رشد ۱۰۰ درصدی اعتبار تسهیلات اشتغال خرد در سال ۱۴۰۴ پیش بینی بورس (شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | صعود ادامه دارد؟ رئیس سازمان بورس: معتقدم ۱۴۰۴، سال بازار سرمایه است پیش بینی قیمت طلا و سکه (شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟ صنایع خراسان رضوی در مسیر بازار‌های جهانی | از معاهده تاریخی ایران و اوراسیا چه می‌دانید؟ آغاز فروش محصولات ایران‌خودرو از امروز (جمعه، ۲۹ فروردین ۱۴۰۴) تخصیص ۵ همت برای تکمیل مطالعات پروژه‌های زیرساختی استان | پیش‌بینی جهش در سهم اعتبار خراسان رضوی از بودجه ۱۴۰۵ مشهد، کانون نام‌های تجاری کشور | «ویژند»، راه میان‌بر برای تقویت تولید و صادرات خراسان رضوی جزئیات پرونده‌های قاچاق کالا در خراسان رضوی | ثبت ۸۹۶ پرونده قاچاق کالا در سال ۱۴۰۳ روند دلار زدایی از اقتصاد کشور با مبادلات ارزی دوجانبه با کشور‌های همسایه قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نمایشگاه‌داران خودرو قیمت خودرو‌های داخلی را اعلام کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) تداوم تزریق ۲۹۰ همتی بانک مرکزی در بازار باز بررسی دردسر جدید مستأجران با نزدیک‌شدن به فصل جابه‌جایی افت قیمت طلا در مشهد | سکه ۲ میلیون تومان ریزش کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شعار سال، سواد رسانه‌ای و راهکار‌های استراتژیک قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | افت قیمت دلار در آستانه دومین جلسه مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | سقوط دلار جهانی و پرواز طلا به مرز ۳۳۰۰ دلار منتظر عرضه انبوه نوبرانه‌ها از ۲۰ روز دیگر در مشهد باشید | کاهش قیمت ملون از هفته آینده اولویت‌های شعار سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی جنجال خانه‌های خالی در ایران | قانونی که اجرا نشد دستورالعمل وام ودیعه مسکن مستأجران ابلاغ شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | ثبت‌نام فقط در سامانه «تم» حجم دلار خانگی چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نرخ اقلام میوه و صیفی‌جات در میادین تره‌بار مشهد چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + جدول تمرکز قدرت در پایتخت شکسته می‌شود | تفویض اختیارات محلی به استانداری خراسان رضوی، روی میز رئیس‌جمهور تا اطلاع ثانوی، کل تجارت ایران و افغانستان به واحد «ریال» خواهد بود عوارض ویژه صادرات زعفران «صفر» شد | ایجاد نمایندگی جدید صندوق ضمانت توسعه صادرات در خراسان رضوی پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برخورد قاطع بازرسان اتاق اصناف مشهد با گران‌فروشی و احتکار در ماه رمضان

  • کد خبر: ۳۱۷۷۴۰
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۵
برخورد قاطع بازرسان اتاق اصناف مشهد با گران‌فروشی و احتکار در ماه رمضان
مدیر بازرسی و اصناف خراسان رضوی گفت: با تمام توان و امکانات خود در میدان حضور خواهیم داشت و با هرگونه تخلف، به‌شدت برخورد خواهیم کرد.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، مشهد همه‌‌ساله مقصد مسافران نوروزی و گردشگران بسیاری است. طبق آخرین آمار، مشهد به دلیل وجود مضجع شریف امام رضا(ع) سالانه پذیرای بیش از ۳۰ میلیون زائر است. افزایش تقاضا در ایام پیک و مناسبت‌ها، مخصوصا امسال به دلیل تقارن ماه مبارک رمضان و ایام نوروز، لزوم نظارت بر توزیع کالا‌های اساسی و قیمت‌ها را دوچندان می‌کند.

سنجش مستمر بازار جهت جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها، یکی از راهکار‌های اساسی در تنظیم بازار در ایام پیک است.

تأمین، توزیع و نظارت سه رکن اصلی تنظیم بازار در کشور هستند و ضعف هر رکن بر ارکان دیگر تأثیر گذاشته و آن‌ها را نیز تضعیف می‌کند.

زمانی که تأمین و توزیع کالا به‌درستی در بازار انجام گیرد، برای نظارت بر حسن انجام کار، بازرسان وارد میدان شده و با نظارت دقیق و رسیدگی به شکایات مردمی، کفه ترازو در تنظیم بازار را به تعادل می‌رسانند.

با هرگونه تخلف، به‌شدت برخورد خواهیم کرد

محمدصادق محمدزاده، در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، از آمادگی کامل بازرسی اصناف برای برخورد قاطع با متخلفان اقتصادی خبر داد و اظهار کرد: با توجه به افزایش تقاضا و حضور گسترده زائران و مسافران در مشهد، متاسفانه برخی افراد سودجو ممکن است اقدام به گران‌فروشی، احتکار و کم‌فروشی کنند. به همین دلیل، ما با تمام توان و امکانات خود در میدان حضور خواهیم داشت و با هرگونه تخلف، به شدت برخورد خواهیم کرد.

وی از استقرار چهار پایگاه ویژه رسیدگی به شکایات زائران و مجاوران در اطراف حرم مطهر رضوی خبر داد و افزود: این پایگاه‌ها به صورت شبانه‌روزی فعال خواهند بود و زائران و مجاوران می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف، به این پایگاه‌ها مراجعه و شکایت خود را مطرح کنند.

تخفیف ۲۰ درصدی کالا‌ها در ۷ نقطه از شهر مشهد

مدیر بازرسی و اصناف خراسان رضوی همچنین از اجرای طرح عرضه مستقیم کالا با تخفیف ۲۰ درصدی در هفت نقطه شهر مشهد خبر داد و گفت: در این مراکز، کالا‌های اساسی و پرمصرف از جمله گوشت، مرغ، برنج، روغن، میوه و تره‌بار، با قیمتی پایین‌تر از قیمت بازار عرضه می‌شود. هدف ما از اجرای این طرح، کمک به تأمین معیشت خانواده‌های کم‌درآمد و جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت‌هاست.

محمدزاده در ادامه با اشاره به استفاده از فناوری‌های نوین در امر نظارت، تصریح کرد: امسال برای اولین بار، واحد‌های صنفی منتخب در اطراف حرم مطهر رضوی، با نصب QR Code شناسایی می‌شوند. زائران و مجاوران می‌توانند با اسکن این کد، از اصالت واحد صنفی و رعایت نرخ‌های مصوب اطمینان حاصل کنند.

مدیر بازرسی و اصناف خراسان رضوی از شهروندان و زائران خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را به سامانه ۱۲۴ اطلاع دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->