دانلود قسمت هشتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم خبرنگار ایسنا درگذشت قائم‌مقام سیما: مردم در سال ۱۴۰۴ منتظر سریال‌های خوبی در تلویزیون باشند تهیه‌کننده صاحب‌نام رادیو درگذشت جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت هفتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم دانلود قسمت ششم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم کدام فیلم‌های سینما در هفته اول نوروز ۱۴۰۴ پرفروش شدند؟ جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۹ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رویداد نورنما، تلفیقی شگفت انگیز از نور، نمایش و نوا در شب عید فطر شورِ سرود در پاتوق‌های مشهد؛ هنرمندان شهر را نوروزی می‌کنند هنرمندان مشهدی در ایام نوروز شهر را به صحنه نمایش تبدیل می‌کنند ماجرای کلیپ جنجالی سهراب پاکزاد که منجر به بازداشت و توقیف صفحاتش شد + فیلم حواشی «پایتخت ۷» | صداوسیما تبلیغات تلویزیونی خرید و فروش طلا را ممنوع کرد برنامه امروز فیلم‌های سینمایی تلویزیون (۸ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت چهارم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم بیانیه خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی به مناسبت «روز جهانی قدس» نگاهی به تاریخچه تئاتر در ایران | از آغاز تا افق‌های نو در عرصه هنر استوری احسان علیخانی درباره فوت حامد صفایی کارگردان عصر جدید حامد صفایی، بازیگر تئاتر و سینما درگذشت
سرخط خبرها

رسانه‌ها؛ پل ارتباطی میان صنعت و مردم

  • کد خبر: ۳۱۸۰۳۱
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۸
رسانه‌ها؛ پل ارتباطی میان صنعت و مردم
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: رسانه‌ها با زبان شیوا و هنرمندانه خود می‌توانند اطلاعات تخصصی را به نحوی بیان کنند که مردم بهتر با آن ارتباط برقرار کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، عصر امروز (۴ اسفند ۱۴۰۳)، آیین اختتامیه هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه با حضور فعالان حوزه اقتصاد و جمعی از اصحاب رسانه در هتل پردیسان مشهد برگزار شد.

امیررضا رجبی با اشاره به یکی از اصول کلیدی حکمرانی بیان کرد: دولت و حاکمیت برای اجرای پروژه‌های کلان باید مردم را همراه کنند. این موضوع در حوزه‌های صنعت، معدن و تجارت اهمیت ویژه‌ای دارد. اگر مردم در اجرای پروژه‌های صنعتی مشارکت نداشته باشند، تنها اثرات منفی آن، مانند افزایش ترافیک یا آلودگی زیست‌محیطی، برجسته خواهد شد.

وی نقش رسانه‌ها را در این مسیر مهم ارزیابی کرد و افزود: رسانه‌ها می‌توانند با آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی صحیح، مردم را با اهداف توسعه‌ای همراه کنند. در همین راستا، ما در حوزه صنعت و معدن تلاش کرده‌ایم با برگزاری تور‌های بازدید ویژه برای اصحاب رسانه، آن‌ها را در جریان جزئیات پروژه‌های صنعتی و معدنی قرار دهیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت تعامل مستمر میان صنعتگران و رسانه‌ها تصریح کرد: نباید ارتباط ما صرفاً به مصاحبه‌های خبری یا کنفرانس‌ها محدود شود. می‌توان جلسات تخصصی با حضور رسانه‌ها برگزار کرد تا نظرات و دغدغه‌های آنان نیز در فرایند‌های اجرایی لحاظ شود. رسانه‌ها با زبان شیوا و هنرمندانه خود می‌توانند اطلاعات تخصصی را به نحوی بیان کنند که مردم بهتر با آن ارتباط برقرار کنند.

رجبی در پایان، با اشاره به شرایط سخت اقتصادی، بر اهمیت وفاق و همدلی میان تولیدکنندگان و رسانه‌ها تأکید و بیان کرد: امیدوارم با همکاری دولت و اصحاب رسانه، مسیر توسعه و تولید در کشور هموارتر شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->