل بشردوستانه، دانست. وی حملات این رژیم علیه نیروهای موقت سازمان ملل در لبنان (UNIFIL) را محکوم کرد و خواستار خروج فوری آن از تمامی مناطق اشغالی لبنان و اجرای کامل قطعنامه 1701 شورای امنیت شد.

در پایان، ارشادی بر تعهد جنبش عدم تعهد به عدالت و پاسخگویی تأکید کرد و هرگونه تلاش برای مانع‌تراشی در روندهای قضایی بین‌المللی، از جمله در دیوان بین‌المللی دادگستری و دیوان کیفری بین‌المللی، به‌ویژه در رابطه با مسئله فلسطین، را محکوم نمود. وی از جامعه جهانی خواست تا اقداماتی عملی در جهت پایان اشغالگری، تحقق حقوق غیرقابل انکار مردم فلسطین و استقرار عدالت دیرینه اتخاذ کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->