ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگو تلفنی مسعود پزشکیان با رئیس جمهور ترکمنستان توقیف ۲ نفتکش خارجی توسط نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس بیانیه سپاه پاسداران به مناسبت فرا رسیدن ۱۲ فروردین: «انسجام اجتماعی» برای گذر از شرایط خطیر امروز ضروری است عراقچی: ایران وارد مذاکرات مستقیم با آمریکا نمی‌شود ارتش: اگر دشمنان تعرضی نسبت به سرزمین ایران کنند، پاسخ پشیمان کننده دریافت خواهند کرد پزشکیان: نوروز فرصتی برای تقویت همفکری و برادری میان کشور‌های اسلامی است سردار حاجی‌زاده به آمریکایی‌ها هشدار داد سردار سلامی: دشمنان ایران از حوادث ۴۵-۴۶ سال گذشته درس عبرت نگرفتند عراقچی: پاسخ ایران به دست آمریکایی‌ها رسیده است هشدار ایران به آمریکا فرود اضطراری هواپیمای رژیم صهیونیستی در ترکیه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مارین لوپن مجرم شناخته شد بقائی: خشونت، خشونت می‌زاید و صلح، صلح می‌آفریند سخنگوی وزارت خارجه به تهدید ضدایرانی ترامپ واکنش نشان داد پزشکیان: شعار سرمایه‌گذاری برای تولید را عملیاتی می‌کنیم رهبر معظم انقلاب: اتحاد دنیای اسلام، تنها راه ایستادگی در مقابل باج‌طلبی قدرت‌های بزرگ است آیت‌الله علم‌الهدی: در برخورد با منکرات، هیچ عذری از هیچ مسئولی پذیرفتنی نیست | توسعه فساد، عامل خسارت به سرمایه معنوی جامعه تبریک پزشکیان به مردم ایران به مناسبت عید فطر تنها راه صیانت از پول ملی، ارتقای حکمرانی ریال است فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه می‌شود اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری: هلال ماه شوال رویت شد | فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) عید سعید فطر است
سرخط خبرها

ترامپ مدعی شد: پوتین حضور نیروهای حافظ صلح اروپا را می‌پذیرد

  • کد خبر: ۳۱۸۴۸۳
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
ترامپ مدعی شد: پوتین حضور نیروهای حافظ صلح اروپا را می‌پذیرد
رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد که در صورت توافق بر سر پایان یافتن جنگ اوکراین، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، نیرو‌های اروپایی را به عنوان حافظ صلح در اوکراین خواهد پذیرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دونالد ترامپ روز دوشنبه به وقت محلی در سومین سالروز جنگ اوکراین به خبرنگاران در کاخ سفید در پاسخ به سوالی درباره پذیرفتن نیرو‌های حافظ صلح اروپا در اوکراین از سوی روسیه افزود: «بله او این را می‌پذیرد. من این سوال را از او پرسیدم. اگر ما این معامله را انجام دهیم، او خواهد پذیرفت. پوتین به دنبال جنگ جهانی نیست.»

رئیس جمهوری جمهوریخواه آمریکا افزود: مشکلی در اعزام نیرو‌های اروپایی به اوکراین به عنوان حافظان صلح نمی‌بینم.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین اضافه کرد که نیرو‌ها به اوکراین خواهند رفت تا اطمینان حاصل کنند که "همه امور به درستی دنبال می‌شود. "

ترامپ توضیح داد: «ممکن است نیرو‌ها به عنوان صلح جو وارد اوکراین شوند، بنابراین وقتی توافق انجام شد، می‌توانند نظارت کنند که همه امور به درستی دنبال شود. من فکر نمی‌کنم که این مشکلی ایجاد کند.»

رئیس جمهوری آمریکا تاکید کرد: «عدم دستیابی به یک توافق صلح پایدار در اوکراین می‌تواند منجر به جنگ جهانی سوم شود. بر مبنای انسان دوستانه، ما باید این مشکل بسیار خونین و وحشیانه را حل کنیم.»

ترامپ همچنین گفت که اوکراین «شاید» بخشی از زمین‌های تحت تصرف روسیه را بازپس بگیرد، اما گفت که این کار «آسانی» نیست. او به خبرنگارانی که پرسیدند آیا اوکراین می‌تواند سرزمین‌هایی را که طی سه سال جنگ از دست داده است، پس بگیرد، گفت: «این کار آسانی نیست. بله، شاید بخشی از آن پس گرفته شود.»

رئیس‌جمهوری آمریکا با اشاره به دیدار خود با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه گفت: این مساله‌ای است که ما درباره آن صحبت خواهیم کرد. امیدوارم اینطور باشد.

بر اساس تجزیه و تحلیل سی ان ان از داده‌های مؤسسه مطالعات جنگ، یک ناظر درگیری مستقر در آمریکا، در سه سال پس از آغاز جنگ، اوکراین کنترل حدود ۱۱ درصد از سرزمین‌های خود را از دست داده است.

ترامپ همچنین گفت: «به زودی با پوتین دیدار خواهم کرد. نمی‌توانم زمان دقیق آن را مشخص کنم. اما درحال رایزنی درباره آن هستیم.»

رئیس جمهوری آمریکا تأکید کرد: «فرصت مناسبی برای رسیدن به توافقی خوب ایجاد شده است. جان انسان‌ها غیرقابل جایگزین است. این جنگ باید متوقف شود.»

اظهارات ترامپ درباره پذیرش نیرو‌های حافظ صلح اروپا در اوکراین درحالی است که «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه و دیگر مقامات این کشور، آشکارا با این طرح مخالفت کرده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->