رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

سردار سلامی: وظیفه داریم با تمام توان در مسیر سازندگی کشور گام برداریم

  • کد خبر: ۳۱۸۵۶۵
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷
سردار سلامی: وظیفه داریم با تمام توان در مسیر سازندگی کشور گام برداریم
فرمانده‌کل سپاه گفت: ما نه‌تنها موظف به دفاع از ایران عزیز هستیم، بلکه وظیفه داریم با تمام توان در مسیر سازندگی کشور نیز گام برداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در آیین افتتاح طرح‌های عمرانی سپاه شیراز با بیان اینکه "دریافتیم که اگر کشوری ضعیف باشد، مورد تهاجم قرار می‌گیرد. "، اظهار داشت: دشمنان، کشور‌ها را ویران، ملت‌ها را آواره می‌کنند و اجازه بهره‌برداری از منابعشان را نمی‌دهند؛ دشمنان حتی تحمل حضور ملت‌ها در صحنه‌های اجتماعی را ندارند و هنگامی که شکوه و عظمت ملت‌های مسلمان را می‌بینند، دچار خشم و نابینایی سیاسی می‌شوند.

وی با یادآوری اینکه شاهد تشییع باشکوه و کم‌نظیر رهبر شهید و مجاهد بزرگ، سید حسن نصرالله، و یار همیشگی‌اش، سید هاشم صفی‌الدین، توسط مردم لبنان بودیم، افزود: این حضور عظیم و باصلابت، بار دیگر همبستگی ملت‌های مسلمان را به نمایش گذاشت.

فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با ابراز اینکه در مقابل، رفتار غارتگرانه و نفرت‌انگیز رژیم صهیونیستی نشان داد که مقامات این رژیم هیچ بهره‌ای از فرهنگ، ادب و انسانیت نبرده‌اند، تصریح کرد: هواپیما‌های رژیم صهیونیستی بر فراز مردمی که برای بدرقه پیکر‌های رهبران مقاومت گرد آمده بودند، به پرواز درآمدند، این اقدام، بار دیگر پرده از ترس و وحشت آنان از قدرت و اتحاد ملت‌ها برداشت.

سرلشکر سلامی با تأکید به اینکه ایران از تمامی استعداد‌های لازم برای تبدیل‌شدن به یک حقیقت بزرگ و شکوه‌مند در جهان برخوردار است، اضافه کرد: ایران از موقعیت جغرافیایی بی‌نظیر تا منابع فراوان، تمامی شرایط لازم برای یک زندگی عزتمندانه و مستقل را در اختیار دارد؛ ما به هیچ کشوری در جهان نیازمند نیستیم، چراکه سرزمینی غنی با مردمانی توانمند داریم، روح ایمان در جامعه ما جاری است و این سرمایه‌ای بی‌بدیل محسوب می‌شود.

وی با اعلام اینکه منطق سپاه پاسداران برای ورود به عرصه خدمات اجتماعی و رفع محرومیت‌ها بر این اصل استوار است که شادی‌ها و دشواری‌های خود را با یکدیگر تقسیم کنیم، تأکید کرد: باور ما این است که هیچ ایرانی نباید در این سرزمین احساس ناراحتی، غم و نگرانی کند. برای ما، بهترین لحظه‌های زندگی زمانی رقم می‌خورد که تمامی مردم کشورمان در آرامش، امنیت، رفاه و پیشرفت زندگی کنند.

فرمانده‌کل سپاه با اظهار اینکه مأموریت ما تنها یک وظیفه اختیاری یا عملی برآمده از علاقه شخصی نیست، بلکه مسئولیتی قطعی و تعهدی بزرگ است، اضافه کرد: ما نه‌تنها موظف به دفاع از ایران عزیز هستیم، بلکه وظیفه داریم با تمام توان در مسیر سازندگی کشور نیز گام برداریم.

‌وی با ابراز اینکه همواره به فرماندهان، پاسداران و بسیجیان عزیز تأکید کرده‌ام که تا زمانی که میان مردم حضور داریم، برای آنها تلاش می‌کنیم و آنها شاهد مجاهدت‌های ما هستند، رسالت ما ادامه دارد، خاطرنشان کرد: فداکاری برای وطن، اسلام و ملت عزیزمان، و تحقق آرمان‌های بلند رهبر معظم انقلاب برای ما یک دستور کار دائمی خواهد بود که هرگز از آن دست نخواهیم کشید.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->