الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟
سرخط خبرها

حسینی بهترین گلر غرب و شرق آسیا | اوج گیری دوباره سید حسین

  • کد خبر: ۳۱۷۴۸۹
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
حسینی بهترین گلر غرب و شرق آسیا | اوج گیری دوباره سید حسین
سید حسین حسینی یکی از عجیب‌ترین دروازه‌بان‌های استقلال به شمار می‌رود که گاهی به شدت عملکرد ضعیفی دارد و گاهی چنان است که مورد تحسین کارشناسان خارجی نیز قرار می‌گیرد!

به گزارش شهرآرانیوز، ورزشگاه جاسم بن حمد دوحه قطر بار دیگر برای ایرانی‌ها خاطره انگیز شد و بعد از آن دیدار تاریخی مقابل تیم ملی ولز در جام جهانی ۲۰۲۲ که منجر به برتری ۲ برصفر ایران با گل‌های چشمی و رضاییان شد، این بار استقلال موفق شد در این ورزشگاه از سد الریان عبور کرده و با قرار گرفتن در جمع هشت تیم نهایی لیگ نخبگان آسیا به مرحله بعد صعود کند.

سید حسین حسینی در آن بازی مقابل تیم ملی ولز به عنوان دروازه‌بان شماره یک ایران به میدان رفت تا نمایش تلخی را که مقابل انگلیس رقم خورد و تیم ملی شش بار دروازه خود را بازشده دید، در بازی با ولز جبران کند که همین هم شد و سید حسین نمایش موفقی در آن دیدار داشت و توانست با ثبت کلین شیت جزو دروازه‌بان‌هایی در تاریخ ایران قرار بگیرد که توانسته در یک بازی جام جهانی گلی دریافت نکند.

حسینی به طور کلی دروازه‌بان پرفرازونشیبی است و عملکرد او هرگز یک خط سیر مشخص را در این سال‌ها طی نکرده است. او در استقلال هم خالق بهترین نمایش ممکن بوده که در نهایت به قهرمانی با این تیم هم ختم شده و هم کارنامه‌ای ضعیف را رقم زده‌ است که با انتقادات گسترده‌ای از سوی هواداران همراه شده است. درواقع حسینی همه نوع وضعیتی را در استقلال تجربه کرده است، اما جالب است بدانید بعد از انتقادات اخیر که به عملکرد او شد و بار دیگر شاهد به راه افتادن هجمه‌ها علیه او در فضای مجازی بودیم، اما حسینی توانست در پایان مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا به عنوان بهترین دروازه‌بان برگزیده شود!

آماری که حسینی از خود به جا گذاشته همه را به حیرت انداخته است؛ چرا که هیچ کس توقع نداشت شماره یک بالاتر از دروازه‌بان‌هایی همچون مندی با امتیاز ۷/۵۵ و در صدر جدول همه دروازه‌بان‌های شرق و غرب قرار بگیرد و حتی گلر‌های شرقی را نیز از پیش‌رو بردارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->