شادی و سرور شب میلاد حضرت رسول رحمت(ص) در حرم مطهر رضوی با «طلیعه رحمت» شب شعر «اتفاق» با حضور جمعی از شاعران شیعه و اهل سنت در حرم مطهر رضوی برگزار شد بهترین پناهگاه مظلومین نسبت به جنایات ظالمان قرآن است یادی از «شهید مصطفی احمدی روشن» چهارمین شهید هسته‌ای ایران | تداوم راه روشن برپایی نمایشگاه «بهار وحدت» در کتابخانه حرم مطهر رضوی | معرفی دو اثر نفیس استاد فرشچیان وحدت مسلمانان؛ تجلی رحمت الهی در زمین | امنیت نتیجه وحدت است سری جدید مستند «میراثی از سناباد» روی آنتن شبکه خراسان رضوی می‌رود حرم مطهر امام رضا(ع) آماده میزبانی از زائران در ایام میلاد پیامبر اسلام(ص) برگزاری پویش ملی «قرار فتح» در هفته وحدت امیر جماعت تبلیغ سیستان: تقسیم‌بندی‌ شیعه و سنی در منطقه ما معنا ندارد بیش از ۷ هزار زائر به حج عمره از ابتدای شهریور تا ۱۵ شهریورماه اعزام شدند پیام آیت الله مکارم شیرازی به سی و نهمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی وحدت اسلامی در میدان عمل نیز ضرورتی انکارناپذیر است آغاز نام‌نویسی مرحله نخست کاروان‌های حج عمره خراسان رضوی ویژه‌‌برنامه‌های حرم امام‌رضا(ع) در هفته وحدت ۱۴۰۴ | احیای ۱۵۰۰ حدیث نبوی در قالب شعر و داستان + فیلم سید عمار حکیم با تولیت آستان قدس رضوی دیدار کرد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده شهدای اقتدار (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) مشهد، میزبان سی‌ودومین جشنواره فرهنگی‌هنری قرآن و عترت دانشجویی امروز نیازمند به فقه حکمرانی هستیم ورود وقف به حوزه دفاعی کشور
سرخط خبرها

آیت الله مصباح یزدی تحولی عظیم در جریان تفسیری حوزه علمیه قم ایجاد کرد

  • کد خبر: ۳۱۸۳۵۷
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۱
آیت الله مصباح یزدی تحولی عظیم در جریان تفسیری حوزه علمیه قم ایجاد کرد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به نقش مهم آیت الله مصباح یزدی در جریان تفسیری حوزه علمیه قم اشاره کرد و گفت: ایشان تحولی عظیم در این راستا به وجود آورد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عباس صالحی امروز در همایش بین‌المللی تفسیر تسنیم گفت: همه چیز در سال ۱۳۶۱ از مدرسه سعادت آغاز شد. شاگردی کوچک از شاگردان حضرت استاد بودیم و هستیم. در مسند‌هایی که پدید آمد فرصتی فراهم شد برای آنچه که آموخته‌ایم. اتفاقی که در تفسیر تسنیم رخ داده از زوایای مختلف قابل بررسی است.

صالحی در ادامه بیان کرد: از امتیازات و نکات خاصی که در این تفسیر است می‌توان به آن اشاره کرد؛ این تفسیر از یک فضای شفاهی به یک فضای کتبی منتقل شده است. در طول نزدیک به ۴۰ سال تفسیر‌های شفاهی متعددی در توصیف تاریخ اسلامی و شیعی داشتیم، اما این تفسیر از جهات متعدد در این فضا متفاوت و متمایز است. طول دوره این تفسیر که بالغ بر ۴۰ سال است قابل بررسی است. تفاسیری ارائه شدند، اما در دوره‌های کوتاه‌تر که چیزی حدود ۸۰ جلد است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با اشاره به نقش مهم آیت الله مصباح یزدی در جریان تفسیری حوزه علمیه قم تأکید کرد: آیت الله مصباح یزدی (ره) در یک همایش تفسیری در سال ۹۱ ضمن تبیین نقش حرکت تفسیری علامه طباطبایی اشاره به حرکت تفسیری حضرت استاد نیز داشتند. جریان تفسیری حوزه علمیه قم در دهه‌های اخیر به طور جد مدیون ایشان بود.

وی در مورد ویژگی‌های تفسیر تسنیم آیت الله جوادی نیز اذعان داشت: در فصل بندی، تفسیر تسنیم چهار فصل را می‌بینیم. گزیده تفسیر، تفسیر، اشارات و لطایف؛ و روایات تفسیری که فصل مستقلی در فصول تفسیر تسنیم قرار دارد. حجم و مقدار پرداخت به روایات در تفسیر تسنیم اهمیت دارد و در هر جلد ۱۰۰ تا ۱۵۰ صفحه روایات دارد، یعنی در ۸۰ جلد حداقل ۸هزار صفحه روایات است.

صالحی بیان کرد: تفسیر قرآن‌به قرآن مسیر قابل توجهی در طول تاریخ تفسیر داشته است. بی تردید علامه طباطبایی (ره) نقش مهمی در تکامل این روش و عمق بخشی به آن داشته است، اما بی‌تردید حضرت آیت الله آملی جوادی این مسیر را بسیار گسترده‌تر کردند.

منبع: دانشجو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->