اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پزشکیان: سیاست کلیدی ما تقویت و توسعه روابط با کشور‌های همسایه است

  • کد خبر: ۳۱۷۵۲۰
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۳
پزشکیان: سیاست کلیدی ما تقویت و توسعه روابط با کشور‌های همسایه است
رئیس جمهور گفت: تقویت و توسعه روابط در همه زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، نظامی و امنیتی با کشور‌های همسایه و منطقه از سیاست‌های کلیدی دولت جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان در نشست خبری مشترک با امیر قطر اظهار کرد: دیدار‌های مستمر مقامات دو کشور بیانگر پیوند‌های مستحکم تاریخی فرهنگی و اقتصادی دو کشور و دیدگاه‌های نزدیک پیرامون مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی شکل گرفته است.

وی افزود: تقویت و توسعه روابط در همه زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، نظامی و امنیتی با کشور‌های همسایه و منطقه از سیاست‌های کلیدی دولت جمهوری اسلامی ایران است و در این میان دولت دوست و برادر قطر از جایگاه ویژه‌ای برای ما برخورد است.

رئیس جمهور اظهار کرد: در این سفر با برادرم امیر دولت قطر در خصوص موضوعات دوجانبه و در راستای تأمین منافع دو کشور گفت‌و‌گو کردیم و تصمیمات خوبی در جهت توسعه و تعمیق مناسبات و گشودن مسیر‌های جدید همکاری‌ها اتخاذ کردیم.

پزشکیان ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران معتقد از کشور‌های منطقه می‌توانند بر اساس حُسن همسایگی، احترام متقابل و تعامل سازنده در جهت حفظ ثبات و امنیت منطقه گام برداشته و مسیر ایجاد یک مجموعه همکاری مشترک را هموار نمایند.

وی خاطرنشان کرد: ما -در این دیدار- به تمامیت ارضی کشور سوریه و حاکمیت آنجا و مشارکت همه مردم سوریه در تعیین سرنوشت خودشان تاکید کردیم.

رئیس جمهور به صحبت‌های امیر قطر پیرامون تحولات جاری منطقه اشاره کرد و افزود: و امیر قطر پیرامون مسائل منطقه رایزنی و تبادل نظر داشتیم؛ لازم می‌دانم از تلاش‌های میانجی‌گرایانه دولت قطر طی ماه‌های اخیر برای دستیابی به آتش بس در غزه و آزادسازی اسرای مظلوم فلسطینی قدردانی کنم.

پزشکیان ادامه داد: این دیدار بر ضرورت اتخاذ تصاویر و تمهیدات منسجم‌تر کشور‌های اسلامی در راستای کاهش آلام و رنج‌های مردم غزه و توقف جنایات علیه این مردم و پیگیری اقدامات جنایت‌کارانه تاکید کردیم.

وی گفت: ما بر این باوریم که همه دولت‌ها و ملت‌های منطقه و جهان پایه ارزش‌های الهی و انسانی باید تمام تلاش خود را برای دفاع از حق مردم فلسطین ویژه غزه در برخورداری از یک زندگی ایمن در سرزمین تاریخی خود به کار گیرند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->