جزئیات تازه از دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا سند شراکت راهبردی میان ترامپ و بن سلمان امضا شد پزشکیان: نباید مشکلات تهران را به قزوین و سمنان انتقال داد ایران تحریف نام خلیج فارس در گوگل مپ را پیگیری حقوقی می‌کند ترامپ در دیدار با بن سلمان: عربستان و آمریکا دوست یکدیگر هستند پزشکیان: هیچ‌گونه رفتار و اقدام سلبی در مواجهه با مردم در دستور کار دولت نیست دست‌های پشت پرده! ما هم مقصریم غول‌های فناوری آمریکا با بن‌سلمان دیدار کردند (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم استقبال ایران از انحلال پ. ک. ک ویتکاف: بدون موافقت پوتین، صلح در اوکراین حاصل نمی‌شود | کرملین: با دستور پوتین نماینده روسیه در مذاکرات استانبول اعلام خواهد شد پژمان‌فر: مشکلات صندوق‌های بازنشستگی در صحن علنی مجلس بررسی شد | بی‌انضباطی‌های مالی، یکی از مشکلات صندوق‌های بازنشستگی + فیلم وزارت امور خارجه آمریکا: تمرکز ما در مذاکره با ایران جلوگیری از دستیابی آن‌ها به سلاح هسته‌ای است رئیس سازمان انرژی اتمی: روند هسته‌ای ایران متوقف نمی‌شود | صنعت هسته‌ای قابل مذاکره و معامله نیست سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: دولت برای معرفی وزیر اقتصاد به دنبال بهانه‌تراشی است + فیلم حضور شخص پوتین در استانبول شرط زلنسکی برای مذاکرات صلح نماینده مردم مشهد در مجلس: موضوع انتقال آب دریای عمان به استان‌های شرقی در فراکسیون مربوطه بررسی می‌شود + فیلم سوریه از احتمال رفع تحریم‌ها از سوی ترامپ استقبال کرد سردار حاجی‌زاده: دشمن توان آسیب زدن به سیستم آفندی جمهوری اسلامی را ندارد هواپیمای ترامپ در فرودگاه ریاض به زمین نشست | ترامپ قهوه میزبان عربستانی را نخورد + فیلم معاون رئیس‌جمهور: انقلابی در اعتبارات محرومیت‌زدایی کشور ایجاد شده است سخنگوی دولت: با ناترازی حدود ۲۰ هزار مگاواتی مواجه هستیم | تغییر ساعت کاری، امری ناگزیر برای دولت است واکنش تند وزارت خارجه به بمباران مراکز اسکان موقت آوارگان فلسطینی در جبالیا و خان‌یونس ابراز امیدواری اردوغان از نتیجه بخش بودن گفت‌و‌گو‌های اوکراین و روسیه در استانبول روایت عارف در آذربایجان شرقی از آخرین تلاش‌ها برای رفع فیلترینگ مجلس از میرسلیم شکایت می‌کند + فیلم مجلس از توضیحات وزیر کار قانع شد + فیلم هشدار مودی به پاکستان | دهلی باج‌خواهی هسته‌ای را تحمل نخواهد کرد
سرخط خبرها

سردار سلامی: پرواز هواپیما‌های صهیونیستی در روز تشییع شهید نصرالله نشان از ترس آنان بود

  • کد خبر: ۳۱۸۶۶۴
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۶
سردار سلامی: پرواز هواپیما‌های صهیونیستی در روز تشییع شهید نصرالله نشان از ترس آنان بود
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب استامی گفت: هواپیما‌های رژیم صهیونیستی بر فراز مردمی که برای بدرقه رهبران مقاومت گرد آمده بودند، به پرواز درآمدند و این اقدام، بار دیگر پرده از ترس و وحشت آنان از قدرت و اتحاد ملت‌ها برداشت.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سلامی اظهار کرد: شاهد تشییع باشکوه و کم‌نظیر رهبر شهید و مجاهد بزرگ، سید حسن نصرالله، و یار همیشگی‌اش، سید هاشم صفی‌الدین، توسط مردم لبنان بودیم، این حضور عظیم و باصلابت، بار دیگر همبستگی ملت‌های مسلمان را به نمایش گذاشت.

فرمانده کل سپاه ادامه داد: در مقابل، رفتار غارتگرانه و نفرت‌انگیز رژیم صهیونیستی نشان داد که مقامات این رژیم هیچ بهره‌ای از فرهنگ، ادب و انسانیت نبرده‌اند.

وی تصریح کرد: هواپیما‌های رژیم صهیونیستی بر فراز مردمی که برای بدرقه رهبران مقاومت گرد آمده بودند، به پرواز درآمدند. این اقدام، بار دیگر پرده از ترس و وحشت آنان از قدرت و اتحاد ملت‌ها برداشت.

سردار سلامی تاکید کرد: همه دشمنان کوچک و بزرگمان، همه تلاششان این است که بین اسلام، ولایت و مردم فاصله بیندازند، آنها می‌دانند که این واقعیت بزرگ وقتی به هم پیوند می‌خورند، یک‌تمدن باشکوه و عظیم را شکل می‌دهند، پس سعی می‌کنند آنها به هم گره نخورند.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه دریافتیم که اگر کشوری ضعیف باشد، مورد تهاجم قرار می‌گیرد، اظهار داشت: دشمنان، کشور‌ها را ویران کرده، ملت‌ها را آواره می‌کنند و اجازه بهره‌برداری از منابعشان را نمی‌دهند؛ دشمنان حتی تحمل حضور ملت‌ها در صحنه‌های اجتماعی را ندارند و هنگامی که شکوه و عظمت ملت‌های مسلمان را می‌بینند، دچار خشم و نابینایی سیاسی می‌شوند.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه ایران از تمامی استعداد‌های لازم برای تبدیل‌شدن به یک حقیقت بزرگ و شکوه‌مند در جهان برخوردار است، اضافه کرد: ایران از موقعیت جغرافیایی بی‌نظیر تا منابع فراوان، ایران تمامی شرایط لازم برای یک زندگی عزتمندانه و مستقل را در اختیار دارد؛ ما به هیچ کشوری در جهان نیازمند نیستیم، چراکه سرزمینی غنی با مردمانی توانمند داریم. روح ایمان در جامعه ما جاری است و این سرمایه‌ای بی‌بدیل محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: منطق سپاه پاسداران برای ورود به عرصه خدمات اجتماعی و رفع محرومیت‌ها بر این اصل استوار است که شادی‌ها و دشواری‌های خود را با یکدیگر تقسیم کنیم.

وی تاکید کرد: باور ما این است که هیچ ایرانی نباید در این سرزمین احساس ناراحتی، غم و نگرانی کند. برای ما، بهترین لحظه‌های زندگی زمانی رقم می‌خورد که تمامی مردم کشورمان در آرامش، امنیت، رفاه و پیشرفت زندگی کنند.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه مأموریت ما تنها یک وظیفه اختیاری یا عملی برآمده از علاقه شخصی نیست، بلکه مسئولیتی قطعی و تعهدی بزرگ است، اضافه کرد: ما نه‌تنها موظف به دفاع از ایران عزیز هستیم، بلکه وظیفه داریم با تمام توان در مسیر سازندگی کشور نیز گام برداریم.

‌وی با بیان اینکه همواره به فرماندهان، پاسداران و بسیجیان عزیز تأکید کرده‌ام که تا زمانی که در میان مردم حضور داریم، برای آنها تلاش می‌کنیم و آنها شاهد مجاهدت‌های ما هستند، رسالت ما ادامه دارد، اظهار داشت: فداکاری برای وطن، اسلام و ملت عزیزمان، و تحقق آرمان‌های بلند رهبر معظم انقلاب برای ما یک دستور کار دائمی خواهد بود که هرگز از آن دست نخواهیم کشید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->