شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی نگاهی به سریال وحشی به بهانه پایان فصل اول گزارشی از آمار فروش گیشه جهانی | «لیلو و استیچ» پیشتاز در گیشه سروش جمشیدی: تانک‌خور‌ها یک چیز دیگر برای من بود «افسانه سپهر» به سینماها می آید درباره محمدرضا حیاتی که خبر رحلت امام خمینی (ره) را به اطلاع مردم رساند درباره گونه «خاطره نویسی»، با نگاهی به کتاب تازه «روزنگار میرممتاز» | یادداشت های نماینده مشهد در مجلس شورای ملی برگزیدگان رویداد ملی کتاب‌خوانی «خط امین ۱» در مشهد معرفی شدند + فیلم همه چیز درباره سریال دستچین + خلاصه داستان، بازیگران و تیزر اصحاب فرهنگ و هنر چگونه از خدمات حمایتی برخوردار شوند؟ وزیر ارشاد: باید معلوم کنیم چه انتظاراتی از سند هنرهای تجسمی داریم بازگشت خونین سریال «دکستر» | رستاخیزی در قلب نیویورک
سرخط خبرها

قیمت بلیت سینما‌ها ۱۰۰ هزار تومان تعیین شد (۳ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۷۷۵۳
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۶
قیمت بلیت سینما‌ها ۱۰۰ هزار تومان تعیین شد (۳ اسفند ۱۴۰۳)
دبیر شورای صنفی نمایش با بیان اینکه قیمت بلیت سینما با سقف ۱۰۰ هزار تومان، همچنان به صورت شناور خواهد بود، گفت: در صورت فروش موفق تمام فیلم‌های نوروزی، هیچ فیلمی در نوبت عید فطر به اکران اضافه نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، همایون اسعدیان درباره قیمت جدید بلیت سینما، بیان کرد: طبق پیشنهاد مطرح شده قیمت بلیت از این پس به ۱۰۰ هزار تومان می‌رسد که البته پیشنهاد شورا بالاتر بود، اما سازمان سینمایی موافقت نکرد و الان همین قیمت مصوب شده است.

او درباره برخی اعتراض‌ها به این افزایش قیمت گفت: به طور کلی قیمت بلیت سینما باید به گونه‌ای باشد که اقشار متوسط و ضعیف بتوانند با قیمت مناسب به سینما بروند، چون به هر حال تعداد قابل توجهی هم هستند که در برخی نقاط شهر مشکلی برای خرید بلیت با هزینه بالاتر ندارند بخصوص آنکه در بسیاری از پردیس‌های سینمایی تئاتر‌های آزاد با قیمت با بلیت چند برابر بلیت سینما اجرا می‌شوند و مخاطب زیادی هم دارند.

وی افزود: برای سینما‌ها پیشنهاد شده سانس‌های اول روز (صبح و ظهر) با قیمت ارزان‌تر فروخته شوند و این ۱۰۰ هزار تومان سقف قیمت بلیت درنظر گرفته شده است. همچنین ممکن است سینمادار‌ها در توافق با تهیه‌کننده برای جذب مشتری بیشتر و بر اساس صلاحدید خود با قیمت شناور بلیت بفروشند، اما با این حال معتقدم بسیاری از سالن‌های سینمایی ما اگر حتی با قیمت ۱۵۰ هزار تومان هم بلیت بفروشند تماشاگر خواهند داشت.

اسعدیان درباره اکران نوروزی و اینکه آیا در این مقطع هشت فیلم جدید زیاد نیست و می‌توانند فروش خوبی داشته باشند؟ گفت: اگر می‌خواستیم تعداد فیلم‌ها را کم بکنیم دو سرگروه بدون فیلم باقی می‌ماندند و اگر بخواهیم سرگروه‌ها را کم کنیم در طول سال به مشکل اکران برمی‌خوریم و فیلم‌هایی که پشت خط اکران می‌مانند بیشتر می‌شود. در حال حاضر اکران عید نوروز و عید فطر تقریباً با هم ترکیب می‌شوند و اگر این هشت فیلم فروش موفقی داشته باشند هیچ فیلم جدیدی در عید فطر اکران نخواهد شد مگر اینکه فروش اینها افت کند و به جای آنها فیلم جدید جایگزین شود.

او افزود: در سال‌های گذشته بین عید نوروز و عید فطر معمولاً فاصله بود، اما نوروز امسال شرایط ویژه‌ای دارد و بجز تلاقی با ماه رمضان، روز‌های نخست سال جدید هم با شب‌های عزاداری مصادف می‌شود. البته همیشه مدت زمان اکران ماه رمضان برای بررسی میزان فروش فیلم به جای دو هفته، چهار هفته محاسبه می‌شود و از آنجا که هشتم اسفندماه اکران فیلم‌ها شروع خواهد شد، تا زمان عیدفطر چهار هفته به پایان می‌رسد و ممکن است بعضی از این فیلم‌ها به کف فروش برسند که آن وقت فیلم‌ها جابجا می‌شوند و من احتمال میدهم که چند فیلم جابجا شوند.

اسعدیان یادآور شد: در چیدمان اکران نوروزی تلاش شده فهرست متنوعی وجود داشته باشد و فیلم‌های کمدی، اجتماعی و فیلمی که به هر حال عنوان بهترین فیلم تماشاگران جشنواره فجر را کسب کرده، انتخاب شدند؛ بنابراین با وجود شرایط پیچیده زمانی امیدوارم این اکران خوب پیش برود.

به گفته او از این پس، قیمت بلیت سینما‌های مدرن ۱۰۰ هزار تومان، سینما‌های ممتاز ۸۰ هزار تومان و درجه یک ۶۰ هزار تومان است. بلیت نیم‌بها در دو روز هفته به روال قبل فروخته می‌شود.

منیع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->