واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با رئیس‌جمهور ترکمنستان
سرخط خبرها

سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند

  • کد خبر: ۳۱۸۲۳۰
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۱
سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند
فرمانده کل سپاه کفت: امروز شهید نصرالله زنده‌تر از گذشته راه مقاومت و جهاد را به جوانان مسلمان نشان داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر حسین سلامی در مراسم بزرگداشت شهید سید حسین نصرالله، دبیرکل سابق حزب‌الله لبنان، طی سخنانی اظهار داشت: اسرائیل در نتیجه مقاومت فلسطین و عملیات‌های جبهه مقاومت در منطقه و عملیات «وعده صادق» ما، شکست آشکار را پذیرفت و نشان داد که از خانه عنکبوت سست‌تر است.

وی افزود: امروز اضطراب و التهاب همه شهرکنشینان را دربرگرفته است و در نهایت، صهیونیست‌ها به تمام شروط حماس تن دادند و نمونه‌ای از شکوه حماس را در تبادل اسرا می‌بینید. امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند.

سرلشکر سلامی تصریح کرد: مقاومت و پرچم‌های برافراشته آن، راه خود را تا محو رژیم صهیونیستی ادامه خواهند داد.

فرمانده کل سپاه گفت: امروز سرزمین لبنان پذیرای شخصیتی بود که یک دنیا شکوه و حماسه داشت و تفکرات او در نسل جوان حزب‌الله متبلور است. جهان به وجود چنین شخصیت‌هایی افتخار می‌کند.

وی ادامه داد: ما ملت ایران همواره حامی همه مستضعفان جهان هستیم و در مقابل همه توطئه‌ها ایستاده‌ایم. شکست‌ناپذیری ما اثبات شده است. وقتی یک جغرافیای محدود توانسته است آمریکا و اسرائیل را درهم بشکند، دشمنان باید محاسبه کنند که قدرت ایران چقدر است.

سرلشکر سلامی عنوان کرد: شهدای مقاومت، حجت‌های خداوند بر ما هستند و این شهدا اجازه ندادند سیطره دشمنان بر سرزمین‌های اسلامی تحقق یابد. امروز جوانان مسلمان الگو‌های نوینی از ایستادگی را مقابل خود می‌بینند.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه امروز نقطه تمرکز همه رسانه‌های جهان بود، گفت: همه دنیا شکوه سید حسن نصرالله را مشاهده کردند و همه فهمیدند مردم چه عشقی به شهیدانشان می‌ورزند. امروز سید حسن عزیزتر و زنده‌تر از قبل، راه جهاد را به جوانان مسلمان نشان داده است. امروز فهمیدیم تنها چیزی که در میدان موجب پیروزی است، ایمان است. اینان حافظ امنیت و عزت ما هستند و این هدیه‌ای است که شهیدان برجسته و شهدای مقاومت اسلامی به ما یاد داده‌اند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->