واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود شمار شهدای غزه امروز به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام رضا علیه السلام مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: آرمان فلسطین زنده است و رژیم غاصب ریشه‌کن خواهد شد

  • کد خبر: ۳۱۷۷۴۶
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۱
سرلشکر باقری: آرمان فلسطین زنده است و رژیم غاصب ریشه‌کن خواهد شد
رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح گفت: با اینکه خسارت سنگینی به مردم غزه وارد شد، اما دشمن به هیچ یک از اهداف خود نرسید و پیروز این صحنه مردم فلسطین و مقاومت هستند و این در تاریخ ماندگار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر محمد باقری روز پنجشنبه در دیدار زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطی ضمن خوش آمدگویی، حمایت از مردم مظلوم این کشور را یکی از ابعاد هویتی انقلاب اسلامی دانست و افزود: این بعد هویتی را امام خمینی (ره) در قانون اساسی و همه ارکان حکومتی جمهوری اسلامی ایران نهادینه کردند.

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران در این سال‌ها با وجود همه مشکلات از جمله جنگ، تحریم و فشار‌های خارجی هیچ‌گاه دست از حمایت از فلسطین و مقاومت بر نداشته و همچنان این مستحکم هست و خواهد بود.

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه حوادث یک سال و نیم گذشته با وجود همه جنایات رژیم صهیونیستی و تعداد زیاد شهدا و فشار بر مردم مظلوم فلسطین موضوع فلسطین را به موضوع اول جهان تبدیل کرده، اظهار داشت: این موضوع را برای دنیا ثابت کرد که مبارزه مردم فلسطین مشروع است و رژیم صهیونیستی جنایتکار و غاصب است و امریکا از ظالم و غاصب حمایت می‌کند و اروپایی‌ها هم به همین نحو حمایت می‌کنند.

سرلشکر باقری با تاکید بر اینکه یک و نیم سال ظلم صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین و خون ۵۰ هزار کودک، زن و بی‌گناه شید فلسطینی به تنهایی باعث نابودی ظالم و پایداری فلسطین در جهان خواهد شد، افزود: با اینکه خسارت سنگینی به مردم غزه وارد شد، اما دشمن به هیچ یک از اهداف خود نرسید و پیروز این صحنه مردم فلسطین و مقاومت هستند و این در تاریخ ماندگار خواهد شد.

وی هدف رژیم صهیونی را نابودی مقاومت و بیرون راندن مردم فلسطین از غزه دانست و گفت: این رژیم اشغالگر به هیچ کدام از اهداف خود نرسید و پیروز نهایی این جنگ مردم فلسطین است و این در تاریخ ماندگار خواهد شد.

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح افزود: در یک سال و نیم گذشته وحدت بین گروه‌های مقاومت و تدبیر، شجاعت و فداکاری رزمندگان مقاومت مشاهده شده که خود موجب ماندگاری و استحکام مقاومت در آینده خواهد شد؛ در طول تاریخ این نبرد‌ها افت و خیز دارند ولی ان چه می‌ماند این است که آرمان فلسطین زنده است و آن رژیم غاصبی که از جای دیگری آمده ریشه‌کن خواهد شد.

جمهوری اسلامی ایران خانه مقاومت است

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز در این دیدار ضمن تبریک و تسلیت شهادت رهبران بزرگ مقاومت شهید سیدحسن نصرالله، شهید یحیی سنوار و همه فرماندهان مقاومت اظهار داشت: پیروزی‌های مقاومت در فلسطین و لبنان با حمایت و نقش موثر جمهوری اسلامی ایران شکل گرفت.

زیاد النخاله با تاکید براینکه وحدت نظامی و سیاسی گروه‌های مقاومت باعث پذیرش شروط جبهه مقاومت و اجبار دشمن به عقب‌نشینی شد، تصریح کرد: آماده می‌شویم که در مرحله دوم تبادل افسران و نظامیان رژیم صهیونیسیتی را داشته باشیم تا بتوانیم همه اسیران خود را آزاد کنیم؛ و آنها را مجبور کنیم که عقبنشینی را کامل انجام بدهند.

وی با اشاره به نقش موثر و سازنده حزب الله در پشتیبانی از گروه‌های مقاومت غزه گفت: رزمندگان مقاومت فلسطین هم در کنار رزمندگان حزب الله شانه‌به شانه با رژیم صهیونیستی جنگیدند و در این راه تعداد زیادی شهید و تعدادی مجروح شدند و خود این موضوع نشانه‌ای از وحدت جبهه مقاومت است و مایه افتخار ملت فلسطین است.

زیاد النخاله همچنین ورود مستقیم جمهوری اسلامی ایران به نبرد در دو عملیات «وعده صادق ۱ و ۲» را تحولی راهبردی و تاثیرگذار در روحیه ملت‌های منطقه دانست و افزود: جمهوری اسلامی ایران خانه مقاومت است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->