واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با رئیس‌جمهور ترکمنستان
سرخط خبرها

عراقچی: امکان مذاکره مستقیم با آمریکا تا پایان فشار‌های حداکثری وجود ندارد

  • کد خبر: ۳۱۸۶۳۰
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۱
عراقچی: امکان مذاکره مستقیم با آمریکا تا پایان فشار‌های حداکثری وجود ندارد
وزیر امور خارجه ایران در نشست خبری مشترک با همتای روس خود گفت: در خصوص مذاکرات هسته‌ای، موضع ما روشن است. ما تحت فشار، تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد و هیچ امکان مذاکره مستقیم بین ما و آمریکا در موضوع هسته‌ای تا زمانی که فشار حداکثری به این شکل خود اعمال خواهد شد، وجود نخواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه، روز سه‌شنبه و پس از انجام رایزنی در تهران، در یک کنفرانس خبری مشترک شرکت کردند.

عراقچی در ابتدای این نشست خبری به همتای روس خود و هیات همراه خوش‌آمد گفت و از حضور آنها در تهران ابراز خرسندی کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: رایزنی‌های ایران و روسیه به صورت مستمر در حوزه‌های مختلف در جریان دارد. امروز گفت‌و‌گو‌های مفصل، خوب و سازنده‌ای داشتیم و موضوعات مختلف را مرور کردیم.

او افزود: نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ۲ کشور در ماه آوریل برگزار خواهد شد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: در خصوص روابط دوجانبه، همکاری‌های اقتصادی ما به سرعت پیش می‌رود و همان‌طور که اشاره شد، کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ۲ کشور در ماه آوریل برگزار می‌شود. 

طرح کوچ اجباری مردم غزه کاملا محکوم است

عراقچی افزود: در این دیدار علاوه بر مسائل دوجانبه، در مورد مسائل منطقه‌ای از جمله موضوع فلسطین، لبنان و سوریه نیز رایزنی و گفت‌و‌گو کردیم.

عراقچی با محکوم کردن جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم لبنان و فلسطین گفت: طرح کوچ اجباری مردم غزه مورد بحث واقع شد. این طرح کاملا محکوم است. موضع متحدی از سوی کشور‌های منطقه علیه این طرح غیرقابل قبول اتخاذ شده و در همین چهارچوب به زودی اجلاس وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی در این زمینه به درخواست ایران برگزار می‌شود.

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران همچنین با اشاره به گفت‌و‌گو‌های دو وزیر خارجه در ارتباط با موضوع سوریه گفت: موضع ما در مورد بحث سوریه به یکدیگر نزدیک است و ما خواهان ثبات، آرامش و حفظ وحدت سرزمینی و تمامیت ارضی و پیشرفت سوریه بر اساس خواست مردم این کشور هستیم. ما از ایجاد صلح و ثبات در این کشور پشتیبانی می‌کنیم. 

عراقچی در ادامه خاطرنشان کرد: موضع ایران در ارتباط موضوع لبنان روشن است و ما از دولت و مردم لبنان حمایت می‌کنیم، ما بر موضوع بازسازی لبنان، ادامه آتش‌بس در این کشور و ضرورت خروج کامل رژیم صهیونیستی از سرزمین‌های اشغال شده در جنوب لبنان و سایر مناطق اشغالی از جمله سوریه و فلسطین تاکید داریم.

ایران همواره از محور مقاومت پشتیبانی می‌کند

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه «ایران همواره در منطقه از محور مقاومت پشتیبانی کرده است و ما به این موضوع ادامه می‌دهیم»، گفت: ما معتقدیم که گروه‌های مقاومت برای آرمان و اهداف عادلانه و درستی مبارزه می‌کنند و مبارزه آنها به هر شکلی که مد نظرشان باشد، مورد حمایت ایران است.

او همچنین با تاکید بر اینکه «در موضوع قفقاز نیز به دنبال برقراری صلح بین ارمنستان و آذربایجان هستیم و آمادگی داریم که در این خصوص کمک و همکاری کنیم»، افزود: تحولات افغانستان مورد توجه ایران و روسیه است و گفت‌و‌گو‌های ما همواره در این خصوص استمرار داشته است و بنا داریم که این مشورت‌ها را افزایش دهیم.

مواضع خود را با چین رو روسیه هماهنگ می‌کنیم

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در جریان دیدار امروز با لاوروف در ارتباط با موضوع هسته‌ای نیز رایزنی و گفت‌و‌گو داشتیم، گفت: در این ارتباط امروز مشورت‌های نزدیک داشتیم و تیم‌های حقوقی سیاسی و کارشناسی ما با یکدیگر در تماس مستمر هستند. ما با این تماس‌ها ادامه می‌دهیم.

عراقچی ادامه داد: در مورد گفت‌و‌گو‌هایی که با سه کشور اروپایی روز گذشته در ژنو داشتیم، با آقای لاوروف و همکارانشان امروز صحبت کردیم و در مورد این گفت‌و‌گو به آنها توضیح دادیم. در مورد موضوع هسته‌ای، با همکاری و هماهنگی دوستان خود در چین و روسیه حرکت می‌کنیم و مواضع خود را هماهنگ می‌کنیم.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: در خصوص مذاکرات هسته‌ای، موضع ما بسیار روشن است. ما تحت فشار، تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد و هیچ امکان مذاکره مستقیم بین ما و آمریکا در موضوع هسته‌ای تا زمانی که فشار حداکثری به این شکل خود اعمال خواهد شد، وجود نخواهد داشت.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->