وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: اجرای پروژه‌های شهر مشهد با همراهی و همدلی مدیریت شهری و شورای شهر میسر می‌شود + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۸۴۱۱
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۴
  • ۱
شهردار مشهد مقدس: اجرای پروژه‌های شهر مشهد با همراهی و همدلی مدیریت شهری و شورای شهر میسر می‌شود + فیلم
شهردار مشهد مقدس گفت: اجرای پروژه‌ها، با همراهی و همدلی مدیریت شهری و شورای شهر میسر بوده و همراهی و تعامل بین دستگاه‌های استانی و شهری نیز بر آن تأثیرگذار است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا قلندرشریف امروز، ۶ اسفند ۱۴۰۳، در مراسم بهره‌برداری از ضلع شمالی کلان‌پروژه تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی و آغاز عملیات اجرایی دوربرگردان غیرهم‌سطح ابوطالب اظهار کرد: پروژه‌های متعددی در حوزه مدیریت شهری در مشهد طی یکی‌دو سال اخیر به بهره‌برداری رسیده که تعداد پروژه‌های اصلی و کلان از ۶۰ پروژه عبور کرده و در کنار آن‌ها، صد‌ها پروژه دیگر نیز افتتاح شده است.

وی افزود: در ادامه راه، ۴۵ پروژه داریم که روزبه‌روز به تعداد آن‌ها افزوده می‌شود. این پروژه‌های کلان و تأثیرگذار در شهر مشهد در دست اقدام است و به‌مرور افتتاح خواهد شد.

قلندرشریف بیان کرد: ۴۶ پروژه‌ای که برای چهل‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب قول دادیم، آماده افتتاح است، اما به دلیل تأکید استاندار بر حضور آقای عارف برای افتتاح این پروژه‌ها که به سبب تعطیلی و سرما با تأخیر مواجه شد، به تعویق افتاد. سرپروژه این پروژه‌ها ۲۰ هکتار بوستان کرامت بوده و سایر پروژه‌ها شامل پایانه اتوبوس‌رانی درون‌شهری مفتح، مجموعه ورزشی چهارهزارنفری بهار و نیز پروژه‌های دیگر است.

شهردار مشهد با اشاره به اینکه تا پایان این دوره مدیریت شهری، ۴۵ پروژه در برنامه کاری ما قرار دارد، تصریح کرد: تنها یک پروژه آن کلان‌پروژه ملی است که همان برای رزومه مناسب کفایت می‌کند و آن هم فاز یک خط سه قطارشهری است، این پروژه تا پایان سال انجام خواهد شد. پروژه دیگر ایستگاه سلامت بوده که خط دو را به انتها می‌رساند. بوستان کرامت نیز کلان‌پروژه دیگر ماست.

وی ادامه داد: شاید عملیات اجرایی بوستان‌های بزرگ چند دهه از شروع عملیات تا بهره‌برداری به طول بینجامد، اما نیمی از بوستان کرامت به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید. تقاطع سه‌سطحی شهید فهمیده، تقاطع سه‌سطحی خیام، دوربرگردان ابوطالب، بوستان جهانشهر، ۴۰۰ دستگاه اتوبوس و ده‌ها پروژه دیگر نیز داریم که هرکدام بر افزایش رضایتمندی شهروندان تأثیر دارد و در شهر تحول ایجاد خواهد کرد.

قلندرشریف خاطرنشان کرد: تأثیرگذاری پروژه‌هایی که اجرا شده و اجرا خواهد شد، در زمینه محیط زیست و کاهش آلودگی هواست. پنج بوستان بانوان با قریب به ۲۵ هکتار افتتاح خواهد شد، مساحت بوستان بانوان در این دوره به بیش از دوبرابر افزایش پیدا کرده و زیباترین بوستان بانوان در کل کشور بوستان شهربانوی وکیل‌آباد است.

شهردار مشهد اضافه کرد: کمپ ورزشی امیریه پروژه دیگری بوده که مشهد را تبدیل به شهری خواهد کرد که قابلیت برگزاری اردو‌ها و مسابقات بین‌المللی را دارد. در این دوره به صورت جامع بسته‌های پروژه‌ای را اجرا کرده و می‌کنیم که در همه حوزه‌ها است و تمام بخش‌های شهر را نیز در بر می‌گیرد. این ثمره کار نیرو‌های خدوم، متخصص، ارزشی، جهادی و ولایتمدار شهرداری است.

وی درخصوص پروژه تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی گفت: در حال حاضر این تقاطع به صورت استاندارد تکمیل شده و ثمره آن کاهش بار ترافیک و روان‌سازی آن است. ضلع شمالی شش پروژه دارد که امروز به بهره‌برداری می‌رسد. تکمیل کال انقلاب و مسیل اقبال نیز در حال انجام است که با اجرای آن مشکلات سیل و آب‌گرفتگی نخواهیم داشت.

قلندرشریف بیان کرد: عملیات اجرایی دوربرگردان ابوطالب امروز آغاز خواهد شد. ما در صورتی پروژه‌ای را کلنگ‌زنی می‌کنیم که پیشرفت داشته باشد. این پروژه الان ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و کاهش حجم ترافیک را درپی خواهد داشت. اجرای پروژه‌ها، با همراهی و همدلی مدیریت شهری و شورای شهر میسر بوده و همراهی و تعامل بین دستگاه‌های استانی و شهری نیز بر آن تأثیرگذار است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
United States of America
۰۸:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۷
0
0
باسلام الان که حدود 20 ساله که پروژهای ناتمام میدان شهدا می‌گذرد شما نتونستید کامل کنید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->