نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس قایدی، خرید جدید النصر + عکس باشگاه استقلال درخواستی برای بخشش ساپینتو به کمیته استیناف ارسال نکرده است حردانی: سرباز استقلالم + عکس خیال تراکتور از محروم نشدن بیرانوند راحت است؟
سرخط خبرها

انصاری‌فرد، همچنان مشکل اصلی پرسپولیس

  • کد خبر: ۳۱۸۰۵۳
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۵
انصاری‌فرد، همچنان مشکل اصلی پرسپولیس
مدیرعامل پرسپولیس باز هم به مدیرعامل سابق این باشگاه حمله کرد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، رضا درویش در تازه‌ترین اظهارنظرش مدعی شده پرسپولیس در این سال‌ها از پیشکسوتان خودش ضربه خورده است. او دراین زمینه به محمد محمدی، محسن خلیلی و محمدحسن انصاریفرد تاخته است.

 او حتی به این افراد اتهام زده که مسئله مالی در این باشگاه داشتند و سازمان بازرسی در حال برسی پرونده شان است. این در شرایطی است که درویش در دوره مدیریت خودش در پرسپولیس از لحاظ مالی ضرر‌های سنگینی به پرسپولیس زد. به طور مثال او تمدید قرارداد با رادوشویچ و جذب استوکس را خیانت به پرسپولیس دانسته در حالی که در زمان مدیریت خودش لوکادیا، باهویی، دیاباته، پریرا ژوائو بدون اینه تعداد بازی شان برای پرسپولیس دو رقمی شود هر یک چند صد هزار دلار ازاین باشگاه پول گرفتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->