قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است آکسیوس: آمریکا پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی شورای امنیت را وتو می‌کند افزایش آمار شهدا در زندان‌های اشغالگران به ۷۱ نفر استرداد روزانه ۴ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست‌کردن آمریکاست روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد
سرخط خبرها

قطعنامه ضد روسیه در مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب رسید (۶ اسفند ۱۴۰۳)+جزئیات آرای کشورها

  • کد خبر: ۳۱۸۴۶۹
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۱
قطعنامه ضد روسیه در مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب رسید (۶ اسفند ۱۴۰۳)+جزئیات آرای کشورها
مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز دوشنبه به وقت محلی برابر با ۲۴ فوریه ۲۰۲۵ قطعنامه ضد روسیه و سالگرد جنگ اوکراین را تصویب کرد و امریکا برای اولین بار با قطعنامه ضدروسی مخالفت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه‌ای را که به مناسبت سالگرد جنگ اوکراین از سوی این کیف و کشور‌های اروپایی تهیه شده بود، تصویب کرد.

مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه «پیشبرد صلح جامع، عادلانه و پایدار در اوکراین» را تصویب کرد. این قطعنامه، خواستار کاهش تنش، توقف زودهنگام خصومت‌ها و حل مسالمت آمیز جنگ علیه اوکراین است.

قطعنامه اوکراین در یازدهمین جلسه اضطراری ویژه مجمع عمومی سازمان ملل برای بحث در مورد وضعیت اوکراین و بررسی راهی برای صلح در منطقه تشکیل شد که خواستار خروج فوری تمامی نیرو‌های روسیه از این کشور در سومین سالگرد جنگ است.

رای مجمع عمومی ۱۹۳ عضوی سازمان ملل که قطعنامه‌های آن از نظر قانونی الزام آور نیست، نشان دهنده افکار جهانی تلقی می‌شود. در این رای گیری ۹۳ رای کشور رای موافق، ۱۸ کشور رای مخالف و ۶۵ کشور رای ممتنع دادند. این آرا کمتر از قطعنامه‌های قبلی است که بیش از ۱۴۰ کشور روسیه را محکوم کرده و خواستار لغو الحاق چهار منطقه اوکراینی به این کشور شدند.

قطعنامه ضد روسیه در مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب رسید (۶ اسفند ۱۴۰۳)+جزئیات آرای کشورها

مجمع عمومی سازمان ملل تمامی اصلاحات پیشنهادی اروپا بر قطعنامه آمریکا درباره اوکراین را تصویب کرد، اما اصلاحیه پیشنهادی روسیه را که قصد داشت متن قطعنامه پیشنهادی آمریکا درباره سالگرد جنگ اوکراین را تغییر دهد، رد کرد.

مقام اوکراینی پیش از رای گیری اعلام کرد که رای‌گیری درباره قطعنامه‌های سازمان ملل در سومین سالگرد جنگ، تعیین خواهد کرد که آیا جامعه بین‌المللی از حاکمیت قانون حمایت می‌کند یا نه؟

نماینده وزارت امور خارجه اوکراین اعلام کرد که ماده ۵۱ منشور باید همچنان معتبر باشد، تا اطمینان حاصل شود که دولت‌های کوچک‌تر نیازی به تسلیم شدن در برابر خواسته‌های قدرتمندان ندارند. او سخنان خود را با تشویق حاضران پایان داد.

ایالات متحده آمریکا از رای‌دادن به قطعنامه‌ای که خود پیش‌نویس آن را در مجمع عمومی سازمان ملل درباره اوکراین ارائه کرده بود، خودداری کرد و به قطعنامه

واشنگتن از کی‌یف و مسکو خواست از پیش‌نویس قطعنامه صلح در سازمان ملل حمایت کنند. سرپرست نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد گفت: ما خواستار رای دادن علیه اصلاحات اروپایی و روسیه در پیش نویس قطعنامه ما هستیم.

خانم دوروتی شی معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد قطعنامه جایگزین در مورد "تشدید" جنگ اوکراین را ارائه کرد. او اشاره کرد که قطعنامه‌های قبلی مجمع عمومی نتوانستند جنگ را متوقف کنند. باید یک قطعنامه "پیشرو" در مجمع عمومی ارائه شود.

یک مقام وزارت خارجه آمریکا نیز اعلام کرد که این کشور هرگونه اصلاحیه بر پیش‌نویس قطعنامه خود درباره اوکراین در شورای امنیت سازمان ملل را وتو خواهد کرد.

واسیلی نبنزیا سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد نیز پیشنهاد اضافه کردن اصلاحات مربوط به "رویداد‌های تاریخی" که وعده "جهان چندقطبی" را می‌دهد، ارائه کرد. او با افرادی که ظاهراً ترجیح می‌دهند "بازی‌های صفر و صدی" انجام دهند، مخالفت کرد.

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد "تلاش جنون‌آمیز" برای تنبیه روسیه به دلیل استفاده از "عملیات نظامی ویژه" را محکوم کرد و گفت که اوکراین در حال جنگ "نیابتی" با سلاح‌های وسیع آمریکا و اروپا است.

در یازدهمین جلسه ویژه مجمع عمومی سازمان ملل در مورد اوکراین، در ابتدا، رئیس جلسه اعلام کرد که در حال حاضر دو قطعنامه (با اصلاحات) روی میز قرار دارد، با توجه به جنگ"غم‌انگیز" سه ساله که همچنان به "نابودی زندگی‌ها" منجر می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->