توقیف فیلم‌های «پژمان جمشیدی» تکذیب شد زمان اکران «ماجراجویی‌های کلیف بوث» دیوید فینچر اعلام شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ تمدید مهلت ارسال آثار به سومین دوره جایزه خالقی بازیگر «برره»: گله‌ای از مهران مدیری ندارم فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۸ و ۹ آبان ماه ۱۴۰۴) + زمان پخش ساختار شعر نیما در خدمت معناست | گفت وگو با نویسنده کتاب «اسلوب نیما و مسئله نحو» «خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود
سرخط خبرها

رونمایی از مجموعه کتاب هشت سال پس از او

  • کد خبر: ۳۱۷۸۵۸
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۲
رونمایی از مجموعه کتاب هشت سال پس از او
مجموعه ۳ جلدی «هشت سال پس از او» منتشر و رونمایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مراسم رونمایی از مجموعه کتاب‌های «هشت سال پس از او» شب گذشته با حضور جمعی از اهالی قلم و چهره‌های سیاسی برگزار شد.

این مجموعه ۳ جلدی به قلم محمدامین طویر سیاری و نوشته شده و مجموعه مصاحبه‌هایی درباره آیت الله هاشمی رفسنجانی است. جلد اول این کتاب، ۴ گفتگوی منتشر نشده با این چهره است و نویسنده در خلال این گفت‌و‌گو‌ها تلاش کرده تا ۴ مقطع مهم تاریخی از زندگی وی را مورد بررسی قرار بدهد.

جلد دوم مجموعه «هشت سال پس از او» شامل ۲۲ مصاحبه منتشرنشده از ۱۱ سیاستمدار نام آشنای کشور است و این چهره‌های فعال سیاسی برش‌های مختلفی از تاریخ انقلاب اسلامی و وقایع آن را مرور کرده‌اند. جلد سوم این کتاب نیز اختصاص به ۵ گفت‌وگوی منتشر نشده با محمد عطریانفر دارد.

سیاری نویسنده این مجموعه گفت: نخستین گفت‌و‌گو‌های من با آقای هاشمی رفسنجانی به دورانی برمی‌گردد که مشغول نگارش پایان‌نامه کارشناسی ارشد بودم و به دلیل رشته علوم سیاسی لازم بود درباره زندگی آقای هاشمی هم تحقیقاتی انجام بدهم.

وی اضافه کرد: تاکنون درباره آقای هاشمی رفسنجانی صحبت‌های زیادی مطرح شده و کتاب‌های زیادی منتشر شده است؛ اما در این کتاب تلاش کردم طی مصاحبه‌هایی که با ایشان داشتم، فضایی فراتر از خود او را به رشته تحریر دربیاورم و بیشتر به وقایع و اتفاقات بپردازم.

او درباره محوریت موضوعات مطرح شده طی مصاحبه‌هایش گفت: سعی کردم همه جانبه به موضوعات مختلف بپردازم، اگرچه فراخور صحبت‌ها موضوعات دیگری هم مطرح شده است.

گفتنی است در مراسم رونمایی از این مجموعه کتاب، کتاب «هوش مصنوعی و تحولات سیاسی ایران» نیز که به تازگی منتشر شده است، نیز رونمایی شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->