پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد
سرخط خبرها

کاهش آمار متهمان در کشور از ۲۵ درصد به ۱۴ درصد

  • کد خبر: ۳۱۷۴۱۱
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۴
کاهش آمار متهمان در کشور از ۲۵ درصد به ۱۴ درصد
رئیس سازمان زندان‌ها با بیان اینکه در گذشته آمار متهمان در کل کشور ۲۵ درصد بوده است، گفت: در حال حاضر آمار متهمان به ۱۴ درصد رسیده است و ما با کاهش آن رو به رو هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام محمد موحدی دادستان کل کشور در نشست با اعضای کارگروه ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها، گفت: مساله اصلی در کاهش جمعیت کیفری زندانیان در ابتدا پیشگیری از افزایش تعداد زندانیان با کاهش جرم و جنایت در جامعه است.

وی افزود: برای کاهش جرم و جمعیت کیفری در جامعه بهبود معیشت، ارتقای سطح معلومات جامعه، افزایش معنویت و اخلاق از جمله رعایت حرمت ماه مبارک رمضان، تاثیر مستقیم و غیر مستقیم دارند.

دادستان کل کشور با بیان اینکه ترویج و توجه ویژه به اخلاق و فرهنگ ایرانی و اسلامی یکی از راه‌حل‌های پیشگیری از وقوع جرم و افزایش جمعیت کیفری زندان‌ها است، اظهار کرد: مسئولان فرهنگی باید برای ارتقای معنویت و اخلاق در جامعه، آگاه‌سازی‌های لازم را انجام دهند، چرا که امر تربیت و اصلاح رفتاری آحاد جامعه در پیش و هنگام ازدواج و همچنین تربیت فرزندان صالح رابطه مستقیمی با کاهش جمعیت و تراکم کیفری زندان‌ها دارد.

موحدی تاکید کرد: تربیت جسم، عقل و روح برای به دست آوردن نتایج مطلوب باید به موازات یکدیگر انجام شود.

وی عنوان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ستاد امر به معروف و نهی از منکر، سازمان فرهنگی شهرداری، سازمان تبلیغات اسلامی، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و سایر ستاد‌های فرهنگی در حوزه‌های مختلف باید فراتر از اقدامات کنونی در راستای ترویج اخلاق و فرهنگ در جامعه قدم بردارند.

دادستان کل کشور در پایان با اعلام اینکه تبلیغات دیداری در زمینه ترویج فرهنگ و اخلاق باید در جامعه افزایش پیدا کند، گفت: تبلیغات دیداری از تبلیغات شنیداری اثرگذارتر است و سازمان‌های فرهنگی مناسب است که این امر را برای ماه مبارک رمضان و جلوگیری از تظاهر به روزه‌خواری در ملاءعام مورد توجه ویژه قرار دهند.

همچنین در این نشست غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندان‌ها با بیان اینکه در گذشته آمار متهمان در کل کشور ۲۵ درصد بوده است، بیان کرد: در حال حاضر آمار متهمان به ۱۴ درصد رسیده است و ما با کاهش آن رو به رو هستیم که این امر نیز نتیجه تشکیل کارگروه‌ها و نشست‌های تخصصی است.

محمدی یکی از راه‌حل‌های کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها را افزایش نظارت بر زندان‌ها دانست و عنوان کرد: تاکنون حضور قضات ناظر بر زندان‌ها در کاهش تراکم محکومین بسیار تاثیرگذار بوده است.

عباس منصوری معاون دادستان کل و دبیرکارگروه ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری نیز در این نشست گزارشی از میزان اجرای مصوبات جلسه قبل ارائه نمود و اظهار داشت که تعداد قابل توجهی از زندانیان اتباع خارجه منتقل و مبادله شده و این روند برابر سیاست‌گذاری ادامه دارد.

در ادامه این جلسه اعضای کارگروه به بیان راهکار‌های خود در رابطه با موضوع جلسه پرداختند.

کارگروه ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری به ریاست دادستان کل کشور با حضور نهاد‌های ذی‌ربط، بصورت فصلی تشکیل می‌شود و یکی از مصوبات این جلسه تشکیل کمیته در هر استان برای شناسایی زندانیان طویل‌المدت و محکومین مالی غیر عمدی برای اعمال نهاد‌های ارفاقی و مساعدت‌های لازم با استفاده از تسهیلات قانونی و کمک‌های خیرین و بخش خصوصی بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->